+4 0748 01 11 11

Esentele Bach – izvor de putere, energie, vitalitate

  /  Medicina Integrativa   /  Esentele Bach – izvor de putere, energie, vitalitate
2018-03-13
Am deschis larg bratele cu totii sa imbratisam primavara. Ne-am inaltat privirea si ne-am lasat rasfatati de blandetea razelor de soare, coplesiti de miresme si culoare.

Si cu toata bucuria ce ne inunda si ne imbraca precum o mantie, pentru multi dintre noi, aceasta trecere de la iarna la primavara poate genera vulnerabilitati la nivel fizic si emotional.

Diferentele de temperatura si luminozitate necesita din partea organismului un efort pentru adaptare.

Trecerea de la un stil de viata sedentar la unul mai activ, de la consumul de alimente conservate si preponderent proteic la unul bazat pe verdeturi, face ca multi dintre noi sa ne confruntam cu o stare de slabiciune fizica si psihica, de epuizare. De multe ori pot aparea ameteli, dureri de cap, letargie, stari de anxietate, iritabilitate.

Carentele alimentare cu care unele persoane au iesit din iarna si care au privat organismul de vitamine si minerale imprima o stare de vlaguire si de dificultate in concentrare ceea ce poate conduce pentru o anumita perioada de timp la scaderea interesului pentru activitati si somnolenta accentuata.

Multe alte cauze se pot afla, pe langa astenia de primavara, la baza lipsei de energie si a starii generale de oboseala.

Terapia florala Bach, naturala, simpla si individualizata, blanda si lipsita de efecte adverse reprezinta un adevarat sistem de tratament pentru disfunctiile energetice create, diminuind rezistenta la schimbare.

Pot beneficia de efectele echilibrante si vindecatoare ale remediior Bach persoane ce apartin tuturor categoriilor de varsta precum si femeile insarcinate.

Inviorarea, refacerea resurselor de energie, regenerarea, vitalitatea si vigoarea precum si adaptarea la schimbarea sezoniera devin posibile prin administrarea in combinatia de maxim sapte esente a unor remedii precum Olive, Walnut sau Hornbeam.

Se poate obtine relaxarea, refacerea fortelor si rezistenta prin dozarea efortului, eficienta, increderea, competenta si stima de sine, moderatia cu ajutorul remediilor Oak, Elm, Vervain.

Consumul de energie datorat fricilor ireale, oboseala datorata stressului sau hiperactivitatii mentale se transforma in urma tratamentului cu Rescue Remedy, Rock Rose sau White Chestnut in putere, forta, concentrare si liniste mentala, calm si stapanire de sine.

Folositi proprietatile vindecatoare ale remediilor Bach ce provin din forta vitala a florilor, lasati-va inundata fiinta cu energia subtila a naturii cu scopul de a dezvolta in organism capacitatea de activare a mecanismelor de aparare pentru a creste imunitatea si a reda organismului sanatatea, vigoarea si puterea.

BFRP – Dana Savoiu

  Pentru programari:

    +4 0748 01 11 11

  Clinica Eliade

      „ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin