+4 0748 01 11 11

Eficienta Terapiei florale Bach asupra stresului generat de munca in mediul corporatist

  /  Medicina Integrativa   /  Eficienta Terapiei florale Bach asupra stresului generat de munca in mediul corporatist
2017-03-13
In ultimii ani, rezultatele sondajelor efectuate de catre institutiile pentru sanatate si securitate in munca atrag atentia tot mai sonor asupra efectului devastator  pe care il are cresterea continua a stresului asupra sanatatii  vietii profesionale si private a angajatilor din corporatii ,firme private mari si unele institutii publice.
Studiile privitoare la calitatea vietii si a muncii demonstreaza faptul ca  gestionarea stresului a devenit una dintre cele mai importante preocupari ale programelor de dezvoltare organizationala .

Prin expunerea pe timp indelungat la factori stresanti si a solicitarilor de tot felul , salariatii sunt supusi la aparitia numeroaselor probleme fizice si psihice .

In urma actiunii   factorilor perturbatori , organismul secreta hormoni de stres pentru a depasi cu succes si a face fata situatiei stresante.Atunci cand aceste substante raman in sange mult timp , starea de bine este amenintata , declansandu-se procese ce pot provoca leziuni ale vaselor de sange , afectiuni ale organelor interne , imbatranirea celulara , scaderea imunitatii si cresterea riscului de aparitie a bolilor somatice si psihice.

Amenintarea concedierilor si anuntarea restructurarilor pot genera stari de teama , panica , nehotarare si nesiguranta , sentimente de ura si rautate , traume , hiperactivitate mentala , insomnii , etc. Starile de tensiune , de incordare si disconfort , de frustrare si deprimare , de dificultate si imposibilitate a rezolvarii unor probleme isi pot gasi un aliat in Terapia florala Bach , descoperita intre anii 1930 – 1936 de catre eminentul medic britanic Edward Bach .Adresandu-se corpului emotional , individului si nu bolii , acest sistem terapeutic simplu si usor de administrat se bazeaza pe identificarea factorilor cauzatori de  stres si a emotiilor existente precum si pe  constientizarea acestora cu ajutorul specialistului acreditat de Bach Foundation Register Practitioner , UK .

Administrarea Remediilor florale Bach , 100% naturale , produse din plante din flora spontana , netoxice are actiune eficienta in perioadele de acomodare datorate schimbarilor de management, in starile de oboseala datorate volumului prea mare de munca si a presiunii termenelor  scurte de finalizare  precum si a programului de lucru prelungit.

Sistemul terapeutic Bach , prin cele 38 de remedii florale si unul  considerat de urgenta si eficient in situatii de stres maxim , formula combinata din cinci plante va poate fi de folos inaintea interviurilor , a evaluarilor , a perioadelor in care sunteti implicati in proiecte complicate .

In cazul in care va aflati in situatii de incompatibilitate cu colegii , clientii , sefii remediile florale Bach va ajuta sa va echilibrati si sa va armonizati starile de irascibilitate, lipsa autocontrolului , nerabdare , nesiguranta , temerilor , timiditatii, nehotararii.

Nemultumirea, frustrarea , plictiseala  , sentimentul de nemplinire determinat de incertitudinea cu privire la vocatie sau directia in viata pot fi risipite de asemenea cu ajutorul remediilor florale Bach , ajutandu-va  persoana sa identifice acele domenii de activitate in care puteti sa  performati  si sa va  valorificati la maxim abilitatile, calitatile si talentele .

Starile de insomnie provocate din diverse motive pot fi restabilite prin transformarea ingrijorarii in seninatate si incredere. De asemenea , remediile florale Bach , folosite in tari din toata lumea de peste 80 de ani , isi gasesc eficienta si readuc calmul si intelepciunea , relaxarea si flexibilitatea in situatiile in care treceti prin caderi nervoase si va  simtiti frustrati din cauza nedreptatilor , tensionati si epuizati , datorita entuziasmului exagerat si a efortului depus pentru promovarea unei cauze sau ideal.

Neadaptarea la un nou loc de munca si emotiile provocate de acomodarea cu dificultate intr-un nou colectiv de colegi , scaderea temporara a increderii si a stimei de sine , starile  de vinovatie ce pot fi generate de schimbarea locului de munca  se transforma in stari de pace si sentimente de eliberare  si vor fi inlocuite cu bucuria de a trai a acestor experiente , doar prin picurarea de cateva ori pe zi direct in cavitatea bucala sau in diverse lichide a picaturilor Bach.

Compatibila cu orice alta  metoda de vindecare , cu orice forma de tratament aferenta oricarei diagnosticari , Terapia Bach limpezeste mintea , creste puterea de concentrare , imbunatateste memoria , inlatura anxietatea si ingrijorarea , oprind gandurile invazive datorate procedurilor neclare , regulilor prea riguroase , lipsei aprecierii conform asteptarilor , nerecunoasterii de catre superiorii ierarhici a realizarilor .

Personalizata pentru fiecare client in parte si pliata pe emotiile  sau deficientele de caracter existente la momentul sedintei de consiliere , combinatia de 1 maxim sapte remedii florale Bach va insoteste catre implinirea misiunii voastre intr-o stare de sanatate ,armonie si echilibru.

 

Pentru programari :

+4 0374 48 88 88

+4 0748 01 11 11

„ALEGE CONSTIENT!”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin