+4 0748 01 11 11

Efectul terapiei Bach asupra simptomelor ADHD

  /  Medicina Integrativa   /  Efectul terapiei Bach asupra simptomelor ADHD
2017-03-20
ADHD – este caracterizata in literatura de specialitate ca fiind o tulburare psihica de dezvoltare neurobiologica ce poate prezenta consecinte negative importante asupra performantelor scolare si vietii sociale la copii si adolescenti , precum si la adulti , neidentificata si tratata la timp .
Simptomele aferente acestei afectiuni comportamentale sunt normalizate prin diferite abordari , medicatii si terapii care urmaresc strategii de control ale hiperactivitatii , impulsivitatii si a deficitului de atentie.Hiperactivitatea -se manifesta prin faptul ca micutul sau scolarul se misca mult si se foieste , se catara , alearga , se joaca galagios , poate chiar distructiv , vorbeste neintrebat , poate prezenta crize de furie , se ridica din banca , vorbeste in timpul orelor, deranjand desfasurarea acestora. La adult , hiperactivitatea se manifesta prin imposibilitatea respectarii unui program , abateri de la orele stabilite de intalnire , dezorganizare in viata de zi cu zi , dificultate in respectarea responsabilitatilor , incalcarea termenelor de finalizare a unor sarcini .

Terapia Florala Bach , prin cele 38 de remedii 100% naturale ii ajuta pe cei care prezinta simptome ADHD sa-si gestioneze mai bine emotiile puternice si sa-si utilizeze cu masura cantitatea crescuta de energie cu care acestia au venit pe lume .

Remediile Bach provenite din mediu ecologic vin ca terapie complementara sa sustina alte forme de tratament , in formule personalizate , intrucat conform conceptului Terapiei Bach , esentele florale trateaza persoana si nu boala sau simptomul.

Impulsivitatea – este definita ca fiind o tendinta de a actiona fara ca adultii sau copiii sa fie capabili sa-si controleze reactiile .Copiii nu-si asteapta randul , dandu-i la o parte pe ceilalti , intrerup conversatia , sau activitatea altor persoane , sunt predispusi la accidente , sau pot deveni agresivi cu cei din jur. Adolescentii cu ADHD sunt foarte impulsivi , plictisiti si apatici , intrand in conflict cu profesorii si colegii , integrandu-se cu dificultate , prezentand comportamente antisociale .

Remediile florale Bach contribuie semnificativ prin actiunea lor ,aducand liniste mentala si sufleteasca iar calmul , rabdarea si atentia vor ajuta persoanele sa traiasca in lumea reala.

Esentele florale actioneaza bland asupra dificultatilor de adaptare la situatii noi , ajuta la socializare , imbunatatesc comunicarea , inlatura izolarea , diminueaza crizele de furie , formele de agresivitate sau razbunare.

Prin administrarea simpla , 4 picaturi de patru ori pe zi , a unei combinatii de 1 maxim sapte remedii ,lipsita de contraindicatii si fara efecte adverse , stabilita in urma sedintei de terapie de catre specialistul acreditat , personalitatea copilului sau adultului va fi adusa la stadiu armonios si echilibrat , imbunatatind semnificativ comportamentul acestora.

Deficitul de atentie – se caracterizeaza prin faptul ca adultul ,copilul sau adolescentul se concentreaza cu dificultate , este distras cu usurinta de stimuli diversi , se plictiseste repede , evita sarcini dificile si nepreferate , prezinta dificultati de organizare , greseste frecvent din neatentie .In multe cazuri , scolarii nu reusesc sa copieze de pe tabla , sa- si noteze temele , nu tin pasul cu colegii .Frecvent gresesc , necitind cerintele pana la capat .Nu-si estimeaza corect timpul , intarziind , uita si isi pierd obiectele personale.

Facilitarea concentrarii si atentiei , acumularea de cunostinte precum si eliminarea gandurilor nedorite si linistirea hiperactivitatii mentale se obtin prin administrarea picaturilor Bach , redobandind echilibru si bucuria rezultatelor dorite .Remediile florale nu creeaza dependenta , favorizeaza cresterea increderii de sine , dezvolta inteligenta emotionala si valorificarea resurselor interioare .

„Nimic din natura nu ne poate face rau cand suntem fericiti si in armonie , dimpotriva , intreaga natura exista pentru a ne fi de folos si a ne bucura .„ Ed.Bach

Dana Savoiu

Bach Foundation Registered Practitioner

 

Pentru programari :

+4 0374 48 88 88

+4 0748 01 11 11

„ALEGE CONSTIENT!”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin