+4 0748 01 11 11

EFECTUL ANTI-AGING AL TRIADEI SCENAR – IMRS – ASYRA

  /  Medicina Integrativa   /  EFECTUL ANTI-AGING AL TRIADEI SCENAR – IMRS – ASYRA
2017-11-14
Putem oare sa fim de acord ca procesul de imbatranire este inevitabil si ca la capatul lui asteapta rabdatoare moartea?

Experienta de viata a fiecaruia dintre noi ne confirma destinatia indubitabila a calatoriei prin aceasta lume.

Totusi, spre deosebire de toate celelalte vietuitoare de pe pamant, omul poate sa imbratiseze in contemplatia sa adanca asupra vietii, atat fiintarea in vesnicie  cat si limitele “feliei” de viata, intr-o imagine paradoxala  care, in esenta, este  poezia insasi a acestei existente.

Cum unele lucruri sunt sigure, n-ar mai trebui sa ne ingrijoram in legatura cu ele. In schimb, putem face ca viata noastra sa fie mai compasiva, mai armonioasa si mai fericita  iar intensitatea unor asemenea trairi sa ne trezeasca gustul  nemuririi – o realitate pe care, sigur,  o putem experimenta.

Ce este, de fapt imbatranirea ?

Este un proces de degradare la nivel celular, tisular, organic, sistemic si, in final, la nivelul intregului organism. Exista in noi un ceas al carui arc  a fost invartit in momentul conceptiei. Genele noastre amestecate cu stilul de viata vor face firul vietii mai lung sau mai scurt.

Procesul de diviziune celulara este dictat de acest ceas biologic misterios. Toate achizitiile noastre, atat ca individ cat si ca specie, sunt transmise generatiilor succesive de celule. Replicarea lor poate sa contina anumite erori care, mentinute la fiecare copiere, sa  determine noi erori de transcriere, pana cand textul programului nostru genetic devine ilizibil. Instaurarea “haosului” la nivel celular  se face, in acest caz, lent. Alteori, el poate lua controlul rapid, de exemplu in cazul unei intoxicari. Atunci cand procesele de reparare celulara scad sub pragul nevoilor de adaptare apar deteriorari de diferite grade.

Celula este o entitate elecromagnetica. Atunci cand este epuizata, potentialul ei electric este scazut. Cercetarile recente au demonstrat importanta potentialului de membrana celulara, acest “filtru” care permite hranirea optima si eliminarea reziduurilor metabolismului celular. Circa jumatate din energia celulei este folosita pentru mentinerea potentialului de membrana. Genele din cromozomii aflati in nucleul celulei sunt activate de membrana celulara. La randul ei, ea este influentata de campurile electromagnetice  din mediul extern.

Aici se afla una dintre cheile ecuatiei anti-aging: campurile electromagnetice.  Toate cele trei tehnologii mentionate in titlul acestui articol utilizeaza campuri electromagnetice: Scenar– microcurenti neurosimilari modulati dinamic; IMRS –  campuri  magnetice pulsatorii; Asyra – screening electro-dermal computerizat.

Tehnologia Scenar si IMRS determina cresterea nivelului de energie, atat la nivel celular cat si la nivelul intregului organism. Sub influenta acestora este ameliorata microcirculatia, capacitatea de absorbtie a nutrientilor si oxigenului, creste eficienta proceselor anti-oxidative, capacitatea de refacere si vindecare a tesuturilor. Motorul celulei, mitocondria, isi imbunatateste productia de ATP, expresia  substantiala a energiei celulare. Semnalele celor doua tipuri de tehnologie reduc  procesele entropice si  introduc, pe cale electromagnetica, un principiu ordonator in sistemul energetic al organismului. Asyra, la randul sau, opereaza la niveluri mai profunde, ale informatiei. Atomii se structureaza in retele. Starea de sanatate exprima existenta unei retele cristaline, adica a unei structuri armonioase rezonante. Armoniei unei asemenea structuri i se opune prezenta unor agenti patogeni precum virusuri, bacteria, fungi, paraziti, metale grele si altele.  Asyra, prin informatia pe care o restituie organismului, ii stimuleaza acestuia capacitatea de autovindecare atat prin facilitarea eliminarii respectivelor substante cat si prin refacerea structurilor informationale afectate.

Prin toate aceste efecte este refacuta vitalitatea celulei iar functiile ei sunt optimizate. Starea ei de bine se va exprima printr-o functionare mai buna si prin cresterea duratei sale de viata.

La nivelul de functionare al intregului organism, aceste tehnologii sunt eficiente in ceea ce priveste ameliorarea calitati somnului, stimularea producerii frecventelor cerebrale Delta,  care favorizeaza procesele de regenerare, activarea laturii parasimpatice a sistemului nervos vegetativ, corelata cu reducerea stresului si , inca o data, cu favorizarea proceselor de regenerare.

 

Pentru programari :

    +4 0374 48 88 88

    +4 0748 01 11 11

Clinica Eliade

   „ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin