+4 0748 01 11 11

Dragi mame, bunici, copii, elevi, studenti, cadre didactice incepeti armonios noul an scolar cu ajutorul remediilor florale Bach

  /  Medicina Integrativa   /  Dragi mame, bunici, copii, elevi, studenti, cadre didactice incepeti armonios noul an scolar cu ajutorul remediilor florale Bach
2017-08-23
Calendaristic , zilele de vara ne rasfata in continuare cu parfum de vacanta. Sunt ganduri insa care zboara catre noul an scolar , lasand in aer  nostalgia zilelor insorite de vara , cu freamatul si veselia acestora.

Ne asezam usor si revenim la preocuparile noastre , reluand activitatile , proiectele , planurile , cu forte noi , cu ganduri pozitive si energii proaspete.

Pentru ca acest proces de tranzitie sa aiba loc cat mai usor si mai discret posibil , beneficiem de Terapia florala Bach care vine in intampinarea noastra cu combinatii de remedii potrivite pentru echilibrarea emotiilor fiecaruia .

Mamele pot trece in primul rand in aceasta perioada prin stari si trairi din cele mai diverse si se pot simti coplesite emotional datorita plecarii copiilor catre alte locuri de studiu din tara sau strainatate , departe de casa . Acomodarea dificila cu noul program al copiilor care incep gradinita sau scoala , reluarea activitatilor la locul de munca , multiplele activitati gospodaresti , pot constitui un cumul de factori declansatori ai unor stari de sensibilitate  ce se cer a fi armonizate .

Bunicii implicati in activitatile de ingrijire a celor mici pot fi expusi la randul lor dezechilibrelor emotionale si diverselor manifestari neplacute de teama , nervozitate , irascibilitate , oboseala.

Remedii florale precum Walnut , Red Chestnut , RR,  Olive , White Chestnut , …sunt cateva din esentele florale ce pot aduce echilibru emotional in aceasta perioada.

Prima zi de gradinita , de scoala , sau prima zi cand in camera copilului se asterne linistea si ordinea pentru simplul fapt ca …timpul a trecut , puiul a crescut si a ales sa zboare , pot fi transformate in momente de bucurie si implinire .Sunt momente in care nevoia de sustinere emotionala gaseste sprijin si eficienta in esentele florale Bach .

Copiii, elevii si studentii pot trai de asemenea emotii puternice in aceasta perioada si pot traversa usor prin administrarea remediilor florale Bach , starile de nostalgie si  tristete , se vor acomoda mai bine programului ,noilor locuri , situatii , grupuri de colegi , activitati si educatori  .

Dorul de casa , de prieteni , de parinti si frati , va fi depasit usor indiferent de varsta .Persoanele timide se vor bucura de curajul si forta necesara pentru a face fata noilor situatii , noilor provocari ,oferindu-li-se posibilitatea de a trai cu bucurie aceste experiente  .

Remediile florale Bach pot aduce incredere in sine , putere si pot transforma in armonie si echilibru starile de tensiune , teama , ingrijorare , oboseala , stres. Larch , Mimulus , Honeysuckle , Clematis , Walnut , RR, Holly, Cherry Plum , Impatiens ,Hornbeam ,  Chicory sunt remedii ce pot contribui la dezvoltarea trairii de calitate a prezentului , dizolvarea starilor de atasament , realizarea activitatilor  necesare la timp , fara a fi amante , o mai buna concentrare si acomodare , liniste interioara , incredere in sine , sentimente placute fata de cei din jur , o mai buna comunicare atat in interiorul familiei cat si cu persoanele din afara acesteia.

Formele de agresivitate si irascibilitate vor fi inlocuite cu bunatate , rabdare , interes si voie buna .

Cadrele didactice pentru care primul clopotel genereaza inca nelinistea si stresul unui nou inceput cat si cele care traiesc emotia startului in cariera , aflandu-se pentru prima data in fata unui auditoriu format din colegi , parinti , copii , elevi , studenti , pot beneficia de eficienta administrarii combinatiei de remedii florale Bach.Esente precum RR, Larch , Mimulus , Walnut , Olive, Cherry Plum , Impatiens , Vine , Mustard , pot transforma intr-o experienta unica si imbucuratoare aceasta importanta perioada a fiecarui an .

100% naturala , complet netoxica , neinvaziva , compatibila cu orice alta forma de tratament sau vindecare , simplu  de administrat prin picurarea de cateva ori pe zi a picaturilor direct in cavitatea bucala sau in lichide , aceasta terapie adresata corpului psihoemotional are la baza  remedii originale, preparate in Marea Britanie , din florile provenite de la plante din flora spontana dupa metodele Dr.Edward Bach. Remediile cele mai potrivite sunt atent identificate de catre specialistul acreditat in practicarea Terapiei florale Bach in urma unei minutioase si temeinice pregatiri , in cadrul  sedintei de terapie florala iar combinatia de unu maxim sapte remedii va fi administrata pe parcursul a trei saptamani .Durata tratamentului difera de la caz la caz , in functie de cat de veche si de adanc este inradacinata emotia negativa  sau deficienta de temperament .

Prin blandetea cu care actioneaza aceasta terapie la nivelul sufletului , se deschide in fiecare individ calea catre depasirea blocajelor emotionale iar energia vindecatoare a florilor Bach faciliteaza implinirea dorintelor si nazuintelor fiecaruia cu incredere si bucurie , cu calm si stapanire de sine , cu hotarare , perseverenta si curaj.

Incepeti asadar noul an scolar armonizati si echilibrati de vibratiile inalte ale florilor Bach .

Bach Fundation Registered Practitioner :   Dana SAVOIU

 

Pentru programari :

+4 0374 48 88 88

+4 0748 01 11 11

 Clinica Eliade

  „ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin