+4 0748 01 11 11

Dezamagirea – o stare depasită rapid cu remediile florale Bach

  /  Medicina Integrativa   /  Dezamagirea – o stare depasită rapid cu remediile florale Bach

Dezamagirea esțe o stare a sufletului, un complex de emoții negative provocate in anumite circumstanțe, ca urmare a rezultatelor diferite sau a comportamentului diferit al unei persoane față de scenariul asțeptat.

Se simte ca o stare de secătuire, de gol, de resemnare, de devigorare si devitalizare, de înghețare, de plâns , de apatie, de nepăsare, de izolare, de epuizare fizica si psihica, de durere imensa, de neancredere urmata de renunțarea creierului de a mai primi informații, de a gandi, de a știi, de a cunoaste, de a acționa, de a vorbi, de a simți.

Asteptarile imaginate, construite din necesitați, cu rezultate neîndeplinite asupra nevoii de afecțiune, apreciere, atenție, aprobare, acceptare creeaza un sentiment apasator de nefericire,  ce poate genera furie, dezgust, dispreț, disperare, tristețe, vinovație.

Dezamagirea, ca raspuns emoțional la o asteptare neîmplinita, poate duce chiar la disperare si depresie. Blocarea emoționala, ranirea care ne clatina pana in adancul ființei noastre, prabusirea interioara, dureroasa, ne aduce in siuația de a fii mai atenți, a vedea mai clar lumea, a evita inclinarea spre ideal, a tempera asteptarile.

Remediile preparate din flori, cu inalte proprietați vibraționale, descoperite de Dr.Edward Bach, au puterea de a imblanzi aceasta furtuna emoționala – dezamagirea.

Cu cat sunt mai repede identificate si constientizate aceste stari emoționale, posibilitatea manifestarii lor in corpul fizic sub forma de boli sau durere este limitata. Aceasta identificare si constientizare a starilor emoționale precum si remediile cele mai potrivite care combinate, constituie tratamentul pentru o perioada de timp, poate avea loc in cadrul unei sedințe de Terapia Florala Bach.

Prin administrarea picăturilor preparate din flori, incepeți sa trăiți cu seninătate experiențele, sa iesiți la lumină, cu stăpânire de sine si curaj, sa acționați cu hotărâre și perseverență, in ciuda piedicilor, dificultăților, obstacolelor. Manifesțați din nou opțimismul, vițalițațea, detașați de trecuț, motivați interior, liniștiți, limpede si clar mental, cu bucurie de viață, pastrându-va inima si mintea deschise, încrezători in propriile forțe, conștienți de talentele si abilitățile deținute. Pot fi diminuate sentimentele de invinovațire, depasindu-se usor stările ințense, dureroase, prin transformare.

Naturale, lipsite de toxicitate, aceste remedii dezvoltă asumarea, responsabilitatea, moderația, sănătatea si starea de bine, renascand in interior o forța blanda, vindecătoare.

Va așteptăm la Clinica Eliade pentru a descoperi beneficiile Terapiei Bach si a întregii palete de terapii integrative pe care le oferim. Pentru programari ne puteți contacta la 0748 01 11 11 sau la office@clinicaeliade.ro.

Practician al Terapiei Florale Bach, certificat de Bach Foundation din Marea Britanie şi cu o experienţă de 5 ani în această terapie, Dana este specializată în identificarea emoţiilor care stau la baza fricilor, stărilor de anxietate, panică, tristeţe, depresie, AHDH şi hyperactivitate

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin