+4 0748 01 11 11

Despre relatii incheiate , separare si divort si TERAPIA FLORALA BACH

  /  Medicina Integrativa   /  Despre relatii incheiate , separare si divort si TERAPIA FLORALA BACH
2017-01-24
Diversitatea si dinamica vietii contemporane , creeaza pe langa oportunitatile de dezvoltare si progres cadrul prielnic de marire a anxietatii , insecuritatii  si instabilitatii vietii de familie.
Institutia familiei a devenit atat de periculos amenintata incat diverse terapii se intrec in a gasi solutii pentru ca acest proces sa fie tinut sub control sau , acolo unde este cazul sa fie traversat cu intelepciune si gratie , pastrand corpul , mintea si sufletul oamenilor armonizat si echilibrat .

Evenimente precum  incheierea  unei relatii si  separarea ,  urmata sau nu de divort , genereaza emotii si comportamente care cu greu pot fi gestionate de catre persoanele implicate .

Divortul este considerat unul dintre cele mai solicitante evenimente care poate face parte din viata unui om datorita numeroaselor transformari pe care le poate determina si a nivelului mare de stres la care fiecare persoana implicata poate fi supusa in functie de propriul sau sistem de credinte si valori .Atitudinea in fata acestui tip de situatie neplacuta implica motivatiile care stau la baza deciziilor si care il determina pe fiecare din cei implicati sa actioneze sau reactioneze in functie de nivelul de intelegere si constientizare a propriei persoane si a situatiei in care se afla.

Comportamentele care apar implica amestecuri de trairi si sentimente contradictorii izvorate din invatamintele transmise pe cale socio-culturala si insusite ca adevaruri fixe si de necontestat .

Terapia florala Bach poate fi alaturi celor implicati in astfel de situatii pentru a trece mai usor perioada dificila, pentru a echilibra emotiile  traite  si a inlatura stari precum tristetea , teama , anxietatea , nelinistea , ura , vinovatia , gelozia, neincrederea , etc.

Remediile florale Bach vor ajuta in  redescoperirea  resurselor  si valorilor  noi pentru  limpezirea mintii si  vindecarea  ranilor sufletesti in vederea reinventarii ca fiinta .Un tratament administrat pe o perioada de  timp , in functie de profunzimea starii emotionale , a vechimii originii  si a dinamicitatii actiunii acesteia , format dintr-o combinatie de maxim sapte remedii florale va avea ca efect obtinerea  puterii  si curajului  de a identifica si urma drumul potrivit .

In cazul in care te afli traind  experiente emotionale precum cele de mai jos , remediile florale Bach pot actiona pentru restabilirea  echilibrului sau corectarea atitudinilor  comportamentale  .

 • Simti ca pe un soc vestea primita , ca pe o trauma
 • Frica de viitor in singuratate
 • Esti agitat si nelinistit , tensionat si panicat
 • Simti o disperare si durere sfasietoare
 • Esti cuprins de stari de panica
 • Mintea ta este hiperactiva si ziua dar si noaptea, producand insomnii
 • Nevoia de atentie permanenta
 • Traiesti stari de nesiguranta , de neincredere
 • Te invinovatesti si iti reprosezi anumite lucruri
 • Arati celor din jur ca esti bine dar nimeni nu stie ce este in sufletul tau
 • Te simti coplesit de responsabilitati carora trebuie sa le faci fata singur , esti obosit
 • Te agati cu disperare de partener pentru a nu il pierde
 • Te simti victima , te intrebi de ce ti se intampla tie
 • Ai sentimente de ura , razbunare , gelozie
 • Gandurile la trecut nu te lasa sa iti traiesti prezentul , nostalgie
 • Simti teama si ingrijorare pentru parinti si copii , cum pot fi afectati
 • Ceri sfatul celor din jur pentru felul in care sa procedezi
 • Vrei sa-ti gasesti un nou drum in viata
 • O adaptare mai usoara la situatie si rezistenta la influente exterioare
 • Deprimare profunda , consideri ca totul e pierdut , nu mai gasesti bucuria de a trai
 • Esti nehotarat in alegerea pe care trebuie sa o iei

Combinatia de 1 maxim sapte remedii va fi stabilita in urma in urma sedintei de terapie in timpul careia terapeutul , practician acreditat si inregistrat al Fundatiei Bach din UK , in urma unei pregatiri temeinice , iti va fi alaturi pentru a facilita identificarea cu precizie a starilor emotionale traite si a deficientelor temperamentale care duc la producerea dezechilibrelor si instalarea ulterioara a bolilor fizice prin scaderea imunitatii organismului.Apoi , terapeutul va propune remediile potrivite , acestea vor fi selectionate si se va stabili combinatia finala cu indicatiile privitoare la  modul de administrare .

Aceste remedii naturale, non toxice si noninvazive ,  vor actiona bland , delicat , usurandu-ti adaptarea la noua situatie si recapatarea increderii in fortele proprii.In urma simplei lor administrari , vei reusi sa invingi durerea sufleteasca , disperarea sau panica.Te vei simti eliberat de sentimentele de frica , ura , gelozie , razbunare , vinovatie sau ingrijorare fata de cei din jur.Remediile florale Bach iti vor usura acceparea situatiei si te vor ajuta sa gasesti optimismul si incredrea in viitor si in fortele proprii .Vei privi cu relaxare placerile vietii , traind cu bucurie noile experiente si provocari.

Odata ce starea ta emotionala va fi armonizata , toata fiinta ta va fi adaptata la noua situatie si , detasat fiind de trecut , cu curaj si incredere vei pasi pe noul drum ce se intrezareste din ce in ce mai limpede .Noi oportunitati vei descoperi si noi prioritati vor prinde contur iar bucuria si sensul vietii vor gasi noi valente in fiecare moment din viata ta .

Elibereaza-ti mintea si sufletul folosind Terapia florala Bach. . Da-i voie mintii sa-si curete ungherele si sa gandeasca in ordine si in lumina  iar inimii sa se descatuseze si sa –si reverse siroaiele tulburi pentru ca noi rauri  limpezi sa izvorasca si sa-ti inunde fiinta de prospetime si stralucire.

AUTOR: DANA SAVOIU- Bach Foundation Registered Practitioner

 

Pentru programari :

+4 0374 48 88 88

+4 0748 01 11 11

„ALEGE CONSTIENT!”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎnaoi la magazin