+4 0748 01 11 11

DE CE SA ALEGI SAUNA CU OZON IN SEZONUL RECE?

  /  Medicina Integrativa   /  DE CE SA ALEGI SAUNA CU OZON IN SEZONUL RECE?
2015-10-07
Dupa cum stim cu totii, pielea este cel mai mare organ de detoxifiere deoarece prin glandele sudoripare de la nivelul ei, filtreaza sangele si elimina deseurile solubile iar transpiratia produsa in sauna contine uneori mai multe toxine decat urina.
Nu degeaba pielea se mai numeste si al treilea rinichi.
Sa ii acordam atunci importanta cuvenita!

Efectele saunei cu ozon prin administrarea transdermala a ozonului sunt multiple:
– Antibacterian
– Antiviral
– Antifungic
– Antiinflamator
– Miorelaxant
– Relaxare mentala si somn linistit
– Scadere ponderala (mai ales pentru pacientii mai lenesi care nu vor sa faca sport, dar regimul alimentar este obligatoriu)
– Antireumatic etc.

Rezultate deosebite se observa la nivelul pielii prin – detoxifiere, oxigenare mai buna, restabilirea elasticitatii si netezimii pielii (efectul vizibil mai des la femei dupa sarcina sau dupa folosirea indelungata a produselor cosmetice) o piele de bebelus pentru cateva ore, hipotermie moderata care este benefica.

In plus sauna asociaza administrarea de ozon cu aromoterapie, cromoterapie, meloterapie, cupping al sanilor, adaugarea de H2CO3. Pe parcursul intregii sesiuni esti asistat si indrumat de un medic specializat.

Suna acum si cere detalii despre Pachetul Special de Toamna la Clinica Eliade!

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin