+4 0748 01 11 11

Cum ne ajutam copiii sa se vindece de anumite afectiuni? Terapia Craniosacrala ne aduce raspunsuri nebanuite.

  /  Medicina Integrativa   /  Cum ne ajutam copiii sa se vindece de anumite afectiuni? Terapia Craniosacrala ne aduce raspunsuri nebanuite.
2016-04-25
Terapeutul FLORIAN RADUCU ne explica in continuare  cum se tratează prin terapia CranioSacrala afectiuni care debutează in prima perioada a vietii de exemplu: alergiile respiratorii, alimentare, intolerantele, hiperactivitatea la copii, sensibilitatea emotionala, semipareza, dislexie, tulburări legate de integrarea senzoriala care nu primesc tratamentul adecvat atunci.

Netratate la timp, ajung mai tarziu in viata,  intr-un mod compensator sa scadă vitalitatea adultului.

> Multe dintre acestea  provin din momentul nasterii si pot da ca exemplu: blocarea osului occipital si a primei vertebre cervicale care  provoacă reducerea fluxului sangvin de la artere la partea inferioară a creierului.
> Acestea sunt sechelele neurologice datorate lipsei de oxigen la nastere.
> Tratamentul de terapie craniosacrala consta in eliberarea  acelor oase „intepenite” si a sistemului meningeal, copilul recapatandu-si funcția de asimilare,  cat si de drenare a toxinelor,  afectiunile fiind semnificativ diminuate.
> Putem urmari exemplul unui copil care avea colici, plângea si nu se putea odihni. Acesta avea o tensiune anormal de ridicată in sistemul meningeal, care îmbracă creierul si măduva spinării. Tensiunea ridicată era cauza unei rasuciri de pelvis care probabil a apărut in timpul nasterii si a rămas intepenit in aceasta poziție.
> Aceasta rasucire anormala a pelvisului a creat tensiune in meninge, in interiorul canalului spinal. Tensiunea a fost transmisă de membrana meningeala la gât si cap.
> Nervul vag afectează puternic functionarea stomacului, intestinelor, cat si a ritmului cardiac si respirator. El iese de la baza cutiei craniene, intr-o poziție care poate fi compromisa foarte ușor de tensiunea anormala din meninge.
> Evaluarea CranioSacrala a evidențiat problema si a fost foarte ușor de tratat. Prin urmare, terapia trateaza de la sistemul nervos – „miezul” nostru –  afectiunile.

 

Clinica Eliade

„ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin