+4 0748 01 11 11

CUM INVINGEM STARILE DATE DE ACUMULAREA STRESULUI SI A OBOSELII?

  /  Medicina Integrativa   /  CUM INVINGEM STARILE DATE DE ACUMULAREA STRESULUI SI A OBOSELII?
2015-06-26
Le facem fata, le acceptam, le combatem, sau le tratam… Avem de ales si in toate cazurile, exista la indemana solutii pe masura.
Stresul adunat pe perioade lungi, poate produce somatizari in corpul fizic, atat ca simple simptome – dureri de cap, ochi obositi, presiune la nivel cranian, stare letargica, lipsa poftei de mancare, sau dimpotriva, apetit crescut, dureri musculare, insomnie, stari depresive si multe altele. Avand grija ca prin activitatile noastre sa nu acumulam toate acestea si bineinteles introducand in programul saptamanal, anumite terapii benefice, putem trece usor aceste praguri catre pastrarea starii de bine.

O echipa de cercetatori condusa de Andreas Guenther a venit cu o idee inovatoare, o solutie de prevenire dar si de tratament in multe probleme – IlifeSomm. Ilife este o combinatie intre acronimul de la ILife- numele companiei producatoare care inseamna viata traita holistic, in integralitate si acronimul SOMM – Sensory Oscilatting Multi- Modulation numele produsului si a terapiei, care inseamna Unde Vibratorii Multi Senzoriale.

La baza conceperii intregului sistem sta medicina vibrationala, cu o combinatie minunata de meloterapie, rezonanta acustica, rezonanta magnetica, micromasaj si unde de infrarosu.
Rezonanta magnetica este utilizata cu rezultate spectaculoase in plan mondial de sute de mii de medici si terapeuti, precum si de numerosi experti in fizica, biologie.

Undele sistemului IlifeSomm sunt perfect concepute in asa fel incat sa le imite pe cele din natura, fara sa perturbe catusi de putin echilibrul celor ce aleg aceste terapii. Terapia prin rezonanta magnetica are capacitatea de-a reechilibra homeostazia si implicit, toate structurile fizice, energetice, mentale isi reiau actiunile natural. Adesea se simte ca o regasire reintregira a ceea ce suntem in totalitatea finite noastre. Procesul de refacere si regenerare se numeste Self Healing este o stare, iar IlifeSomme poate fi considerat un “indrumator de nadejde” in regasirea acestei stari naturale de a fi echilibrat in mod natural.

Cum ne ajuta aceste terapii sa eliminam tensiunile musculare? Prin sistemul vibrational special conceput sa se ocupe inteligent de fiecare celula in parte. Fiecare celula a corpului nostru sta scaldata intr-un mediu lichid. Vibratia patrunde acest mediu lichid(apa, sange, plasma) si intrepatrunde fiecare celula, de unde va scoate tensiunile care adesea sunt acumulate sub forma unor toxine. Fiecare celula in parte se bucura de terapie personalizata prin vibratia primita, fiecare va scoate ceea ce este nebenefic si va lasa in urma armonizare si echilibru.

Meloterapia este creeata in ton cu legea rezonantei, astfel ca prin programul IlifeSomm muzica merge catre celule oferind diverse note si tonuri menite sa transmita microvibratii, sunete audibile, combinate cu ultrasunete.
Muzica vine impreuna cu micromasajul, acesta rasfatand corpul in tonuri alese de la inceputul terapiei si in general este aleasa muzica inspirata din natura.

Pentru ca toate acestea sa fie primite si simtite de corpP in toate structurile profunde si in campuri, este nevoie de o anumita temperatura. Corpul va fi incalzit usor prin caldura radianta provenita de la razele cu infrarosii de unda lunga. Actiunea razelor infrarosii cu unda lunga actioneaza ca o febra usoara, despre care stim cu totii ca are rolul de a oferi organismului capacitatea sa distruga virusii si bacteriile sau proliferarea acestora, precum si marirea semnificativa a numarului celulelor albe care lupta cu infectia si boala; aceasta e preventia ideala. Frecventele de 7-15 nm rezoneaza perfect cu celulele noastre, imbunatatind in final microcirculatia, metabolismul cellular, circulatia sangvina, producand detoxifiere la nivel cellular, curatarea sangelui, cresterea sistemului imunitar.

Acest sistem ne duce la anumite constientizari: totul este curgere, totul este ritm si armonie, corpul uman in complexitatea lui este mai mult decat o masinarie, fiecare om ca individ este un mic univers, iar un mic univers face parte dintr-un univers mai mare, totul este vibratie in jur si in interior, este o interactiune frumoasa intre mediul interior(constiinta), exterior(material) si restul- materie, corp, minte, spirit, mintea cauzala.

Terapiile pe IlifeSomm conduc in final la o abordare holistica cu o noua imagine asupra psihologiei, chimiei, biologiei, fizicii, teologiei, astrologiei si misticismului.
Omul, in starea lui naturala, este precum un instrument frumos acordat, cu tonuri si vibratii perfecte, sistemul IlifeSomm ofera o calatorie pentru regasirea caii naturale de A INTRA IN ARMONIE CU TINE INSUTI!

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin