+4 0748 01 11 11
Image Alt

Consult medical integrativ

  /    /  Consult medical integrativ

CONSULTUL INTEGRATIV realizat de cei doi medici şi terapeuƫi ai Clinicii Eliade, Dr. Mihai Pascu, Medic Medicină de Familie şi Specialist în Ozonoterapie, Biorezonanƫa Asyra şi Chiropractică Viscerală şi Alin Ghinea, Terapeut specializat în Iridologie, Nutriƫie şi Fitoterapie, alătură paradigma alopată, complementară și alternativă, într-o manieră personalizată, adaptată unicității și particularităților pacientului.

Consultul Integrativ se realizează în 2 etape: o consultaƫie cu Dr. Mihai Pascu (30-40 min) şi o consultaƫie cu Alin Ghinea (30-40 min).

Abordarea pacientului în evaluare și tratament se face pe pe cele 4 dimensiuni ale fiinƫei:

Nivelul energetic și informațional, cel mai subtil dintre ele, unde se determină perturbările câmpului energetic al organismului, care de regulă preced sau însoțesc tulburările funcționale organice, intervenindu-se la nivel informațional și vibrațional, prin mecanisme de reechilibrare, bazate pe biofeedback, pentru “repararea” vulnerabilităților depistate și restabilirea matricei energo-informaționale, suportul cibernetic al homeostaziei organismului;

Nivelul mental-emoƫional, de asemenea imaterial, reprezentat de complexul gândurilor și emoțiilor pe care le experimentează pacientul, cu rol determinant în modularea răspunsului organismului, din punct de vedere neurovegetativ, atât în sensul blocajelor, cât și a facilitării mecanismelor naturale de apărare, în fața tendinței de destabilizare a întregului organism de către factorii perturbatori interni sau externi, care duc la somatizări în corp, din paleta celor care nu pot fii depistate la controalele medicale tradiƫionale.

Nivelul fiziologic și metabolic, nivelul material, unde tulburările funcționale și manifestările bolilor sunt deja sesizabile prin semiologia și simptomatologia specifică acestora, evoluția lor fiind puternic influențată de restabilirea echilibrelor la nivelurile superioare.

Plecând de la aceste premise, Clinica Eliade propune o paletă complexă şi variată de tratamente şi terapii, care, de sine stătătoare sau asociate tratamentelor alopate specifice, actionează profund asupra cauzei, grăbind astfel timpii de recuperare și consolidand rezultatele, reducând riscurile de recidivă și tendința de cronicizare a bolilor.

În urma unui Consult Integrativ, în care se va evalua  profilului clinic și paraclinic al pacientului, va fii elaborat un plan de tratamente şi terapii personalizat.

 1. Protocol pentru diabet tip II și boli de nutriție (obezitate);
 2. Protocol oncologie;
 3. Protocol pentru combaterea efectelor adverse ale menopauzei;
 4. Protocol pentru tratarea osteoporozei;
 5. Protocol pentru afecțiunile reumatice și inflamatorii cronice;
 6. Protocol pentru tratarea HTA a bolilor cardiace și vasculare;
 7. Protocol pentru tratarea afecțiunilor alergice, astmului bronșic;
 8. Protocol pentru tratarea hemoroizilor, a fisurilor și a fistulelor anale;
 9. Protocol pentru tratarea bolilor infecțioase cronice (Hepatite B, C, Boala Lyme, Otite, Rinite, Sinuzite, Bronșite cronice, etc.);
 10. Protocol pentru deparazitare și detoxifiere;
 11. Protocol pentru tratarea bolilor cronice degenerative cu componentă autoimună (scleroză multiplă, Boala Alzhaimer, Artrită reumatoidă, Boala Chron, Lupusul, Psoriazisul, etc.);
 12. Protocol pentru afecțiuni locomotorii, recuperare post-traumatică sau post-chirurgicală;
 13. Protocol pentru ȋntreținere, remodelare corporală și anti-aging.

Combinația optimă a mixului terapeutic este stabilită în cadrul Consultul Integrativ inițial realizat de către dr. Mihai Pascu, Medic Medicină de Familie şi Specialist în Ozonoterapie, Biorezonanƫa Asyra şi Chiropractică Viscerală şi Alin Ghinea, Terapeut specializat in Iridologie, Nutriƫie şi Fitoterapie, pe baza istoricului medical documentat, a anamnezei, a examenului clinic și a evaluării globale a statusului bioenergetic al pacientului fiind personalizat nevoilor acestuia, pentru redobândirea echilibrului funcțional, esențial pentru menținerea stării de sănătate.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎnaoi la magazin