+4 0748 01 11 11

CEA MAI BUNA SOLUTIE PENTRU DEZINTOXICARE DE METALE GRELE!

  /  Medicina Integrativa   /  CEA MAI BUNA SOLUTIE PENTRU DEZINTOXICARE DE METALE GRELE!
2015-04-22
Sauna cu Infrarosu
Sauna cu infrarosu – un sistem cu 3 lungimi de unda de infrarosu, absolut nou in Romania, prima si singura in lume cu acest sistem Full Spectrum, este acum in Clinica Eliade.

In zilele noastre, atunci cand ne protejam atat de mult de riscurile directe ale razelor infrarosii, specialistii din domeniul medical au reusit sa foloseasca aceste raze in scopuri de real tratament pentru diverse afectiuni, precum si preventiv pentru pastrarea starii de sanatate.

Tot ceea ce acumuleaza organismul nostru la nivel celular din mediul inconjurator – substante poluante, toate substantele chimice care vin impreuna cu minunatele alimente de care ne bucuram, tot ceea ce adunam prin sedentarism, stress, anumite activitati nebenefice, pot fi eliminate cu succes de razele infrarosii.
Sauna pe care o gasiti la Clinica Eliade Medical Spa, are o emisie de infrarosu cu lungime de unda ce penetreaza tesuturile moi, fara sa afecteze organele interne. Astfel, sunt incalzite in mod treptat straturile inferioare ale epidermei, ajungand pana in tesutul adipos, acest proces intensifica procesul de eliminare a toxinelor, fara a dauna celulelor, este un proces care va duce si la cresterea secretiei glandelor sebacee din znele respective.

Exista studii si statistici care atesta ca in urma unei sedinte la sauna cu infrarosu, in comparatie cu alt tip de sauna, transpiratia are un continut de grasimi de aproximativ 30% (si doar 5-10% la alt tip de sauna, sau prin transpiratia survenita dupa efort fizic.

Ce se intampla in corul fizic la sauna?
Primele semne inca din primele minute, sunt de relaxare totala, mai ales in plan muscular, ceea ce se transmite usor in plan mental, acestea duc imediat la eliminarea tensiunilor acumulate in corp dupa o zi, sau mai multe zile de lucru. Contracturile
musculare, tensiunile de la nivel ligamentar, articular, se reduc foarte mult, senzatia din timpul sedintei fiind aceea ca au disparut definitiv.

Atunci cand creste temperatura corpului prin actiunea razelor infrarosii, se declanseaza o emisie crescuta de leucocite, ceea ce duce la o curatare eficienta a intregului sistem imunitar.
La nivel sangvin se produce o usoara vasodilatatie, deci fluxul sangvin va fi intensificat, specialistii atestand faptul ca atunci cand vasodilatatia periferica controlata (asa cum se intampla intr-o sedinta la sauna cu infrarosu), duce in timp la stimularea genezei de vase noi, ceea ce reprezinta o descoperire revolutionara in domeniul utilizarii acestor raze in mentinerea sanatatii si tratarea numeroaselor afectiuni de tip vascular.
La fel se intampla si la nivelul articulatiilor suferinde, acolo unde sangele ajunge mai greu cu nutrientii si oxigenul necesare, odata tratate acestea cu razele infrarosii, se vor revitaliza, isi vor recapata flexibilitatea si mobilitatea.

Sunt foarte benefice sedintele la sauna dupa entorse si luxatii, perioadele de recuperare fiind mult crescute, daca impreuna cu fizioterapie, masaj si alte terapii alternative, se combina cateva sedinte la sauna.
Daca in anumite afectiuni cardiace sauna are numeroase contraindicatii, acest tip de sauna, are un program special care este benefic, in general ducand la reglarea tensiunii arteriale.
Este singura sauna cu 3 lungimi de unda infrarosu!

Ce inseamna asta?
Prin studii extinse s-a descoperit ca diferite parti din spectrul infrarosu sunt mai eficiente ca altele, cand e vorba de atingerea diferitelor beneficii pentru sanatate.
Printr-un input optim de raze infrarosii primite de la fiecare tip de lungime de unda beneficiile sunt diferite si holistice in acelasi timp.

Astfel:
* Razele infrarosii apropiate servesc sanatatii si imunitatii celulelor noastre si purificarii, rejuvenarii pielii, vindecarii ranilor si diminuarea durerilor.
* Razele medii ajuta probleme legate de greutate si de durere si imbunatatirea circulatiei.
* Razele indepartate produc un proces de detoxifiere si reducere a presiunii sanguine, controlul greutatii, relaxare.
Beneficiile sunt:
* Reglarea ritmului cardiac, a presiunii sanguine si imbunatatirea circulatiei;
* Reducerea durerilor musculare si a tensiunilor, managementul durerii;
* O stare de energizare si stare de bine emotionala;
* Cresterea creativitatii, comunicarii, a felului in care rezolvam problemele;
* O reducere semnificativa a stresului;
* Eliminarea din organism a metalelor grele provenite din mediul extern (noxe, expunerea in medii toxice).

Specialistii Clinicii Eliade, va recomanda ca impreuna cu sedintele la sauna cu infrarosu, sa alegeti un tip de masaj: Masajul de Drenaj Limfatic, Masajul Osteopat, Masajul Reflexogen sau Masajul Intuitiv.
Va steptam cu drag!

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin