+4 0748 01 11 11

CE FACETI CAND EMOTIILE VA COPLESESC?

  /  Medicina Integrativa   /  CE FACETI CAND EMOTIILE VA COPLESESC?
2015-11-11
CE FACETI CAND EMOTIILE VA COPLESESC?
SOLUTIA – TERAPIA FLORALA BACH

Intr o lume a schimbarii permanente, emotiile noastre se succed cu o repeziciune si intensitate carora cu greu le mai facem fata. Ne surprind si ne afecteaza in moduri de neinteles uneori, de la probleme fizice prin care organismul nostru incearca sa descarce tensiunea creata de ele, pana la afectarea mentalului si energiei noastre.
Fie personale sau colective, influenta emotiilor este de la foarte subtila la dureroasa de-a dreptul!

Va propunem sa nu le ‘imbatati’ in cupa amarului, nici sa le ‘hraniti’cu hrana fizica , sau sa le tratati medicamentos . Toate acestea nu ar face decat sa le supreseze, sa le mascheze si nu acesta este scopul.

Emotiile au nevoie sa fie traite, acceptate si integrate. Ele sunt o poarta spre cresterea si evolutia noastra atunci cand le lasam sa se exprime si putem sa ne pozitionam si sa reactionam echilibrat fata de ele.

Sunt insa atatea situatii de viata cand suntem prinsi pe picior gresit- foarte stresati si obositi, super incarcati de munca ,activitati si responsabilitati, depasiti de ritmul vietii, de cerintele locului de munca sau al familiei, aflati in situatii in care nu am vrea sa fim, confruntati cu stari, schimbari si conflicte carora nu le mai facem fata … pana la socuri existentiale .

Atunci furia, frustrarea, frica, panica, neincrederea in sine, inadaptarea, gelozia, depresia, lipsa scopului, lipsa sperantei, obsesiile, gandurile negre, efectul socurilor ne dreneaza de putere si interfereaza puternic cu fluxul vietii.

Pentru echilibrare emotionala va propunem cea mai frumoasa, naturala si noninvaziva terapie – Terapia florala Bach.

Va invitam in Clinica Eliade pentru a experimenta aceasta terapie blanda , asistati si indrumati de adevarati profesionisti.

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

 

Clinica Eliade

„ALEGE CONSTIENT!”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin