+4 0748 01 11 11

CAND CORPUL ITI VORBESTE: TEHNOLOGIA ASYRA

  /  Medicina Integrativa   /  CAND CORPUL ITI VORBESTE: TEHNOLOGIA ASYRA

 By Oana Trifu

De terapiile alternative nu sunt deloc straina. Am testat reiki, homeopatia si terapiile Bach iar asta doar in ultimul an. Rezultatele pe care le-am observat au fost intotdeauna spectaculoase,   fie ca a fost vorba de beneficiile de care m-am bucurat eu sau de miracolele la care am avut sansa sa fiu martora. Se intelege asadar: I’m a believer. Ba mai mult –  sunt o sustinatoare inflacarata a terapiilor alternative, fie si numai pentru alinarea sufleteasca pe care o pot oferi celor care au nevoie de o viziune mai blanda asupra vietii sau a bolii, dar mai ales pentru cei care au nevoie de o explicatie, un sens, o logica in legile si lectiile, uneori mai aspre, ale vietii. Daca medicina moderna are un defect major este pesimismul si ‘talentul’ neintrecut de a da vesti proaste. La acest capitol medicina orientala sta mult mai bine – gaseste partea plina a paharului chiar si in ultimul moment. Sper asadar sa apuc ziua in care cele doua tipuri de acte medicale vor invata sa traiasca in complementaritate si sa ne ofere sansa de a profita de beneficiile lor insumate.

Pana atunci, medicina orientala practicata in Romania sta in mana catorva oameni inzestrati care tac si fac (despre cei care nu fac dar nici nu tac si despre care auzim cu totii nu are sens sa aduc vorba). Am aflat despre asemenea terapeuti mai mult din nevoie decat din voie si am regretat ulterior ca nu am fost in trecut suficient de receptiva pentru a accepta existenta lucrurilor pe care aparatele nu le pot masura.

Prin urmare, mare mi-a fost mirarea cand in urma cu cateva saptamanai am fost invitata sa testez un aparat care promitea chiar o asemenea terapie. Eram sigura ca acest dar poate fi gazduit doar de un om. Am acceptat insa bucuroasa invitatia de a testa aparatul de scanare bioenergetica de la clinica Eliade tocmai pentru ca mi-am propus in trecut sa raman deschisa la noutate.

Cum decurge sedinta?

Testarea decurge extrem de simplu: pacientul tine in mana doua dispozitive de forma cilindrica legate de un aparat de dimensiunea unei carti mai stufoase. Nu doare, nu piuie, nu vibreaza. Dupa cateva minute aparatul genereaza o serie de rezultate pe care specialistul le interpreteaza.

In teorie, cu ajutorul aparatului se identifica semnatura electromagnetica a diferitelor aspecte din corpul fizic. In practica, nu sunt sigura nici macar daca m-am exprimat corect

 

Clinica Eliade

„ALEGE CONSTIENT!”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin