+4 0748 01 11 11

BRUXISMUL SI TERAPIA CRANIOSACRALA

  /  Medicina Integrativa   /  BRUXISMUL SI TERAPIA CRANIOSACRALA
2015-06-12
Bruxismul: miscari repetate si inconstiente de scrasnire a dintilor; un tic nervos datorat unei stari de tensiune emotionala sau stres.
Gura reprezinta cea mai importanta cale de exprimare a ceea ce gandim, simtim.

Anumite situatii si circumstante ne „inchid” aceasta cale si tot ceea ce ramane neexprimat, „nevorbit” se acumuleaza si se pastreaza in interior (la nivel de tesut, articulatie temporomandibulara, dinti si alte articulatii) timp de saptamani, luni sau chiar ani. Acest lucru se resimte sub forma de tensiuni, blocaje, care in timp pot genera sau creea terenul propice pentru diverse probleme sau afectiuni, de exemplu bruxismul.

Terapia craniosacrala vine in ajutorul eliberarii acestor blocaje prin intermediul mai multor tehnici de lucru ce detensioneaza articulatiile de la nivelul gurii, muschii si alte tesuturi din aceasta zona. Tehnicile nu sunt riscante, iar rezultatele sunt uimitoare.

In concluzie putem spune ca bruxismul poate avea o rezolvare: terapia craniosacrala.

Autor articol:
Terapeut Terapie Craniosacrala OCTAVIA ROMAN

Acum in Clinica Eliade!

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin