+4 0748 01 11 11

Autohemoterapia minora, o terapie minune in Clinica Eliade. Iata ce trateaza!

  /  Medicina Integrativa   /  Autohemoterapia minora, o terapie minune in Clinica Eliade. Iata ce trateaza!
2017-09-07
Autohemoterapia este o tehnica de tratament care presupune recoltarea sub ozon a unei cantitati de sange din vena pacientului si reinjectarea lui, totul intamplandu-se intr-o singura sedinta. Important de spus este faptul ca autohemoterapia functioneaza pe principiul autovaccinului.
Bunaoara, sangele recoltat are deja componente obisnuite, hormoni, anticorpi, saruri si minerale, dar si substante metabolice aparute in urma unor afectiuni acute sau cronice. Tocmai acestea stimuleaza productia de anticorpi si declanseaza mecanisme de reparare si regenerare, favorizand astfel vindecarea.“Eu folosesc acest tratament in procesul de crestere a imunitatii, in cazul persoanelor cu depresie imunitara, carora le ridica brusc imunitatea. Recoltez o cantitate mica de sange pe ozon, agit, se schimba culoarea sangelui, ceea ce inseamna ca s-a petrecut reactia cu ozonul, pentru ca apoi sa injectez in vena. Iata, asadar, cum vorbim despre principiul autovaccinului”, explica dr. Georgeta Vertan, medic specialist in Ozonoterapie si SCENAR la Clinica Eliade.

Procedura este foarte rapida, foarte comoda si deloc dureroasa.

“Se face o serie de 10-12 autohemoterapii. Apoi, obisnuiesc sa ii dau pacientului o pauza de cateva luni, timp in care se potenteaza efectul. In cazul pacientilor astfel tratati se vor vedea efectele imediat: ei nu-si mai trag nasul, nu mai lacrimeaza, nu mai au eruptii pe piele. Autohemoterapia are rezultate foarte bune pe eruptiile pe piele, eruptiile alergice, dermatitele, urticariile, rinitele alergice”, continua specialistul.

Care sunt beneficiile autohemoterapiei?

 • Schimba textura pielii, culoarea, sudoratia, elimina toxinele din piele;
 • Repara peretii vaselor de sange, conducand in mod direct la o mai buna circulatie;
 • Trateaza cu succes insuficienta venoasa, diabetul;
 • Ajuta in procesul de slabire;
 • Trateaza contracturile musculare;
 • Reduce ridurile;
 • Creste imunitatea;
 • Trateaza dermatitele, urticariile, rinitele alergice.

Important de spus este ca autohemoterapia nu este o indicatie pentru astm, desi s-a discutat destul de mult pe acest subiect.

Dr. Georgeta Vertan, medic specialist in Ozonoterapie si SCENAR la Clinica Eliade.

 

  Pentru programari :

+4 0374 48 88 88

+4 0748 01 11 11

     Clinica Eliade

 „ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎnaoi la magazin