+4 0748 01 11 11

ASYRA: Sistemul de screening bioenergetic de prim rang la nivel mondial

  /  Medicina Integrativa   /  ASYRA: Sistemul de screening bioenergetic de prim rang la nivel mondial
2017-09-12
Doar cinci minute de testare cu sistemul Asyra Pro pot reprezenta baza unei consultatii de profunzime care sa ajute la gasirea drumului cel mai scurt catre starea dumneavoastra de sanatate optima.
Sistemul de screening Asyra Pro urmareste sa identifice cauza principala a problemelor de sanatate ale pacientilor si sa ajute la rezolvarea acestora. Testul este neinvaziv, dureaza cateva minute iar operatorul nu influenteaza in nici un fel rezultatul testarii.Tehnologia Asyra efectueaza o scanare bio-energetica capabila sa va ofere informatii cu privire la originea energetica a problemelor cu care va confruntati si sa ajute la gasirea rapida a  solutiilor potrivite.

Tehnologia Asyra Pro este un instrument eficient cu ajutorul caruia vi se intocmeste un plan pe deplin personalizat si exact de ingrijire a sanatatii si de wellness.

Spre deosebire de alte dispozitive care recomanda remedii generale, tehnologia Asyra Pro ofera o ghidare pe baza propriilor raspunsuri ale pacientului fata de o multitudine de posibilitati, asigurand, totodata, libertatea de a alege aria de investigatie, de exemplu, sensibilitati alimentare sau profil alergic. “Imprinturile” informationale aduc beneficii care se succed etapei de testare si celei de aprofundare a acesteia.

Tehnologia Asyra Pro ofera o flexibilitate totala, permitand:

  • Efectuarea de evaluari exacte, detaliate si  neinvazive;
  • Sporirea intelegerii in profunzime a fenomenelor si scoterea la suprafata a tiparelor ascunse;
  • Testarea raspunsului dumneavoastra la anumite remedii;
  • Asigurarea unor solutii la problemele de sanatate ascunse.

 Cum functioneaza Asyra

Tot ce aveti de facut este sa tineti in maini doi electrozi de cupru. Nu veti simti nici o durere si nici un discomfort pe parcursul procedurii. Aceasta este complet neinvaziva si nici nu este nevoie sa va scoateti hainele.   Softul Asyra contine informatii codate digital cu privire la o multitudine de factori mentali, fiziologici si emotionali.

Pe parcursul testarii, Asyra trimite semnale electromagnetice iar raspunsul corpului la aceste semnale este inregistrat. El este masurat ca mici diferente in rezistenta electrica a pielii. Informatia este trimisa inapoi la programul soft. In final, computerul genereaza un raport care evidentiaza raspunsurile situate inafara unor limite specifice.

La ce ar trebui sa ma astept in urma unei evaluari cu sistemul Asyra?

Terapeutul alege testele incepand, de obicei, cu Analiza comprehensiva. Prin rularea unei multitudini de teste Asyra inregistreaza raspunsurile clientului la semnaturi specifice alimentelor, nutrientilor,  organelor si structurilor organismului problemelor emotionale si multor alte elemente. Exista protocoale de lucru prestabilite si domenii pe care sa se poate identifica testele dumneavoastra specifice. Testarea dureaza aproximativ 3-4 minute iar valorile care se situeaza inafara parametrilor de echilibru vor fi evidentiate pe ecran.

Dupa aceea discutam cu dumneavoastra despre rezultatele testarii. Acest dialog favorizeaza abordarea unor probleme mai de profunzime care, in lipsa rezultatelor testarii, nu ar fi fost abordate. Asyra poate imprinta informational  solutii care sa va ajute sa va gasiti drumul  catre starea optima de sanatate.

Urmatorul pas este stocarea datelor rezultate in urma testarii ca referinta pentru sedinte ulterioare iar dumneavoastra veti primi, la incheierea consultatiei, raportul tiparit al evaluarii.

De ce as face o testare cu Asyra?

Fie ca aveti probleme de sanatate cunoscute, o indispozitie pasagera, ca va simtiti lipsiti de energie,  ca aveti dureri, discomfort, alergii sau altele, Asyra va face o  evaluare completa a organismului si va genera un raspuns cu privire la cauzele care stau la baza suferintelor  dumneavoastra.  Rezultatele evaluarii vor fi analizate si vi se vor face recomandari pentru ameliorarea sanatatii si sporirea starii de bine.

Ce imi poate evidentia acest screening

Principalul aspect legat de interpretarea testarii este ca  daca un element apare ca fiind in dezechilibru ( de obicei o indicatie scrisa cu galben sau rosu), inseamna  ca, dintre potentialele sute sau mii de elemente de pe lista de testare, organismul a dat un raspuns electric deasupra sau dedesubtul pragului mediu de rezistenta electrica..

Cu alte cuvinte, sistemul corp-minte indica anumite reactii la elementul care a fost testat si, in cadrul tratamentului de tip homeopat, putem folosi aceasta reactie pentru a-i “reaminti” organismului sa isi imbunatateasca acel aspect particular de asigurare a homeostaziei.

Sa ne imaginam doua abordari paralele: Prima- perspectiva imunologica: existenta unui microb patogen declanseaza initial o perturbare in organism, posibil exprimata printr-o reactie acuta grava.  Cu toate acestea, informatia ramane fixata la nivelul sistemului imunitar iar, in eventualitatea unei reinfectari, organismul a invatat deja sa gestioneze mai bine acel tipar. Cea de-a doua – perspectiva psihologica: terapeutul mentioneaza un eveniment semnificativ in cadrul unei discutii calme cu clientul iar acesta izbucneste in plans. Este un semn ca a fost atinsa “o coarda sensibila”. Discutia ulterioara urmareste desensibilizarea fata de acel eveniment si plasarea lui intr-un nou context. Ambele perspective au ca numitor comun faptul ca repetarea informatiei permite sistemului corp-minte sa devina mult mai bine adaptat la ambientul propriu

Prin testarea cu tehnologia Asyra se identifica elemente fata de care sistemul corp-minte poate invata niste comportamente adaptative mai eficiente. Aceste elemente poti fi: alimente, agenti patogeni, culori, factori nutritive sau substante farmaceutice.

Care este tipul de informatie pe care mi-o ofera Asyra?

Evaluarea cu Asyra este un exemplu de testare bio-energetica. Prin testarea bio-energetica (sau, simplu, “energetica”) i se “adreseaza corpului o intrebare”. Raspunsul obtinut vine direct din fiziologia proprie a organismului, fara angrenarea constiintei sau mecanismelor logico-discursive ale mintii.

Pentru a intelege mai bine cum functioneaza Asyra este util sa facem niste comparatii cu tehnologii asemanatoare. Este binecunoscuta metoda testarii muscular sau kinesiologia. Aceasta este o alta forma de testare bio-energetica utilizata de catre terapeuti. In kinesiologie, intrebarea este adresata verbal subiectului. Acesta tine in mana un obiect sau o substanta care este testata. Raspunsul este dat nivelul de forta de contractie a musculaturii scheletice a subiectului, forta testata manual de terapeut.

O alta comparatie ar fi cu fenomenul de raspuns ideo-motor utilizat de hipno- terapeuti. Atunci cand subiectul se afla in stare de transa hipnotica pot fi observate seturi de tipare pre-definite de reactie ca raspunsuri la intrebari despre experiente de care subiectul nu isi aduce aminte in mod constient ( de ex. ridicarea unui deget sau al altuia, care se face fara un efort constient).Aceasta metoda poate fi folosita pentru a aduce la suprafata amintiri scufundate in mintea inconstienta despre care se stie ca pastreaza encodate toate experientele noastre, indiferent daca ni le putem “aduce aminte” sau nu in starea de constiinta normala. Aceste exemple prezinta similaritati cu  modul in care Asyra realizeaza evaluarea. Totusi, Asyra merge un pas mai departe. Intrebarile si testarea se realizeaza prin unitati infinitezimale de semnale radio si nu in cuvinte.

Ceea ce deosebeste fundamental Asyra de alte metode manuale sau dispozitive aflate pe piata este abilitatea si experienta dobandite pe parcursul a peste 30 de ani de munca  in colectarea si rafinarea metodelor de encodare digitala si in imbunatatirea tehnologiei pentru inregistrarea raspunsurilor. Sistemul Asyra Pro, care este si cel de ultima generatie, poate efectua un mare numar de teste in decurs de doar cateva minute si, prin urmare, poate construi o imagine panoramica a functionarii energetice si a reactiilor  organismului clientului.

Este nevoie de o reevaluare la o data ulterioara?

Raspunsul este “uneori da, alteori nu” si ar fi fost chiar surprinzator sa fie altfel. Este, cu siguranta, reconfortant atat pentru terapeut cat si pentru client  ca raportul de evaluare sa confirme aspecte ale istoricului de sanatate al clientului pe care acesta le stie. Este, insa, si mai reconfortant atunci cand raportul evidentiaza aspecte pe care clientul le-a pastrat initial sub tacere fata de terapeut.

In esenta, adevarata valoare a testarii bio-energetice sau a sistemului de bio-rezonanta  consta in capacitatea de a evidentia anumite tipare de profunzime capabile sa sustina schimbarea dinamicii sistemului. Aceste tipare, prin definitie, nu trebuie confundate cu simptomele. Ele pot fi recunoscute ca elemente aflate intr-o stransa relatie cu un simptom, sau nu neaparat.

Starea de sanatate a clientului poate fi imaginata ca o forma complexa tridimensionala din care nu putem vedea decat forma bidimensionala, si aceasta ca si cum ar fi surprinsa intr-o fotografie. Cand combinam mai multe asemenea fotografii, luate din diferite unghiuri,  avem impresia ca ne-am lamurit mai bine asupra imaginii generale.

Atunci cand dorim sa ajutam un client sa isi dizolve tiparele patogene care i s-au intiparit in modul de functionare al organismului in decurs de ani sau decenii, procesul poate fi vazut ca  si cum am da la o parte” strat dupa strat”. Testarea bio-energetica cu Asyra, in special prin folosirea  “Analizei comprehensive”, care este testul de forta al sistemului, scoate la suprafata prioritatile de vindecare ale organismului iar acestea se pot suprapune sau nu cu principalele simptome pe care le prezinta clientul. Pe masura ce trecem la straturi mai de profunzime sunt scoase la iveala, pentru a fi vindecate,  diferite cauze ale problemelor de sanatate.

 Pentru programari :

+4 0374 48 88 88

+4 0748 01 11 11

     Clinica Eliade

 „ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin