+4 0748 01 11 11

ASYRA PRO CEL MAI AVANSAT SISTEM DE SCANARE BIOENERGETICA.

  /  Medicina Integrativa   /  ASYRA PRO CEL MAI AVANSAT SISTEM DE SCANARE BIOENERGETICA.
ASYRA PRO este cel mai complet, avansat, sensibil si prietenos sistem de scanare si evaluare bioenergetica, solutia pentru refacerea homeostaziei tale energetice si fizice.Asyra Pro evalueaza energetic 40 de organe si sisteme si realizeaza o analiza extinsa, avand ca suport o baza de date cu zeci de mii de parametrii de testare si echilibrare si o biblioteca uriasa de peste 150.000 de remedii homeopate, nutritionale, fitoterapeutice, etc.

Potrivit cercetarilor in homotoxicologie conduse de Dr. Hans-Heinrich Reckeweg, boala debuteaza la nivel energetic si apoi, daca este lasata sa evolueze, conduce la tulburari biochimice urmate de modificari si distructie tisulara, cu simptome asociate. Acest sistem de scanare bioenergetica este folosit cu success de homeopati, naturopati, nutritionisti de renume din Anglia, Spania, Germania, Scotia si de curand si de specialistii nostrii.

Te asteptam la Clinica Eliade sa te lasi ghidat de ASYRA PRO in depistarea oricarei probleme latenta sau prezenta a organismului la nivel fizic, energetic, mental sau emotional prin scanare completa , sau testari specifice ptr alergii, intolerante alimentare , deficite nutritionale, dezechilibre hormonale, profil parazitologic etc.

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin