+4 0748 01 11 11

Asyra PRO – Biorezonanta, instrument de medicina informationala

  /  Medicina Integrativa   /  Asyra PRO – Biorezonanta, instrument de medicina informationala
2018-10-08
Aflata la cea de-a 10 generatie de aparate din aceasta gama, tehnologia asyra PRO are capacitatea de a adresa intrebari si analiza raspunsurile energetice ale organismului. Fiecare celula lucreaza dupa ritmuri proprii- de hranire, de eliminare, de multiplicare, de metabolizare, de pastrare si eliberare a energiei, de detoxifiere si altele- care pot fi evidentiate prin asa-numitele semnaturi vibrationale. Asyra recunoaste semnaturile specifice deficitului si  suprasolicitarii la diferite niveluri de functionare a organismului si ofera solutii energetice biocompatibile din uriasa sa baza de date.Tabloul energetic examinat de Asyra este foarte vast, de la metale grele, toxine, patogeni, minerale, alergii, pana la rezonante de natura psiho-emotionala.

Va prezentam in continuare o parte a unui articol referitor la bio-rezonanta pentru o intelegere mai buna a modului ei de functionare.

Acest articol, cu titlul original “Bio-resonance therapy“ are la baza lucrarea autoarei  URSULA BRUN  „You and your health. Methods of healing the body – soul – mind“, publicata in 2002.

In decursul ultimilor 10 ani, termenul “bio-rezonanta” a devenit acceptat ca un concept legat de  metodele complementare eficiente de tratament. Totusi, cei care au nevoie de vindecare stiu foarte putine despre aceasta forma de medicina. Din pacate, exista frecvente confuzii cu privire la terminologie. Oficial, terapia prin bio-rezonanta desemneaza, in cercurile medicale, terapia biofizica informationala. In plus, exista si alte intelegeri ale termenului, in functie de instrumentul terapeutic folosit. Totusi, in esenta, sensul este unul si acelasi, respectiv, vindecarea organismului bolnav prin intermediul informatiei vindecatoare care este absorbita de catre organism in propriul sau sistem energetic si care determina auto-vindecarea.

Recent, termenul “medicina informationala” a ajuns sa descrie foarte adecvat terapiile medicale complementare. Spre deosebire de medicina traditionala, in cazul acestor terapii vindecarea se atinge cu ajutorul informatiei, nu al pastilelor sau remediilor medicale.

Cum este posibil sa te vindeci prin informatie?

Nu a trecut mult timp de cand, doar prin determinare empirica se putea stabili daca ,de exemplu, un remediu homeopat puternic (a carui tinctura originara nu este disponibila) poate sa aiba un efect puternic asupra organismului.  Sau, mergand pe acelasi rationament, tot prin determinare empirica se putea stabili daca stimularea anumitor puncte prin intermediul acelor de acupunctura poate sa conduca la vindecarea asteptata. Cum este posibil ca prin masarea anumitor puncte reflexogene de pe talpa sa fie influentata activitatea intregului organism? Sa adaugam un fapt binecunoscut, ca exista persoane care isi pot vindeca semenii folosindu-si doar propriile capacitati, fara a apela la nici un alt mijloc tehnic.

In medicina occidentala, unde atentia s-a concentrat pe cresterea efectelor substantelor, cunoasterea cu privire la capacitatile de vindecare, mentionate anterior, practic s-a pierdut.

In clipa de fata, cand oamenii si-au dat seama ca vindecarea, in cazul multor afectiuni, nu poate sa apara doar prin utilizarea medicamentelor, aceasta cunoastere straveche a revenit in centrul atentiei, fiind redescoperita si revalorizata prin intermediul tehnologiei moderne. Oamenii pot acum intelege  modul de functionare al medicinei informationale.

Medicina traditionala chineza detine o cunoastere multi-milenara a sistemului de meridiane energetice, atat la om cat si la animale. Meridianele sunt canale invizibile prin care circula energia. Cercetarile moderne de bio-fizica au reusit sa demonstreze existenta acestor meridiane.

Unul dintre cei mai reputati bio-fizicieni, Prof. F.Popp a definit conceptul de bio-fotoni ca fiind cuante de lumina, adica infinitezimale cantitati de energie solara stocate in genotipul fiecarei celule, care asigura comunicarea informatiei intre celule. Acest lucru inseamna ca fiecare organism dispune de o retea perfect autonoma de comunicare. In acelasi timp, inseamna  ca fiecare organism poate comunica si cu mediul sau extern. Cercetatorul a demonstrat experimental ca mainile vindecatorilor emit bio-fotoni, in cantitati superioare mediei. In opinia sa, deosebirea fundamentala dintre celula sanatoasa si cea canceroasa consta in pierderea rezervelor de bio-fotoni, adica prin pierdere de energie.

Semnificatia acestei descoperiri este ca in organismul nostru, nu doar procesele chimice – care fac obiectul preocuparilor medicine clasice- sunt importante. De fapt, ceea ce determina aceste procese chimice este nivelul energetic situate pe un palier de control superior acestora. Pentru mentinerea sanatatii, organismele se afla intr-o permanenta stare, dinamica, de echilibrare energetica. Aceasta stare este una instabila, ea putand oricand sa fie influentata de factori externi sau interni.

Pentru adevarata vindecare trebuie refacuta reteaua de bio-fotoni. Abia apoi poate organismul sa-si gestioneze sistemele sale de reglare.

 Datorita faptului ca nivelul superior de control este cel energetic, intervine in discutie o alta dimensiune a fiintei, psihicul, care are o influenta majora asupra tuturor activitatilor organismului. Afectiunile organice datorate stresului psihologic nu pot fi vindecate decat prin metode de vindecare psihologica. Diferenta dintre medicina complementara si cea clasica nu rezida doar in nivelele de care se ocupa: respectiv energie/materie ci, mai ales in faptul ca una trateaza persoana, cealalta boala. Medicina clasica depinde de diagnostic, independent de persoana. Succesul este reproductibil. Medicina complementara, prin bio-rezonanta, este ajustata la persoana si la nevoile acesteia. Succesul terapeutic se poate atinge doar atunci cand blocajele energetice sunt inlaturate. Procedura utilizata este valabila doar in cazul persoanei respective, fiind unica.

Articol tradus si adaptat dupa “ Bio-resonance therapy and Color-Punctur, al Dr. Annelies Burki Kiessling.

Pentru programari:

+4 0748 01 11 11

„ALEGE CONSTIENT!”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin