+4 0748 01 11 11

ALERGII, SEVRAJ NICOTINIC, INSOMNIE PROBLEME DE FERTILITATE, MIGRENE, DURERI DE SPATE

  /  Medicina Integrativa   /  ALERGII, SEVRAJ NICOTINIC, INSOMNIE PROBLEME DE FERTILITATE, MIGRENE, DURERI DE SPATE
2015-12-11
ALERGII, SEVRAJ NICOTINIC, INSOMNIE PROBLEME DE FERTILITATE, MIGRENE, DURERI DE SPATE… acupunctura isi dovedeste de mii de ani utilitatea.Descoperiți acum in CLINICA ELIADE principiile si beneficiile acestei discipline multimilenare .

Acupunctura este o ramura a a medicinei traditionale chinezesti, una dintre cele mai vechi metode de tratatment. Este o stiinta ale carei origini sunt vechi de peste 4000 de ani si care urmareste sa trateze omul in integralitatea sa.

Acupunctura este o terapie naturala, neivaziva, sigura si eficienta, care este folosita pentru a preveni, imbunatati si vindeca multiple probleme de sanatate.

Tratamentul consta in inserarea unor ace mici si extrem de subtiri in anumite puncte specifice ale corpului si care sunt apoi usor stimulate pentru a declansa raspunsul natural de vindecare al organismului.

Conform teoriei acupuncturii traditionale, exista 12 canale de energie,denumite meridiane, care conexeaza din punct de vedere energetic 12 organe si 12 functii ale corpului, cu toate aspectele lor fiziologice, precum si aspectele senzoriale si emotionale ale fiintei noastre.

Acupunctura se bazeaza pe conceptul ca in spatelele bolilior sunt dezechilibre sau blocaje de energie, iar aparitia bolii este cauzata de obstructionarea fluxului de energie in anumite puncte de-a lungul meridianelor. In momentul in care apar aceste blocaje, apare si boala. Scopul tratamentului prin acupunctura este de a interveni in restabilirea echilibrului energetic.

Institutul National de Statistica a admis in 1997 eficacitatea acupuncturii care este acceptata si recunoscuta ca una dintre metodele de tratament ale medicinii moderne.

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

 

Clinica Eliade

„ALEGE CONSTIENT!”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin