Alergiile alimentare sunt reactii ale organismului la anumite alimente, respectiv la anumite tipuri de proteine. Cauzele unor asemenea reactii pot fi multiple, dintre care enumeram: de ordin genetic – numite si cauze primare; dobandite – ca urmare, de exemplu, a unui exces; de ordin psiho-emotional – ca urmare a unor corelatii sau conotatii psihologice asociate unor alimente.
Cele mai importante alergii alimentare sunt produse de lapte si lactate, soia, grau, gluten, peste si fructe de mare, albus de ou. Sensibilitatea fata de aceste alimente poate fi amplificata de un cumul de factori precum, prezenta unor metale grele, a parazitilor, fundalul alergic dat de alte sensibilati, de exemplu la factori de mediu( polen, acarieni, substante chimice care sunt inhalate din atmosfera etc), compromiterea sistemului imunitar ca urmare a unor suprasolicitari de ordin fizic, mental sau emotional, lipsa odihnei suficiente, atitudini psiho-emotionale energofage si altele. In plus, anumite alimente, prin natura lor, sunt expuse infestarii cu diferite bacterii, paraziti sa fungi iar aceste combinatii genereaza reactii intense de aparare insotite de o simptomatologie inflamatorie conexa alergiilor (ex. oua-salmonella, lapte- ascarizi, grau-diferiti fungi, nuci-micotoxine).
Asyra descopera asa-numitele engrame alergice, adica tiparele vibrationale ale unui alergen. Poate fi vorba despre o predispozitie data de o hipersensibilitate mostenita la anumite alimente sau despre o reactivitate crescuta a organismului ca urmare a consumului excesiv al unor produse, sau fata de incompatibilitatea acestora in procesul digestiei.
Anumite alergii pot ramane ascunse. Dupa prima etapa, in care s-a declansat o reactie evidenta la factorul alergen, organismul, prin utilizarea resurselor din propria farmacie biologica (diferiti hormoni, neuropeptide etc) reuseste sa tina sub un aparent control reactivitatea excesiva. Disparitia simptomelor nu inseamna, insa, desensibilizare. In conditiile unor solicitari intense, a oboselii sau a unui cumul de factori stresanti, simptomele alergice reapar. Mai mult, poate chiar sa apara o hipersensibilizare la alimente inrudite care nu provocau pana atunci reacii alergice. Severitatea simptomelor si aria de manifestare a acestora creste cu durata expunerii la factorul alergen.
Asyra transmite organismului, la nivelul structurii bio-enero- informationale, informatii care sa il reprogrameze pentru diminuarea reactivitatii. Cu ocazia evaluarii, pot fi identificate alimentele cu potential alergic, anumite componente ale acestora care genereaza alergii sau intolerante (gluten, fenoli, deficite enzimatice, dezechilibru alcalinitate-aciditate), existenta unor alte sensibilitati decat cele presupuse initial sau cunoscute, stari de toxicitate date de acumularea de metale grele, scaderea capacitatii de eliminare a deseurilor rezultate in urma proceselor celulare, existenta unor fungi sau a unor paraziti care, toate la un loc, sustin o stare de inflamatie in intregul organism.
Odata cu identificarea acestor factori, Asyra ofera solutii informatizate pentru echilibrarea organismului. In unele cazuri, Asyra transmite informatii pentru cresterea intensitatii vibrationale a unor celule, tesuturi, sisteme slabite energetic, in altele pentru diminuarea unor stari inflamatorii descoperite la nivelul altor structuri. Toate solutiile propuse de Asyra sunt personalizate si calibrate conform principiului bio-compatibilitatii. Ele reprezinta esente informatizate ale unor remedii diverse care, la baza, sunt amestecuri de plante, remedii homeopate, remedii florale Bach, compusi naturali, hormoni bio-identici si altele.
Prin administrarea acestor remedii sub forma unor imprinturi pe suport de lumina laser si pe suport de solutie apoasa, organismul isi gaseste mai usor resursele pentru a depasi fazele neplacute al simptomelor alergice. Cel mai important este faptul ca Asyra permite o abordare holistica a dinamicii organismului pentru descoperirea cauzelor principale ale unei sensibilitati si modelarea raspunsului organismului prin bio-informatie.
Asadar faceti un test simplu care sa va sugereze alegerile sanatoase in alimentatie.
Programati-va acum la testul Asyra!
+4 0374 48 88 88
+4 0748 01 11 11
www.clinicaeliade.ro
www.clinicaeliade.ro/asyra