+4 0748 01 11 11

ASYRA – metodă de verificare cu ajutorul medicinei energetice

  /  Medicina Energetica   /  ASYRA – metodă de verificare cu ajutorul medicinei energetice

INTRO: Sistemul Asyra este în prezent cel mai important instrument noninvaziv de screening bioenergetic din lume. Acesta oferă răspunsuri imediate cu ajutorul cărora pot fi explorate cauzele problemelor de sănătate și modalitățile de vindecare. Practic, Asyra urmărește dezechilibrele fiziologice, considerate cauzele majorității bolilor, și depistează frecvențele care sugerează prezența toxinelor. Deși nu oferă un diagnostic, instrumentul este deosebit de util în evaluarea și, astfel, îmbunătățirea prognosticului de sănătate. Dacă te confrunți cu simptome care nu au o explicație și aștepți încă un diagnostic potrivit care să amelioreze problema, te așteptăm la un consult specializat în cadrul clinicii noastre. 

Detalii despre Asyra 

Asyra este un instrument folosit de specialiștii Clinicii Eliade pentru a identifica disfuncții fiziologice care sunt asociate cu starea de boală fie prin faptul că au determinat anumite manifestări, fie sunt considerate ca fiind factori ce indică o potențială tulburare sau afecțiune. Asyra este un sistem valoros mai ales pentru că poate fi utilizat pentru a identifica probleme de sănătate atunci când pacientul se confruntă cu simptome inexplicabile și medicul nu poate stabili un diagnostic de certitudine. Asyra nu pune punctul pe I și menționează afecțiunea respectivă, însă merge până la rădăcina problemei și contribuie la identificarea cauzelor care o declanșează, oferind o hartă eficientă ca urmare a răspunsurilor date de meridianele corpului, astfel încât pacientul să fie tratat cu ajutorul remediului potrivit. Prin faptul că indică starea energetică a organelor interne, intoleranțele alimentare, nevoile nutriționale, echilibrul hormonal, răspunsul la toxine și multe altele, sistemul Asyra este considerat cel mai avansat instrument bioenergetic din prezent.  

 Cum funcționează 

În timpul testării, vei fi conectat la softul sistemului Asyra prin două bare de metal de metal pe care le prinzi în mâini, aceste bare având rol de transmitere a zeci de mii de frecvențe specifice în interiorul organismului. Frecvențele individuale corespund afecțiunilor fiziologice sau toxinelor. Dacă aceste frecvențe se potrivesc cu unele dintre frecvențele deja prezente în corpul tău (se întâmplă la nivel molecular), se produce un efect de rezonanță, iar semnalul care se întoarce va fi înregistrat ca o reducere a intensității energetice. Acest lucru indică specialistului chiropractician că în corp este prezent un dezechilibru sau o disfuncție. Aceste indicii stau la baza unei stări de boală și în termenii medicinei bioenergetice se mai numesc semnături sau semnale electromagnetice. Dar Asyra este un instrument alcătuit din două componente – una de testare și alta de vindecare. Tehnologia Asyra nu diagnostichează și nici nu tratează anumite boli, însă contribuie la reechilibrarea frecvențelor din organism, astfel încât vindecarea să fie realizată natural de către corp. Pentru a înțelege testul, este nevoie să înțelegi că fiecare moleculă de pe pământ are o frecvență specifică, iar când moleculele se combină pentru a alcătui o substanță (de exemplu, apa sau o floare), această combinație de molecule produce, de asemenea, o frecvență specifică. Aceste frecvențe specifice pe care corpul tău le descoperă ca fiind valoroase pot fi imprimate într-o soluție. Atunci când picături din această soluție sunt ținute sub limbă, frecvențele respective intră în corp, distribuindu-le prin sistemul nervos energetic și stimulând celulele să răspundă. Similar unui tratament homeopatic, sistemul de vindecare al Asyra merge direct la sursa moleculelor prin utilizarea frecvențelor lor ca tratament, iar medicamentele clasice nu sunt necesare. Oferind de fapt frecvența specifică de care organismul are nevoie să se vindece și să se echilibreze, tratamentul este extrem de eficient. 

 Probleme de sănătate tratate cu ajutorul Asyra 

Prezentăm în cele ce urmează câteva afecțiuni sau tulburări pe care Asyra le poate identifica și ameliora. 

 • Alergii 
 • Tulburări imune și autoimune 
 • Disfuncții digestive 
 • Probleme de nutriție 
 • Afecțiuni ale cromozomilor 
 • Dezechilibre hormonale 
 • Prezența metalelor grele și a toxinelor în exces 
 • Prezența paraziților și a altor patogeni 
 • Disfuncții energetice 
 • Probleme dentare 
 • Tulburări menstruale și de la menopauză 
 • Probleme emoționale și psihologice 

Avantajele Asyra 

Evaluarea cu ajutorul Asyra nu este dureroasă, nu implică medicație și durează câteva minute. Această testare bioenergetică depistează tulburările, dezechilibrele și anumite afecțiuni toxice, afișându-le în ordinea importanței prin măsurarea frecvenței organismului, fiind cunoscut faptul că fiecare moleculă este înzestrată cu o frecvență specifică. Iată care sunt câteva dintre beneficiile acestui sistem revoluționar. 

 • Este rapid. Nu este necesar să aștepți luni sau ani pentru a afla cauza unei probleme de sănătate. Testarea cu ajutorul Asyra evaluează sute de probleme în doar câteva minute, de la alergii și intoleranțe alimentare la factori emoționali sau tulburări metabolice. După aceea, oferă chiropracticianului o hartă a problemelor tale și substanțe specifice care emit frecvențe cu rol în ameliorarea lor. 
 • Depistează probleme de sănătate pe care alte testări nu le înregistrează. Când testele convenționale nu reușesc să afle problema, Asyra vine în ajutorul pacienților și aceștia descoperă ce problemă au. Se întâmplă chiar și cazuri când există simptome, însă la testele clasice nu pot fi evidențiate afectări ale anumitor organe.  
 • Asyra merge la rădăcina problemei și tratează fără medicație. Instrumentul nu stabilește diagnosticul, ci dezechilibrul toxic care stă la baza bolii și determină care frecvență este necesară pentru a corecta problemele. 

De reținut! 

Sistemul Asyra nu înlocuiește necesitatea unui consult medical specializat. Acest instrument vine în completarea medicinei clasice prin tehnicile de reechilibrare a frecvențelor energetice, organismul redobândindu-și homeostaza. Deși este încă la început, acest instrument a demonstrat rezultate evidente acolo unde numeroase alte tratamente nu au reușit.  

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul masajului reflexogen, terapeutic, somatic și drenajului limfatic, precum și multiplă experiență pe aparate medicale de remodelare corporală, Adriana este un profesionist de înaltă clasă, de a cărei dăruire și profesionalism vă recomandăm să vă bucurați.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎnaoi la magazin