+4 0748 01 11 11
Image Alt

Media

  /  Media

Medicina Integrativa – Vizita La Clinica Eliade

In ultimii ani sunt tot mai pasionata de tot ceea ce inseamna o abordare holistica a fiintei noastre. Anul trecut am terminat Institute for Integrative Nutrition (Institutul de Nutritie Integrativa), tocmai in ideea de a intelege mai bine acest concept din pespectiva alimentatiei…(citește mai departe pe ancasurdu.ro)

Terapeut Alin Ghinea: ”Tehnica radiantă echilibrează întregul sistem nervos”

DIVA a încercat: Am descoperit magia iridologiei la Clinica Eliade și întreg corpul meu îmi mulțumește pentru asta

Avertizare: această recenzie este una extrem de sinceră, din inimă, reală și mai mult decât entuziasmată.
Și nici nu o să vă iau pe ocolite: faptul că am aflat despre existența acestei tehnici minunate de medicină alternativă intitulată iridologie și că m-am lăsat supusă unui control amănunțit este, fără doar și poate, cel mai bun lucru pe care l-am făcut pentru sănătatea mea în ultimii ani…(citește mai departe pe divahair.ro)

Ce este iridologia și cum te poate ajuta

Iridiologia este o metodă de diagnostic folosită în medicina alternativă. Este știința care studiază irisul și pupila ochiului uman. Este o modalitate prin care îți este evaluată starea generală de sănătate. Nu implică nicio tehnologie de ultimă generație, ci doar o lupă și o lumină destul de puternică. Procedura este noninvazivă. Diferența o face specialistul care realizează această evaluare…(citește mai departe pe iuliaionescu.ro)

Terapeut Robert Savin: ”Osteopatia este o metodă holistică ce restabilește sănătatea individului”

Iridologia, comoara ascunsă din harta ochilor tăi

Sănătatea este comoara cea mai de preţ a organismului uman. Informaţiile care ne vorbesc despre sănătate și importanţa păstrării ei trec adesea pe lângă noi fără să ne îndemne să acţionăm. Dar ce ai spune dacă sursa acestor informaţii este însuși corpul tău? Dacă ai afla de la specialiști că irișii ochilor tăi spun povestea organelor și funcţionării lor în corpul tău într‑un mod uimitor care te poate scăpa de …emoţii medicale ulterioare mai complicate?(citește mai departe pe psychologies.ro)

Cum ne hidratăm pielea după o vară caniculară. Tipurile de tratament potrivite pentru fiecare persoană

Am trecut printr-o vară caniculară, am stat mult la soare şi pielea noastră a avut de suferit. Astăzi, Tania Ghine ne va spune ce putem face pentru ca pielea noastră să arate bine la început de toamnă şi, de ce nu, să o pregătim şi pentru sezonul rece… (citește mai departe pe antena3.ro)

Dr. Mihai Pascu: ”Infiltrațiile cu ozon îmbunătățesc circulația și oxigenarealocală la nivelul feței”

Realitatea.NET – Sănătatea la control

In emisiunea “Sanatatea la Control”, am aparut cu un material filmat cu Alin Ghinea si Mihai Pascu despre consultul integrativ, si material despre sectia de kinetoterapie, impreuna cu invitatii in platou, Tania Ghinea (kinetoterapeut principal) si Alin Ghinea (iridolog) (vezi emisiunea pe realitatea.net)

Tinerețe fără Bătrânețe

Tania Ghinea, kinetoterapeut principal al Clinicii Eliade, prezentă la Digi24, în cadrul emisiunii “Tinerete fara batranete”, pentru o discuție privind fizioterapia (vezi emisiunea pe digi24.ro)

”Masajul Back Pain se adresează celor care suferă dedureri cervicale, toracale și lombare”

Procesul de vindecare este influențat de gradul de somatizare a afecțiunii

Atenţia faţă de tine şi terapiile alternative

Cum îţi acorzi atenţie cu adevărat? Să fie o calitate înnăscută, un program de meditaţie urmat cu conştiinciozitate ori nişte ritualuri atente de îngrijire? Se reflectă oare în estetică, în frumuseţea exterioară sau poate în adâncurile sufletului, în mental?(citește mai departe pe psychologies.ro)

DIVA a încercat: Am făcut cunoștință cu ozonoterapia la Clinica Eliade și viața nu va mai fi la fel de acum înainte!

Ce ai zice dacă ai afla că există o terapie care promite să “te rezolve” din cap până în picioare?… (citește mai departe pe divahair.ro)

Ce probleme de sănătate pot indica semnele și culoarea ochilor

Ochii sunt oglinda sufletului, așa spune proverbul, însă știai că ei sunt și un bun indicator al problemelor tale de sănătate?… (citește mai departe pe alephnews.ro)

Cum am scăpat de efectele CoVID cu ozonoterapie

Vă spusesem că am avut CoVID și bănuiesc că toată lumea e conștientă deja că o astfel de îmbolnăvire aduce cu ea diverse probleme: de la simptomele în sine, planuri personale și profesionale trase pe linie moartă și până la – ăsta a fost cazul meu – analize care au ieșit total aiurea pe niște paliere unde stăteam bine inainte. Tușeam, hârâiam, respiram ca un om încă bolnav cumva, n-aveam chef de muncă, energia îmi era scăzută. Binenteles ca nu-mi placea deloc asta … (citește mai departe pe zolitoth.ro)

Alist Loves- Ce am descoperit și ne-a plăcut în luna mai

Am descoperit o bandă de alergare anti-gravitație care combină multiple beneficii pentru corp… (citește mai departe pe alistmagazine.ro)

Ce efecte are ozonoterapia? Medic: „Presupune extragerea unei anumite cantităȚi de sânge”

Se spune că te simți mai bine dacă ai sângele oxigenat corespunzător. Asta face ozonoterapia – tratează problemele din interior spre exterior… (citește mai departe pe alephnews.ro)

SecȚia de Recuperare Medicală de la Clinica Eliade, luminița de la capătul tunelului pentru cei care vor să se pună, din nou, pe picioare

Căutând cei mai buni specialiști în recuperare fizică, am descoperit Clinica Eliade. Clinica arată ca un veritabil centru de relaxare, nu ca un loc de tortură, cum își imagina creierul meu de pacient. Are un design superb, dotări de excepție, iar muzica ambientală îți ia cu mâna grijile… De când i-am trecut pragul, orice teamă din seria “aoleu, merg la doctor!” a dispărut ca prin minune… (citește mai departe pe divahair.ro)

Rolul terapiei cu ozon în recuperarea post-COVID. Dr. Pascu: „Ozonul biciuieşte şi aduce la zi, resetează sistemul de reacţie al organismului”

Astăzi vom vorbi despre ozonoterapie, iar medicul Mihai Pascu ne va spune la ce ajută terapia cu ozon. Tot acum aflăm şi dacă ozonul este benefic sau nu în recuperarea post-COVID… (citește mai departe pe antena3.ro)

We’ve Tried. Am testat cele mai noi tratamente de frumusețe și terapii de sezon la Clinica Eliade (VIDEO)

A-listers! Ne mai despart doar câteva zile de vară, vacanțe exotice și zile în șir petrecute la plajă. Așa că am testat cele mai noi tratamente de frumusețe și remodelare corporală, precum și terapii speciale, pentru a fi în formă în sezonul care vine… (citește mai departe pe alistmagazine.ro)

Doctor Mihai Pascu: „AUTOHEMOTERAPIA susţine şi optimizează metabolismul“

Autohemoterapia este o metodă de tratament ce utilizează un amestec de oxigen-ozon, bine dozat, pentru susţinerea organismului în lupta cu anumite afecţiuni. Mihai Pascu, medic specialist, ozonoterapeut şi terapeut chiropractor, la Clinica Eliade, ce promovează medicina integrativă, a explicat ce înseamnă autohemoterapia, în ce constă procedura, ce beneficii aduce organismului şi în cazul căror afecţiuni este recomandată…. (citește mai departe aici)

Ochii sunt ferestre care ne arată sufletul, dar și starea de sănătate. Cum? Ne explică specialistul Alin Ghinea

O simplă vizită la iridolog ne poate salva viața. Căci ochii formează legături cu toate organele interne prin trunchiul vegetativ simpatic și atunci când acestea se îmbolnăvesc, ele provoacă pe iris schimbări de structură și de culoare. Constantin Alin Ghinea, specialist în nutriție, iridologie și herbalism, cu studii la School of Natural Health Science în Londra, ne spune mai multe despre această nouă ramură a științei medicale, care începe să ia amploare și în țara noastră… (citește mai departe pe alistmagazine.ro)

Povestea antreprenoarei care a creat împreună cu soţul său un adevărat imperiu în România. Totul a inceput cu un un CHIOŞC la Gorjului. Acum au mii de angajaţi şi o afacere de 150 mi. euro

Cifră de afaceri (2020, Cris-Tim – mezeluri, lactatele Mugura, gama ready meal, magazine şi distribuţie proprie), Casa Timiş (ospitalitate), Clinica Eliade (medicină integrativă), Ferma EcoFerm, Sensconstruct (construcţii civile şi industriale): ~ 693,7 mil. Lei • Profit: 25,2 mil. Lei • Număr de angajaţi: 2.538… (citește mai departe pe businessmagazin.ro)

Clinica Eliade, specialişti în medicina integrativă: „Abordarea holistică aduce rezultate eficiente”

Tratamentele holistice s-au evidențiat în ultimul deceniu pentru că sunt eficiente. Filosofia medicinei integrative este aceea că omul trebuie privit ca un întreg: corp, minte, spirit…. (citește mai departe pe antena3.ro)

Diva a testat 3 aparate de remodelare corporală: Află dacă ne-au plăcut sau nu

Pentru că vine vara, fiecare dintre noi își dorește că aibă un corp de nota 10! Din păcate, mișcarea fizică și alimentația sănătoasă nu ne pot garanta de fiecare dată că vom scăpa de aspectele neplăcute ale corpului nostru, precum retenția de apă sau celulita, iar în acest caz, ne vine în ajutor tehnologia! Aparatele de remodelare corporală au devenit din ce în ce mai performante de-a lungul timpului, iar astăzi am să vă povestesc experiența mea cu 3 dintre ele: Bodyshape Treadmill, Rollshape și Activeshape… (citește mai departe pe divahair.ro)

Vitamina C și ozonul – eficiente în tratamente în cazul pacienților de COVID-19 – studii

În contextul pandemiei cauzate de virusul SARS-CoV-2, comunitatea medicală și științifică globală depun eforturi masive pentru a găsi în timp util o soluție viabilă pentru situația dificilă cu care umanitatea se confruntă deja de mai bine de un an. Pe acest fond, se afirmă un interes ascendent față de integrarea altor terapii cunoscute alături de tratamentul standard. Printre aceste terapii se numără administrarea sistemică a ozonului și a vitaminei C, ale căror efecte au fost confirmate de către experți precum dr. Mihai Pascu, Medic specialist Medicină Familie și specialist în Ozonoterapie… (citește mai departe pe csid.ro)

Iuliana Tudor, despre călătoria spre o stare de bine a întregului organism

Iubesc televiziunea, iar mirajul său mă fascinează încă și mă ține în acest domeniu de mai bine de 20 de ani. Însă, munca în televiziune implică și foarte multe ore pe platourile de filmare, ore care, de cele mai multe ori, mă prind în picioare și îmi solicită coloana vertebrală și rezistența fizică…. (citește mai departe pe iulianatudor.ro)

Eu sunt cel mai greu proiect al meu!

După experiența pandemiei, după cele două săptămâni de Covid, vreau să aduc organismul meu la o capacitate de 100%.
O să fac asta la Clinica Eliade. Eu am mai trecut pe la ei, știu ce găsesc acolo, așa că voi începe o călătorie pentru sănătate și frumusețe… (citește mai departe pe mirelaretegan.ro)

Nu ghicit, CITIT în ochi!

Oricât de pasionat aș fi, trebuie să recunosc că mă și resimt. Așa că m-am dus la Clinica Eliade, cea mai tare clinică din Europa de sud-est pe medicină alternativă. Și nu exagerez, de la cum arată – de 5 stele – la echipamente și medici, totul e la superlativ. Toate au început cu Iridologia. Medicul de aici, Alin Ghinea, s-a uitat la mine în ochi/iris și mi-a spus tot ce am, fără să știe că eu pot să-l controlez ( tocmai îmi făcusem analizele anuale, evident, în altă parte). Pe lângă lucrurile pe care le știam, mi-a spus inclusiv că mă doare piciorul, fără să mă fi văzut vreodată înainte. Într-adevăr, de la prea mult pedalat la vibrafon, mă doare câteodată rotula – dar fără să fie vizibil încă. Așa că am fost impresionat…. (citește mai departe pe zolitoth.ro)

Povestea antreprenoarei care a creat împreună cu soţul său un adevărat imperiu în România. De ce a ales să deschidă o afacere în domeniul medical

n urmă cu şase ani, Cristina Timiş, care a pus alături de soţul său bazele unui adevărat imperiu în industria alimentară – Grupul Cris-Tim, deschidea o clinică în inima Capitalei şi miza pe un concept nou în sănătate – medicina integrativă. De ce a ales antreprenoarea dezvoltarea unui business pe această nişă? şi cum a evoluat aceasta până acum?… (citește mai departe pe businessmagazin.ro)

Interviu – Femei de afaceri: Cristina Timis (Clinica Eliade)

Dupa ce Cris-Tim, afacerea demarata impreuna cu sotul sau in 1992, s-a dezvoltat peste asteptari, Cristina Timis a imbratisat in 2014 o noua provocare: crearea unei clinici care sa imbine terapiile alternative cu tehnologia moderna, unde sa le ofere pacientilor cele mai bune rezultate. Astfel, Clinica Eliade a devenit noul proiect de suflet al antreprenoarei. Dar mai multe detalii despre Cristina Timis poti gasi in materialul de mai jos… (citește mai departe pe afaceri-si-leadership-feminin.ro)

A renuntat la business pentru a creste 4 copii. In 2014 a inceput de la zero si acum are afaceri de 500.000 euro

Cristina Timis, co-fondator Cris-Tim, a renuntat la afacerea ei proprie in 2002 pentru a creste patru copii. In 2014 a luat-o de la zero si acum estimeaza ca va incheia anul 2018 cu afaceri de 500.000 de euro. Pe langa Cris-Tim, ea si-a dorit un business prin care sa imbine terapiile alternative traditionale cu cele inovatoare si a deschis Clinica Eliade…. (citește mai departe pe wall-street.ro)

Cristina Timiș: E o artă să faci din viața ta o evoluție continuă, să fructifici și să apreciezi tot ce e valoros

Cum a făcut față provocărilor acestor ultime luni, ca lider, femeie, soție și mamă, ce lecții a învățat din viață și e gata să le împărtășească și celorlalți, ce o motivează ca lider și om să mergă mai departe chiar și atunci când nimic în jur nu e previzibil, într-un interviu despre libertate, responsabilitate și arta de a trăi frumos și sănătos pe care Cristina Timiș l-a acordat zilele trecute Revistei Cariere… (citește mai departe pe revistacariere.ro)

Business Magazin. Care este pariul Cristinei Timiş în medicină, cea care alături de şoţul ei a pus bazele grupului Cris-Tim: Medicina integrativă care încearcă să-i facă pe pacienţi să-şi schimbe modul de viaţă şi modul de raportare cu ceilalţi din jur

În urmă cu şase ani, Cristina Timiş, care a pus alături de soţul său bazele unui adevărat imperiu în industria alimentară – Grupul Cris-Tim, deschidea o clinică în inima Capitalei şi miza pe un concept nou în sănătate – medicina integrativă. De ce a ales antreprenoarea dezvoltarea unui business pe această nişă? şi cum a evoluat aceasta până acum?…. (citește mai departe pe zf.ro)

Cristina Timiș: Ceea ce gândim să fie în acord cu ce spunem și facem

O viață frumoasă și sănătoasă începe cu echilibrul de acasă și de la serviciu, cu echilibrul între gândurile, vorbele și faptele noastre. Iar el nu pică din cer, ci este o muncă, o luptă de învățare și de punere în aplicare de o viață întreagă, de zi cu zi…. (citește mai departe pe femeia.ro)

Cristina Timiș, Fondator, Clinica Eliade: Clinica noastră este un adevărat spa medical

Viața a mea a fost și este o epoee. Sunt recunoscătoare pentru toate situațiile și experiențele cu care m-am confruntat și au făcut din mine un om mai bun, mai complex și o trăitoare plenară a vieții… (citește mai departe pe legalmagazin.ro)