Image Alt

Media

  /  Media

Iuliana Tudor, despre călătoria spre o stare de bine a întregului organism

Iubesc televiziunea, iar mirajul său mă fascinează încă și mă ține în acest domeniu de mai bine de 20 de ani. Însă, munca în televiziune implică și foarte multe ore pe platourile de filmare, ore care, de cele mai multe ori, mă prind în picioare și îmi solicită coloana vertebrală și rezistența fizică…. (citește mai departe pe iulianatudor.ro)

Eu sunt cel mai greu proiect al meu!

După experiența pandemiei, după cele două săptămâni de Covid, vreau să aduc organismul meu la o capacitate de 100%.
O să fac asta la Clinica Eliade. Eu am mai trecut pe la ei, știu ce găsesc acolo, așa că voi începe o călătorie pentru sănătate și frumusețe… (citește mai departe pe mirelaretegan.ro)

Nu ghicit, CITIT în ochi!

Oricât de pasionat aș fi, trebuie să recunosc că mă și resimt. Așa că m-am dus la Clinica Eliade, cea mai tare clinică din Europa de sud-est pe medicină alternativă. Și nu exagerez, de la cum arată – de 5 stele – la echipamente și medici, totul e la superlativ. Toate au început cu Iridologia. Medicul de aici, Alin Ghinea, s-a uitat la mine în ochi/iris și mi-a spus tot ce am, fără să știe că eu pot să-l controlez ( tocmai îmi făcusem analizele anuale, evident, în altă parte). Pe lângă lucrurile pe care le știam, mi-a spus inclusiv că mă doare piciorul, fără să mă fi văzut vreodată înainte. Într-adevăr, de la prea mult pedalat la vibrafon, mă doare câteodată rotula – dar fără să fie vizibil încă. Așa că am fost impresionat…. (citește mai departe pe zolitoth.ro)

Povestea antreprenoarei care a creat împreună cu soţul său un adevărat imperiu în România. De ce a ales să deschidă o afacere în domeniul medical

n urmă cu şase ani, Cristina Timiş, care a pus alături de soţul său bazele unui adevărat imperiu în industria alimentară – Grupul Cris-Tim, deschidea o clinică în inima Capitalei şi miza pe un concept nou în sănătate – medicina integrativă. De ce a ales antreprenoarea dezvoltarea unui business pe această nişă? şi cum a evoluat aceasta până acum?… (citește mai departe pe businessmagazin.ro)

Interviu – Femei de afaceri: Cristina Timis (Clinica Eliade)

Dupa ce Cris-Tim, afacerea demarata impreuna cu sotul sau in 1992, s-a dezvoltat peste asteptari, Cristina Timis a imbratisat in 2014 o noua provocare: crearea unei clinici care sa imbine terapiile alternative cu tehnologia moderna, unde sa le ofere pacientilor cele mai bune rezultate. Astfel, Clinica Eliade a devenit noul proiect de suflet al antreprenoarei. Dar mai multe detalii despre Cristina Timis poti gasi in materialul de mai jos… (citește mai departe pe afaceri-si-leadership-feminin.ro)

A renuntat la business pentru a creste 4 copii. In 2014 a inceput de la zero si acum are afaceri de 500.000 euro

Cristina Timis, co-fondator Cris-Tim, a renuntat la afacerea ei proprie in 2002 pentru a creste patru copii. In 2014 a luat-o de la zero si acum estimeaza ca va incheia anul 2018 cu afaceri de 500.000 de euro. Pe langa Cris-Tim, ea si-a dorit un business prin care sa imbine terapiile alternative traditionale cu cele inovatoare si a deschis Clinica Eliade…. (citește mai departe pe wall-street.ro)

Cristina Timiș: E o artă să faci din viața ta o evoluție continuă, să fructifici și să apreciezi tot ce e valoros

Cum a făcut față provocărilor acestor ultime luni, ca lider, femeie, soție și mamă, ce lecții a învățat din viață și e gata să le împărtășească și celorlalți, ce o motivează ca lider și om să mergă mai departe chiar și atunci când nimic în jur nu e previzibil, într-un interviu despre libertate, responsabilitate și arta de a trăi frumos și sănătos pe care Cristina Timiș l-a acordat zilele trecute Revistei Cariere… (citește mai departe pe revistacariere.ro)

Business Magazin. Care este pariul Cristinei Timiş în medicină, cea care alături de şoţul ei a pus bazele grupului Cris-Tim: Medicina integrativă care încearcă să-i facă pe pacienţi să-şi schimbe modul de viaţă şi modul de raportare cu ceilalţi din jur

În urmă cu şase ani, Cristina Timiş, care a pus alături de soţul său bazele unui adevărat imperiu în industria alimentară – Grupul Cris-Tim, deschidea o clinică în inima Capitalei şi miza pe un concept nou în sănătate – medicina integrativă. De ce a ales antreprenoarea dezvoltarea unui business pe această nişă? şi cum a evoluat aceasta până acum?…. (citește mai departe pe zf.ro)

Cristina Timiș: Ceea ce gândim să fie în acord cu ce spunem și facem

O viață frumoasă și sănătoasă începe cu echilibrul de acasă și de la serviciu, cu echilibrul între gândurile, vorbele și faptele noastre. Iar el nu pică din cer, ci este o muncă, o luptă de învățare și de punere în aplicare de o viață întreagă, de zi cu zi…. (citește mai departe pe femeia.ro)

Cristina Timiș, Fondator, Clinica Eliade: Clinica noastră este un adevărat spa medical

Viața a mea a fost și este o epoee. Sunt recunoscătoare pentru toate situațiile și experiențele cu care m-am confruntat și au făcut din mine un om mai bun, mai complex și o trăitoare plenară a vieții… (citește mai departe pe legalmagazin.ro)

Coșul tău