+4 0748 01 11 11

Masajul: poarta de acces către echilibrul corp-emoții

  /  Masaj   /  Masajul: poarta de acces către echilibrul corp-emoții

INTRO:
Fiecare dintre noi este unic, fiecare corp este unic și, prin urmare, nu există un tip de masaj care să se potrivească pentru toată lumea. Terapeuții noștri sunt pregătiți să asculte nevoile corpului și să ofere varianta potrivită de terapie. În cadrul Clinicii Eliade oferim experiența ideală de masaj: mai multe tehnici de masaj, care ca acțiune relaxarea de profunzime, echilibrarea fizică și emoțională, vindecarea pe mai multe niveluri și inducerea stării generale de bine. Vă prezentăm câteva dintre tipurile de masaj și beneficiile holistice ale fiecăruia.

Masajul de revitalizare: Acesta este un amestec de mișcări blânde și relaxante, în cadrul căruia terapeutul acordă atenție musculaturii și țesuturilor moi pentru a accelera eliminarea toxinelor și stimularea fluxului sanguin în întreg corpul. De asemenea, sunt efectuate mișcări de întindere și îndoire, apăsarea meridianelor energetice de acupunctură pentru deblocarea acestora. Scopul masajul este eliberarea de stres și de disconfortul provocate de durerile îndelungate apărute din diverse cauze.

Masajul deep-tissue: Masajul decontracturant este un masaj de profunzime prin care se urmărește relaxarea masei musculare în straturile cele mai adânci. Deep tissue nu implică neapărat presiune intensă. Practic, diferența între acest masaj și cel clasic este că se concentrează în principal pe o problemă specifică, iar relaxarea și eliberarea de stres vin la pachet. Se obține accelerarea procesului de eliminare a toxinelor, fiind eficient în cazul persoanelor foarte active sau care se confruntă cu oboseală cronică. Masajul deep-tissue este eficient în eliberarea de stresul cronic determinat de mișcările repetate cu efect de rigidizare, de deplasările osoase sau de traumatisme anterioare trecute cu vederea. După ședință durerea este frecventă, dar temporară.

Masajul cu roci vulcanice: Acest tip de masaj apelează la roci de bazalt, preferate de terapeut pentru proprietățile lor de reținere a căldurii. Acestea sunt încălzite și menținute calde înainte să fie aplicate pe corp. Scopul este reducerea inflamației și a durerii, precum și stimularea drenajului limfatic, relaxarea musculară, reducerea tensiunii arteriale, redarea mobilității articulare, eliberarea de stres și tensiune cronică, ameliorarea anxietății și a episoadelor de insomnia. Experiența generală este de relaxare, răsfăț și rejuvenare.

Masajul aromaterapeutic: Sunt folosite uleiurile esențiale care te poartă într-o călătorie sensorială unică. Scopul acestui tip de masaj este îmbunătățirea fluxului energetic și, totodată, detoxifierea întregului corp. De asemenea, masajul aromaterapeutic are acțiune de eliberare de tensiune, revitalizare, reducerea blocajelor musculare, atenuarea durerilor și a spasmelor provocate de prea mult efort fizic și încordare psihică. Aromele cele mai eficiente sunt cele de oregano, busuioc, mentă.

Masajul suedez: Acest masaj combină o serie de tehnici precum frământarea și rularea pentru a ajuta corpul să își îmbunătățească funcția de circulație sanguină. Beneficiile sunt numeroase și înseamnă ameliorarea durerilor, reducerea nivelului de tensiune din organism, îmbunătățirea clarității mentale și a aspectului fizic, o mai bună flexibilitate a articulațiilor. La finalul ședinței, resimți fiecare fibră din corp, semn că masajul își face efectul.

Masaj reflexologic: Ședința pornește de la vizualizarea corpului ca o hartă și stabilirea punctelor de tensiune de la nivelul picioarelor, mâinilor și urechilor. Această tehnică de masaj presupune masarea zonelor reflexogene, cu scopul eliberării de blocaje și redarea echilibrului întregului corp prin producerea de endorfine, supranumiți hormonii fericirii, atunci când sunt atinse zonele-cheie în care apar preponderant blocaje energetice.

Beneficiile generale ale masajului
Masajul este considerat o parte importantă a medicinei integrative, fiind recomandat la scară largă ca tratament-standard pentru numeroase probleme de sănătate și disfuncții. Avantajele masajului sunt următoarele:

 • Calmează sistemul nervos
 • Eliberează corpul de durere fizică și oboseală
 • Crește flexibilitatea și gama de mișcări
 • Recuperarea după traumatisme sau boli este mai rapidă
 • Sistemul imunitar și circulația sunt îmbunătățite
 • Aspectul pielii este mai sănătos
 • Reziduurile metabolice sunt eliminate mai rapid
 • Induce relaxarea și combate stresul
 • Normalizează tensiunea arterială
 • Reduce episoadele de anxietate, insomnie, cefalee
 • Ameliorează simptomele din tulburările digestive

Eticheta ședințelor de masaj în Clinica Eliade
Misiunea noastră este să oferim servicii care vă depășesc așteptările. Facem eforturi de a întâmpina clienții cu un nivel unic și superior de calitate a serviciilor. Pentru a vă bucura din plin de o experiență liniștitoare, încurajăm pe cei care ne trec pragul să oprească telefoanele mobile când intră în zona de terapie, să evite purtarea de bijuterii și să se bucure de tratamentele special croite pentru nevoile individuale. Recomandăm să ajungeți în Clinică în general cu 10 minute înainte de programare. Și, cel mai important aspect, să vă relaxați.
Fie că veniți în Clinica Eliade pentru ameliorarea durerilor sau pentru o experiență completă de wellness, lucrăm împreună cu clienții noștri pentru a obține un rezultat final care să reprezinte un echilibru între corp și minte, cu revitalizare pe toate planurile. Toți terapeuții noștri sunt experimentați în tehnicile de masaj care vă oferă relaxare profundă și dorința de a reveni la noi.

Cu o experiență de peste 10 ani în domeniul masajului reflexogen, terapeutic, somatic și drenajului limfatic, precum și multiplă experiență pe aparate medicale de remodelare corporală, Adriana este un profesionist de înaltă clasă, de a cărei dăruire și profesionalism vă recomandăm să vă bucurați.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎnaoi la magazin