INTOLERANTELE ALIMENTARE IDENTIFICATE DE TEHNOLOGIA ASYRA

  /  Medicina Integrativa   /  INTOLERANTELE ALIMENTARE IDENTIFICATE DE TEHNOLOGIA ASYRA
2016-01-29
Fie ca stim sau nu, organismul nostru are atat simpatii cat si antipatii alimentare. Dintr-o mare politete fata de alegerile mintii noastre, el nu da imediat raspunsuri reactive ci cauta sa se adapteze acestor alegeri. Abandonarea intuitiei noastre alimentare in favoarea” stiintei de a manca sanatos”(chiar daca nu ne plac acele alimente) poate sa cauzeze neplaceri. Nici a manca doar ce stim noi ca este gustos,pe de alta parte, nu poate fi o solutie. La acest “embarras du choix” se adauga puternica zapacire a mintii si papilelor gustative de catre potentatorii de gust si reclamele bine croite sa starneasca pofte ce nu raspund unor reale nevoi. Este intr-adevar greu sa te salvezi de valul culturii chips-urilor si a berii care curge pe toate canalele…tv.
Tehnologia Asyra foloseste anumite semnale, semnaturi electromagnetice, cu ajutorul carora, de exemplu, intreaba corpul: iti face bine glutenul? Iar corpul raspunde pozitiv sau negativ. La fel procedeaza aparatul pentru o serie intreaga de alimente,fructe, legume, produse din carne, peste, bauturi, ceaiuri, cafea, zahar, indulcitori si altele. Raspunsurile au si o interpretare cantitativa, adica putem afla care este masura in care respectivul aliment ne inflameaza sau ne fura din energie cu ocazia digestiei. Astfel, putem sa invatam ce alimente sa evitam pentru o perioada de timp si ce alimente sa folosim mai rar in dieta noastra. Putem, asadar, afla nevoile si sensibilitatile organismului nostru pentru a mentine si a cultiva cu el o relatie din ce in ce mai buna, ferita de intruziunile chimice sau mediatice.

Testarea energetica este neinvaziva,fara contraindicatii, dureaza putin si ofera o serie de informatii esentiale descoperirii unei diete potrivite. Uneori, apar pe lista alimentelor cu potential inflamator alimente pe care le consumam in mod regulat. Este o situatie care indica nevoia organismului de a reduce sau intrerupe pe o perioada de timp folosirea aceluiasi aliment. Este cunoscut principiul diversificarii alimentatiei, pe de o parte pentru a ne asigura intreaga gama a nutrientilor necesari unei bune functionari a organismului si pe de ala parte pentru a preveni anumite stari inflamatorii cauzate de ingerarea regulata a aceluiasi aliment.
Este o maniera interesanta si chiar distractiva, uneori, de a obiectiva obiceiurilenoastre alimentare si de invata ce isi doreste cu adevarat organismul nostru, dincolo de pofte si ticuri alimentare nesanatoase.

 

Pentru Programari:
0374.488.888
0748.011.111

Clinica Eliade
“ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Coșul tău