+4 0748 01 11 11

NUMAI IN CLINICA ELIADE AI ACCES LA CEL MAI AVANSAT SISTEM DE SCANARE CU BIOREZONANTA

  /  Evenimente   /  NUMAI IN CLINICA ELIADE AI ACCES LA CEL MAI AVANSAT SISTEM DE SCANARE CU BIOREZONANTA
2015-08-04
PREMIILE „CLINICA ELIADE”

Incepand din data de 04.08.2015 ora 9.30, Clinica Eliade are deosebita placere de a va invita sa participati la al patrulea concurs interactiv „Premiile Eliade” avand ca premiu O SEDINTA DE SCANARE CU BIOREZONANTA – ASYRA PRO.

Prin obtinerea a cat mai multor Tichete strangeti mai multe sanse de a castiga premiul oferit de Clinica Eliade. Vor fi oferite in total trei premii pe parcursul celor trei saptamani, cate unul pentru fiecare castigator, prin tragere la sorti in datele de 9, 16, 23 august 2015.

Premiul oferit de catre Clinica Eliade consta in:
* Evaluare cu Biorezonanta ASYRA PRO: Te invitam la o scanare cu biorezonanta, cea mai complexa investigare a starii tale de sanatate. Non invaziva, fara substante de contrast si fara efecte adverse, testarea cu ASYRA PRO (cel mai rapid system de scanare), permite echilibrarea energetica inca din timpul scanarii.
Asyra Pro evalueaza energetic 40 de organe si sisteme si realizeaza o analiza cuprinzatoare, avand ca suport o baza de date cu zeci de mii de parametrii de testare si echilibrare si o biblioteca uriasa, cea mai completa putem spune, de peste 150.000 de remedii homeopate, nutritionale, fitoterapeutice, esente florale, produse farmaceutice s.a.m.d.
Poate va intrebati cum decurge aceasta evaluare ? Clientul sta relaxat in timp ce prin electrozii de cupru pe care ii tine in maini sunt trimise semnale electrice foarte delicate ce declanseaza un raspuns, tot electric, din partea organismului.

Asyra interpreteaza aceste raspunsuri si le asociaza unor frecvente si tipare energetice specifice. Astfel, testul poate evidentia un anumit dezechilibru care, fie este deja instalat la nivel de organe sau sisteme, fie se exprima ca o perturbare energetica la nivelul corpurilor subtile – mental emotional, spiritual- prealabila aparitiei unor simptome. Prin identificarea timpurie a acestor dezechilibre, se poate considera ca Asyra realizeaza o preventie foarte eficienta. Corectate la timp, tiparele energetice devin aliatul cel mai puternic al sanatatii.
Transformarea incepe chiar din momentul testarii.

Termeni si conditii Concurs:
Prin obtinerea a cat mai multor Tichete strangeti mai multe sanse de a castiga unul dintre cele trei premii oferite de Clinica Eliade.
Participarea la Concurs este deschisa tuturor celor care :
* sunt utilizatori inregistrati pe website-ul https://www.facebook.com/;
* pun la dispozitia Organizatorului datele de baza ale profilului personal;
* au varsta minima de 18 ani si accepta Termenii și Condițiile concursului (accesati iconita-beculet din pagina de start a concursului).
Premiile oferite de catre Organizator:
* nu sunt negociabile;
* pot fi transferabile;
* nu pot fi schimbate in bani, credite, bunuri și / sau servicii.
Fiecare Participant la Concurs, beneficiaza de un (1) Tichet initial cu o serie unica(obtinut prin acceptul dvs. de a participa la acest concurs si apasarea butonului „TRIMITE”).
Suplimentar se pot obtine Extra Tichete astfel:
* Postarea pe pagina personala a unei referinte catre Concurs – 1 Extra Tichet(prin apasarea butonului „RECOMANDA CONCURSUL”);
* Invitatie catre 5 contacte din lista ta de PRIETENI, pentru a participa la Concurs – 1 Extra Tichet(prin apasarea butonului „INVITA 5 PRIETENI”)

Numarul maxim de Extra Tichete ce se pot cumula este de 3, la care se adauga Tichetul Initial.
Generarea seriei Tichetului si a Extra Tichetelor (daca se intrunesc cerintele suplimentare) se poate face pe toata perioada Concursului din/in panoul Concursului.

Durata Concursului:
Etapa I concurs: de pe 04.08.2015, ora 9.30 – pana la 11.08.2015, ora 23.59:
Castigatorul primului Premiu(voucher „SCANARE BIOREZONANTA”), va fi anuntat automat de catre sistem imediat dupa incheierea Concursului I.
Ridicarea premiului de catre castigatorul concursului se poate face incepand cu data de 24.08.2015, in termen de 30 de zile de la acordarea premiului.
Prezentarea castigatorului va fi anuntata si pe pagina Facebook a Clinicii Eliade

Etapa II concurs: de pe 12.08.2015, ora 9.30 – pana la 18.08.2015, ora 23.59
Castigatorul premiului II( Voucher „SCANARE BIOREZONANTA”), va fi anuntat automat de catre sistem imediat dupa incheierea Concursului II.
Ridicarea premiului de catre castigatorul concursului se poate face incepand cu data de 24.08.2015, in termen de 30 de zile de la acordarea premiului.
Prezentarea castigatorului va fi anuntata si pe pagina Facebook a Clinicii Eliade.

Etapa III concurs: de pe 19.08.2015, ora 9.30 – pana la 25.08.2015, ora 23.59
Castigatorul premiului III( Voucher „SCANARE BIOREZONANTA”), va fi anuntat automat de catre sistem imediat dupa incheierea Concursului III.
Ridicarea premiului de catre castigatorul concursului se poate face incepand cu data de 24.08.2015, in termen de 30 de zile de la acordarea premiului.
Prezentarea castigatorului va fi anuntata si pe pagina Facebook a Clinicii Eliade.

Sursa: https://www.facebook.com/ClinicaEliade/

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin