+4 0748 01 11 11

Sauna cu infrarosii Sunlighten – pentru detoxifiere si imbunatatire sistem imunitar

  /  Detoxifiere   /  Sauna cu infrarosii Sunlighten – pentru detoxifiere si imbunatatire sistem imunitar
Sauna cu infrarosii Sunlighten – pentru detoxifiere si imbunatatire sistem imunitar

Tehnologia Sunlighten, construita pe baza unor cercetari NASA, ale carei beneficii la puteti acum experimenta la Clinica Eliade, reuseste sa lucreze pe mai multe paliere biologice, constituind  o modalitate  moderna si sigura de detoxifiere, crestere a imunitatii ,  accelerare a vindecarii tesutului muscular, reintinerire a pielii, scadere a tensiunii sanguine, scadere in greutate si multe alte beneficii la adresa sanatatii, in general.

Tehnologia Sunlighten este singura care acopera trei lungimi de unda in domeniul infrarosu, respectiv “Near”, “Mid” si “Far”  si  care permite individualizarea tratamentului.

Radiatia “Near Infrared”(NIR) , cu o lungime de unda de 880 nm, caracterizata de o temperatura si intensitate luminoasa moderata,  penetreaza epiderma si are efecte la nivel celular si tisular, promovand procesele de energizare,crestere, reinnoire a stratului epitelial si reparare tisulara,  cat si de intarire a sistemului imunitar

Tehnologia LED, producatoare a acestei frecvente luminoase, este atat de eficienta pentru ca declanseaza reactii naturale foto-biochimice (similare plantelor care, prin intermediul clorofilei, convertesc energia soarelui pentru crestere).

Aceasta frecventa de unda este binefacatoare activitatii mitocondriale, stimuland productia de energie. Totodata, NIR ajuta la reducerea grasimii corporale, a durerilor, inflamatiilor, are efect anti-aging si de stimulare a productiei de colagen.

Terapia prin lumina NIR este o forma de foto-bio-modulare cu efecte terapeutice.

Radiatia “Mid” este caracterizata de lungimi de unda mai mari care pot patrunde mai adanc la nivel tisular. Aici, efectul acestei radiatii este de reducere a proceselor inflamatorii si de accelerare a vindecarii.

Radiatia “Far Infrared”, caracterizata de lungimi mari de unda, patrunde cel mai adanc la nivelul tesuturilor, pana in zonele in care sunt depozitate toxinele, promovand eliminarea acestora.Prin intermediul unei tehnologii de inalta performanta – panourile Solocarbon – s-a reusit cresterea temperaturii miezului cu aproape 3 grade Celsius, de aici decurgand efecte intense de detoxifiere, scadere a tensiunii sistolice si diastolice si promovarea scaderii in greutate.

Tehnologia Sunlighten ofera o multitudine de beneficii intr-o maniera confortabila si cu rezultate cuantificabile.

Se recomanda ca sauna cu infrarosu sa fie utilizata in asociere cu alte abordari terapeutice compatibile pentru obtinerea unor rezultate si mai semnificative.

Oferiti organismului dumneavoastra sansa detoxifierii si rejuvenarii intr-un mod placut si relaxant!

 

Pentru programari :

+4 0374 48 88 88

+4 031.005.09.01

Clinica Eliade

„ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Leave a Comment:

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin