+4 0748 01 11 11

Detoxifierea sustinuta de meta-terapia Asyra

  /  Detoxifiere   /  Detoxifierea sustinuta de meta-terapia Asyra
2016-10-03
Cauzele intoxicarii organismului sunt multiple si adesea cumulative. Substantele toxice  din mediu patrund in organism prin inhalare, ingestie, contact al pielii, injectii, radiatii si altele. Sistemele defensive, de regula,  reactioneaza rapid si elibereaza, din propria farmacie interioara,  substante care sa anihileze sau sa indeparteze substantele toxice. In marea sa intelepciune, corpul cauta sa asigure, in primul rand buna functionare si bunastarea organelor principale-inima, creier, sistem nervos . Substantele care nu pot fi eliminate imediat sunt impinse catre spatii de “depozitare” neutre, precum tesutul conjunctiv. Chiar si de aici ele sunt impinse ulterior in exterior catre piele. Adesea, curele de detoxifiere sunt insotite, la inceput, de reactii specifice la nivelul pielii.
Procesele naturale de detoxifiere prin care organismul cauta sa isi restabileasca homeostazia sunt, la randul lor, supuse unor comenzi transmise de sistemul nervos central. Profilul genetic al persoanei, altfel spus, potentialul constitutional, este cel care normeaza intensitatea proceselor de detoxifiere. Totusi, indiferent de gradul de eficienta innascuta al acestor procese, in conditiile de viata ale secolului XXI, pe acest pamant , exista o serie de factori suplimentari care submineaza buna desfasurare a acestora.

Unul dintre ele este chiar existenta unor substante chimice, asemanatoare unor nutrienti care pacalesc  sistemele de aparare si patrund in interiorul celulei perturbandu-i functionarea. Cumulul de toxine si  afluxul rapid al acestora fac, uneori, imposibila actiunea de eliminare. La aceasta se adauga factorul emotional, care poate determina mentinerea unui Ph acid peste limita normala ( si caruia i se asociaza  procese compensatorii care fura din energia organismului), deshidratarea ( datorita careia toxinele nu pot fi prinse in fluxul de eliminare), lipsa exercitiului fizic si a transpiratiei prin intermediul carora activitatea sistemului limfatic ar fi revitalizata iar pielea si-ar redobandi calitatea de organ principal de eliminare .

Cel mai important organ cu rol de purificare a organismului este ficatul. La anumite intervale, insa, si acest “filtru” trebuie curatat. Ficatul filtreaza nu doar sangele ci si emotiile.  Energia lui, dupa cum ne invata medicina chineza, are momente de maxim si de minim, conform unui bioritm zilnic.

Psihotoxinele generate in tumultul  vietii emotionale si mentale aduc o tusa in nuante gri pe tabloul general al intoxicarii organismului.

Care este contributia meta-terapiei Asyra in procesele de detoxifiere?

In primul rand, gratie tehnologiei de evaluare energetica computerizata, Asyra ne infatiseaza o imagine bogata cu privire la aspectele vibrationale ale organismului. Descoperim zone de slabiciune energetica sau de solicitare intensa. Putem identifica semnaturi  informationale ale unor metale grele (Pb, Cd, Hg,Au, Ag  etc),  ale unor factori de mediu toxici (gaze de esapament, radiatii, microunde, retele electrice de inalta tensiune), substante din gospodarie  (detergenti, inhalanti, pesticide, insecticide etc) toxine endogene (provenind de la bacterii, fungi, paraziti).  Asyra rezoneaza si la emotii. Acestea au, la randul lor, un corespondent in registrul vibrational (iubire, furie, frica etc). Tehnologia semnaleaza si posibile perturbari pe meridianele energetice.

Gratie acestei abordari holistice Asyra desfasoara in fata ochilor nostri o oglinda in care putem vedea deslusit o imagine inedita a fiintei noastre energetice. O imagine care aduce niste raspunsuri si, totodata, provoaca  multe intrebari, o imagine care ne indeamna la actiune constienta.

Dupa primul pas – “Am aflat!” – urmeaza, fireste pasul al doilea – “Actiune!”

Demersul Asyra este “simplu”: semnaturilor vibrationale corespunzatoare unor toxine provenite din exterior sau interior, blocajelor energetice si emotionale, semnalelor de dezechilibru al functionarii la nivel celular, tehnologia Asyra raspunde cu remedii vibrationale pe masura, administrate prin lumina (pe un fascicul laser purtator de semnal) si prin apa structurata (incarcata informational).

Astfel, de exemplu, ca remediu informational pentru detoxifiere, pot  sa apara aminoacizi precum cisteina ( pentru eliminarea arsenicului, plumbului, mercurului  etc); glutationul ( pentru detoxifiere in cazul antibioticelor, a alcoolului, metalelor toxice si a toxinelor bacteriene); glicina (pentru detoxifiere impotriva benzenului, xilenului, conservantilor pe baza de benzoate si altele); metionina ( care ajuta la neutralizarea excesului de histamine si la detoxifiere impotriva metalelor grele si sulfitilor).

Asyra poate recomanda, ca si anterior, (tot in formula informatizata),  si alti nutrienti care sustin procesele de detoxifiere, precum: acizi organici, bioflavonoide, enzime, alimente, minerale si vitamine.

Adesea, remediile sunt formule informatizate ale unor compusi pe baza de plante sau a unor amestecuri homeopate.

La acestea se adauga remediile informatizate florale Bach care sa ajute la refacerea echilibrului emotional si care, impreuna cu frecventele de unda recomandate la testul de “Eliberare emotionala”, contribuie la pastrarea unei mai bune igiene psiho-emotionale.

Procesele de detoxifiere au nevoie sa fie sustinute cu perseverenta prin metode cu impact direct asupra corpului fizic precum: dieta, aportul corespunzator de apa, sucurile potrivite din legume si/sau fructe, suplimentele nutritive, sauna cu infrarosii, detoxifierea cu ulei de susan aplicat pe piele, practicile posturale, de respiratie si de meditatie  yoga. Sa nu uitam rolul cathartic al muzicii,  poeziei,  artelor vizuale si… al faptelor caritabile. Cultivarea aspiratiei catre idealurile cele mai inalte, a compasiunii fata tot ce fiinteaza si a constiintei apartenentei la neasemuit de frumoasa  si tainica tesatura  a vietii intregesc curcubeul modalitatilor de regasire  a puritatii.

 

Clinica Eliade

„ALEGE CONSTIENT!”

 

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin