+4 0748 01 11 11

Detoxifierea casei tale

  /  Detoxifiere   /  Detoxifierea casei tale

Nu există niciun un alt loc ca acasă – cald, însufleƫit, plin de amintiri, locul în care te întorci la sfârșitul unei zile lungi, acasa este sanctuarul în care îƫi reîncarci bateriile cu energie pozitivă, în care de bucuri de timpul petrecut alături de cei dragi.

Energia casei tale este vitală pentru starea de bine a celor care trăiesc în ea. La fel ca şi organismele noastre, şi casele pot prelua energii negative, care o încarcă. Şi ele păstreaza energiile negative ale celor care trăiesc în ea, câmpul electromagnetic ale echipamentelor electrice: telefoane, laptopuri, microunde, televizor, etc.

Nu poƫi vedea “praful” energiei care se aşează în casa ta şi daca nu îl “ştergi” ocazional, te va afecta pe tine şi pe cei care intră în acest spaƫiu pentru că, la fel ca oamenii, spaƫiile pot avea o anumită energie. Atunci când sunt curate la propriu şi la figurat, îƫi dau o senzaƫie de bine, de vitalitate, de proaspăt, iar când sunt încărcate cu energie negativă, îƫi pot da senzaƫia ca nu eşti binevenit.

Cum decurge detox-ul?

În primul rând, deschideți ușile și ferestrele, astfel încât energia negativă să aibă un loc să iasă.

Faceƫi curăƫenie în toată casa pentru că atunci când casa ta străluceste, spiritul tău, în mod cert, va face la fel. Așa cum spune proverbul, aşa cum interiorul reflectă exteriorul aşa şi exteriorul reflectă ceea ce este în interior, așa că atunci când casa ta este curată și în ordine deplină, pregăteste scena pentru o curățare mai profundă, care se răsfrange subtil asupra echilibrului tau interior.

Aprindeți un băț de salvie sau pelin timp de 30 de secunde și suflați ușor pe el până când începe să producă o cantitate mare de fum. țineți un recipient rezistent la căldură în apropiere pentru a prinde orice flacară căzută și, de asemenea, pentru a arunca bățul de salvie după utilizare.

Puteti arde tămâie, pelin sau salvie şi vă recomandăm să mergeți în sensul acelor de ceasornic în jurul casei dvs., asigurându-vă că lăsați fumul să ajungă în toate colțurile, inclusiv dulapurile și alte spații strânse. De asemenea, baia, inclusiv sub scaunele de toaletă și toate colțurile spațiului trebuie incluse în acest ritual. Pe măsură ce curățați fiecare încăpere cu salvie, spuneți o intentie personala cu voce tare, ceea ce îi va amplifica puterile de curățare.

In combinație cu salvie și cristale, vibrațiile sonore sunt o modalitate puternică de a șterge energia unei camere și de a ridica vibrațiile sale energetice. Sunetele de vindecare pot elimina energia densă sau grea care scade energia din casa ta.

Alegeti muzica clasica, meditativa, mantre.

Alte plante pe care le poti folosi pentru detox sunt:

  • Lavanda – pentru echilibru, pace si relaxare;
  • Cedru – pentru purificare, vindecare si atragerea energiilor pozitive;
  • Rozmarin – pentru clarificarea anumitor situatii
  • Salcie alba – pentru atragerea transformarilor

Lumânări sunt de asemenea utile pentru a elimina energia negativă. Timp de secole, lumânările albe au fost folosite pentru a îndepărta energia negativă dintr-un spațiu. Ele sunt, de asemenea, un mod ușor și eficient de a stabili starea de spirit pentru pace și liniște.

Şi calugării folosesc lumânări, sunete de vibraƫie înaltă, arome purificatoare, tocmai pentru a-şi defini un spaƫiu care să le favorizeze o atmosferă armonioasă. Încercați să aprindeți o lumânare pentru a vă aprofunda practica de meditație, yoga și alte terapii de vindecare.

Aduceƫi flori proaspete. Când așezați flori proaspete în fiecare cameră, aceasta poate adăuga o notă proaspătă și naturală frumos casei dvs. De asemenea, arată că locuinta ta este un sanctuar special și sacru al iubirii și fericirii. După ce vă curățați casa cu salvie și alte instrumente de curățare, umpleți un bol de sticlă cu apă și decorați-l cu flori plutitoare. Le puteți așeza la ușa din față sau pe masa de bucătărie.

Aprofundati curățarea cu turmalină neagră, care este cunoscută pentru absorbția energiei negative atât din partea oamenilor, cât și a lucrurilor. Pentru a obține beneficiile maxime ale turmalinei negre, vă recomandăm să plasați o bucata în fiecare colț al unei camere. Acest lucru va construi un scut protector care blochează orice energie negativă să intre în spațiul dvs. O piatră excelentă pentru absorbția energiei electromagnetice, turmalina neagră, ar trebui să fie plasata și lângă routerul de internet, televizor, computer, smartphone și alte dispozitive electronice. Turmalina neagră vă va proteja de energia lor dăunătoare, reducând în același timp anxietatea și depresia. Dacă vă întrebați cum să scăpați de energia negativă din corpul dvs., încercați să țineți o piatră în mâini și să permiteți proprietăților sale vindecătoare să elibereze orice vibrații toxice. Chiar si numai intentia poate ajuta.

De asemenea, ar trebui să curățați aceste cristale de protecție o dată pe săptămână şi să le încărcaƫi de la energia soarelui, ceea ce va asigura că rămân puternice și activate. Puneți-le într-un bol cu apă filtrată și lăsați-le să înmoaie in razele soarelui cel puțin 4 ore. De asemenea, le puteți scufunda în fumul de salvie arzătoare.

Pentru fiecare dintre noi, energia casei noastre depinde de energia gândurilor şi emoƫiilor noastre, de cea a oamenilor pe care ii primim in ea, de cát de aerisita, curată şi ordonată o menƫinem, de cât suflet punem în ea, aşadar râdeƫi, iubiƫi, visaƫi. Fiƫi sufletul casei!

Pentru întrebari legate de acest subiect ne puteți contacta online pe chat, pe mail la office@clinicaeliade.ro sau la 0748 01 11 11.

Clinica Eliade

„ALEGE CONȘTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Leave a Comment:

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin