+4 0748 01 11 11

Radiofrecventa fractionata

  /  Dermato Estetica   /  Radiofrecventa fractionata

Tratament revoluţionar, radiofrecvenţa fracţionată induce un puternic răspuns de vindecare care stimulează regenerarea celulară și producția de colagen.

 

Aparatul cu radiofrecvenţă este conceput special pentru transmiterea undelor direct in epiderma sau în stratul dermic în vederea stimulării şi remodelării colagenului într-un mod eficient.

Prin crearea energiei termice ce încălzeşte pielea în profunzime, accelerând contracţia de colagen în straturile superficiale ale pielii, RF Fragmentată pătrunde în fibrele vechi de colagen și elastină care se descompun într-o manieră controlată. Pe măsură ce noul colagenul se formează, pielea devine mai sănătoasă, mai fermă, cu o textură mai uniformă și o reducere vizibilă a cicatricilor.

Principiul fototermic fracţionat

Sistemul de radiofrecvenţă fracţionată pătrunde până la o anumită adâncime în derm printr-o sită segmentată astfel energia ajunge în mod egal pe suprafaţa pielii pentru a evita posibile arsuri parţiale.

 

Aceasta tehnologie asigura tratarea fiecărui centimetru de piele stimulând regenerarea colagenului şi tonifierea ţesutului subcutanat.

 

Beneficiile terapiei cu radiofrecvenţă fracţionată

 

Prin intermediul energiei termice cu doar un singur tratament puteţi elimina ridurile, întineri pielea şi remodela faţa. Nu există perioadă de convalescenţă ceea ce este foarte potrivit pentru oamenii ocupaţi şi cu un program încărcat.

 

Printre beneficiile terapiei se mai numără şi:

  • eliminarea diferitele pigmentări ale pielii;
  • tratarea acneei active;
  • eliminarea cicatricilor chirurgicale
  • rezultate comparabile cu cel mai bun laser fracţional CO2 pentru riduri moderate si pronuntate;

 

 

Procedura de radiofrecvență durează în mod normal între 20 și 45 de minute, în funcție de mărimea și locația zonei vizate.  Deoarece fiecare individ este unic, unii oameni pot avea rezultate satisfăcătoare cu trei până la patru tratamente, dar altele pot necesita mai multe sesiuni pentru a obține rezultatele pe care le caută. Rezultatul este însă o îmbunătăţire a tonusului şi a texturii pielii, precum şi diminuarea liniilor fine, a ridurilor şi a cicatricilor provocate de acnee printr-un tratament inovator şi non-chirurgical.

Pentru programari :

+4 0374 48 88 88

+4 031.005.09.01

 Clinica Eliade

  „ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Leave a Comment:

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin