+4 0748 01 11 11

Mezoterapia, o terapie modernă pentru rejuvenare facială

  /  Dermato Estetica   /  Mezoterapia, o terapie modernă pentru rejuvenare facială

Intr-o lume în care estetismul face parte din caracteristicile societătii, o piele frumoasă, fără riduri sau alte probleme estetice este dorită atât de femei, cât şi de bărbaţi.

Mezoterapia este un tratament non-chirurgical de întinerire a pielii destinat diminuării zonelor problematice de pe față și corp.

Cum funcționează mezoterapia?

Dezvoltată de Michelle Pistor în urmă cu 50 de ani, mezoterapia în tratamentul îmbătrânirii pielii urmărește înlocuirea mineralelor, vitaminelor și aminoacizilor care se găsesc în nivele mai joase ale pielii pe măsură ce îmbătrânim.

Metodă mini-invazivă, mezoterapia constă într-o serie de injecții superfine de vitamine, minerale și cocteiluri de aminoacizi în stratul mezodermal al pielii.

Această infuzie de ingrediente hrănește și întinerește pielea, stimulând în același timp producerea de colagen și elastină, ambele esențiale pentru elasticitatea naturală a pielii.

In timpul tratamentului

Medicul ar putea aplica un anestezic local pe zonele care trebuie tratate. Acest lucru, totuși, depinde de nivelul dvs. de toleranță la durere.

Injecțiile sunt efectuate la diferite adâncimi de aproximativ 1 până la 4 milimetri în piele în funcţie de aspectul pe care il trataţi.

Pentru ca mezoterapia să fie cea mai eficientă, se recomandă o serie de 4-6 tratamente la intervale de 2-4 săptămâni Este posibil să existe o umflătură superficială și semne de mici urme de ac după tratament, care vor dispărea în 24-48 de ore.

Beneficii

Beneficiile mezoterapiei sunt multiple, iar printre cele mai importante se numără:

 • Întinerirea pielii;
 • Prevenirea ridurilor și revigorarea pielii obosite;
 • Îmbunătățirea tonusul și elasticităţii pielii;
 • Stimularea procesulului de reparare şi multiplicare celulară;
 • Inducerea refacerii celulară
 • Acţionează asupra proceselor biologice din procesul de îmbătrânire prin amelioarea şi reversibilitatea acestora

 

De ce să alegi mezoterapia?

De cele mai multe ori substanţele la nivelul pielii nu sunt absorbite de tegument, efectul limitându-se la suprafaţa acesteia lăsând o falsă senzaţie de bine. Inovaţia mezoterapiei constă în faptul că facilitează pătrunderea ingredientelor active folosite în interiorul pielii şi participarea lor la procesele metabolice cu efecte din interior spre exterior. Dispozitivele non-invazive folosite nu lezează suprafaţa cutanată ci, prin principiul electroporaţiei, facilitează absorbţia substanţelor.  Mezoterapia nu este un proces complicat, ci o terapie cu o abordare terapeutica complexă cu efecte pe o perioadă îndelungată. Ea face parte din continua evoluţie ştiinţifică a terapiilor de rejuvenare a pielii.          Vă aşteptăm la Clinica Eliade pentru a încerca aceasta terapie, pentru a înțelege nevoile tenului dv. și atenţia de care are nevoie.

 

Pentru programari :

+4 0374 48 88 88

+4 031.005.09.01

 Clinica Eliade

  „ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Leave a Comment:

Ultimele articole

Articole recomandate

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎnaoi la magazin