+4 0748 01 11 11

Tratament cu apa ozonata pentru Helicobacter Pylori

  /  Dermato Estetica   /  Tratament cu apa ozonata pentru Helicobacter Pylori
2017-06-28
Apa Ozonata vindeca Helicobacter Pylori fara antibiotic
Auzim tot mai des de pozitivarea Helicobacter Pylori in analize. Auzim tot mai des despre efectele negative ale tratamentului cu antibiotic. Si acum aflam si vesti bune, despre apa ozonata care vindeca Helicobacter Pylori fara antibiotic. Toate acestea le-am discutat cu dr. Georgeta Vertan, medic specialist in Ozonoterapie si SCENAR la Clinica Eliade.

De ce fara antibiotic?
“Stim cu totii cate efecte negative are tratamentul cu antibiotic. Fie ca vorbim despre suprasolicitarea ficatului, despre dezechilibrul florei intestinale, bucale şi vaginale sau despre scaderea rezistentei organismului, pe cat posibil trebuie evitata administrarea de antibiotice, mai cu seama in situatia in care acestea nu au fost prescrise de un medic”, explica specialistul Clinicii Eliade.

Apa Ozonata, prin eficienta si proprietatile ei, trateaza Helicobacter Pylori fara antibiotic
“Apa Ozonata este apa bidistilata in care se barboteaza amestecul de oxigen-ozon, pe care il fac in cabinet. Apa se satureaza in ozon si pacientul consuma 500 ml de astfel de apa pe zi”, explica dr. Georgeta Vertan.
Din experienta pacientilor Clinicii Eliade, exista situatii clare in care, dupa 3 saptamani de consum, s-a obtinut negativarea acestui helicobacter in stomac.

Apa Ozonata minunata in tratamentele cavitatii bucale
Pe langa eficienta tratamentului in eradicarea Helicobacter Pylori, exista o sumedenie de alte afectiuni care se trateaza cu aceasta licoare. “Incepand cu afte, herpesuri, amigdalite, gingivite, faringite, toate acestea merg bine intr-un astfel de tratament”, explica medicul Clinicii Eliade.
Cu un puternic efect antibacterian, apa ozonata inregistreaza un adevarat boom al efectelor pozitive in stomatologie si in tot ce inseamna curatarea cavitatii bucale. “Exista studii care arata eficienta apei ozonizate in tratamentul paradontozei. Mergand mai departe, apa ozonata ajuta la refacerea mucoasei gastrice – curata si hraneste – avand, asadar, aceleasi efecte pe care le are ozonul”, conchide dr. Georgeta Vertan.
Apa Ozonata poate fi consumata a la longue, pentru ca nu are niciun fel de efect advers devenind cea mai pura apa, o pui la frigider si o consumi a doua zi. Se combina foarte bine cu alte modalitati de administrare a ozonului – injectii, insuflatii , sauna, tratament cosmetic.

 

Pentru programari :

+4 0374 48 88 88

+4 0748 01 11 11

 Clinica Eliade

  „ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin