+4 0748 01 11 11

Cum scapi de petele pigmentare. Cosmeticiana Olivia Veverita ne explica pas cu pas

  /  Dermato Estetica   /  Cum scapi de petele pigmentare. Cosmeticiana Olivia Veverita ne explica pas cu pas
2017-11-07
Fie ca vorbim despre o expunere necontrolata si neprotejata la soare, fie ca vorbim despre mostenirea genetica, petele pigmentare ne pot crea probleme estetice destul de serioase.
“Vinovata pentru modificarea nuantei pielii este melanina, un pigment a carui cantitate prezenta in organism determina culoarea pielii. Este important factorul ereditar, asa cum este important sexul. Barbatii tind sa aiba mai multa melanina decat femeile!”, explica specialistul Clinicii Eliade, cosmetician Olivia Veverita.

Aceasta problema estetica se poate rezolva fara probleme, intr-un timp scurt, in cabinetul cosmeticianului. “In functie de tipologia fiecarei persoane poate dura de la 6 la 10 saptamani rezolvarea problemei. Sigur, este important felul in care alege pacientul sa respecte sau nu indicatiile specialistului”, povesteste Olivia Veverita, in continuare.

Tratamentul de depigmentare WHITE BIO-ACTIVE de la PHYT’S, disponibil in Clinica Eliade, este recomandat persoanelor care au pete rezultate din sarcina, persoanelor care s-au expus la soare si au ramas cu aceste imperfectiuni sau care se confrunta cu acest pete pigmentare ca si efect al inaintarii in varsta. “Perioada ideala in care se face acest tratament este sezonul rece. In general, incepem in octombrie si terminam undeva in primavara. Se face cam o sedinta pe saptamana ca si tratament, iar intretinerea inseamna o sedinta pe luna!”, explica specialistul.

Pentru ca este un tratament cu specificatii precise are si contraindicatii, la fel de precise. “Pe perioada tratamentului este evident ca nu ne expunem la soare, nu urmam tratamente cu lumina intens pulsata, nu mergem la salor. De asemenea, avem grija sa pastram o piele permanent hidratata si nu iesim fara protectie solara”, completeaza specilistul clinicii Eliade.

Si, pentru ca tot a venit vorba despre protectie, este evident ca toata viata crema cu protectie solara devine cel mai bun prieten.

Pentru un rezultat si mai bun, pe post de adjuvant in acest tratament poate fi folosit un altul, Special Day, disponibil in cadrul Clinicii Eliade. “Tratamentul de depigmentare  merge foarte bine cu tratamentul Special Day care, la final, contine fotobiomodularea, un plus eficient”, explica specialistul, la final.

 

  Pentru programari :

    +4 0374 48 88 88

    +4 0748 01 11 11

Clinica Eliade

   „ALEGE CONSTIENT”

În clinica noastră frumuseƫea şi complexitatea actului medical vin din faptul că marea majoritate a terapeuƫilor sunt formaƫi în medicina convenƫională şi au ales să practice medicina integrativă datorită experienƫelor personale la care medicina convenƫională nu a mai avut răspuns. Specializarea lor în Medicina holistică vine din convingere, aceasta devenind în timp o vocaƫie.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin