+4 0748 01 11 11
Image Alt

Dermato-Estetică

  /  Dermato-Estetică

INFILTRAȚII OZON

Infiltrații faciale cu ozon

Dermatologie Estetică delicată şi non-invazivă la Clinica Eliade

 

CE ESTE DERMATOLOGIA ESTETICĂ?

Dermato-estetica implică o abordare delicată, intimă şi personalizată. scopul principal al dermato-esteticii este de a îmbunătăţi şi de a reda aspectul dorit prin reducerea, ajustarea şi transformarea imperfecţiunilor, ceea ce are ca efect principal creşterea încrederii în sine, atât fizic, cât şi psihic.

 

CUM MĂ POATE AJUTA DERMATOLOGIA ESTETICĂ?

Clinica Eliade este specializată în tratamente inovatoare şi non invazive de medicină estetică şi de îngrijire morfo-estetică pentru a preveni şi trata semnele cauzate de stres, tensiune mentală sau emoţională şi cele de trecere a timpului, care îşi lasă amprenta în mod inevitabil şi care se exprimă la nivelul feţei şi corpului.

 

DE CE SĂ ALEG CLINICA ELIADE?

Deosebit de sensibili la aşteptările pacienţilor care ne trec pragul în căutarea unei solutii potrivite, medicii dermatologi şi esteticienii Clinicii Eliade vor şti de fiecare dată să ofere cel mai bun şi eficient tratament, cu rezultate remarcabile.

Tratamentele estetice combinate cu un stil de viaţă sănătos pot încetini apariţia semnelor de îmbătrânire a pielii, cu condiţia de a respecta câteva reguli de prevenţie primară sau, după caz şi vârstă, de prevenţie secundară.
Prevenţia primară se referă, de fapt, la lupta împotriva factorilor extrinseci responsabili de îmbătrânire. Ne referim în principal la tabagism, expunerea la soare sau la raze UV artificiale, alimentaţie dezechilibrată sau nesănătoasă, poluarea aerului, expunerea la câmpuri electromagnetice dăunăoare cum ar fi telefonia mobila, wi-fi, etc.
Odată îmbătrânirea pielii instalată, prevenţia secundară se referă la toate mijloacele şi terapiile propuse dumneavoastră de echipa de medici ai Clinicii Eliade pentru a încetini acest proces şi a vă reda luminozitatea, fermitatea, elasticitatea pielii şi, de ce nu, bucuria regăsirii vitalităţii dorite.

Procentul complicaţiilor în urma intervenţiilor dermato-estetice este mai mic decât 1%. Dar, ca orice intervenţie chirurgicală, ele există. De aceea, medicul estetician trebuie să fie informat cu privire la orice afecţiune anterioară.

Nivelul de dificultate al intervenţiilor dermato-estetice nu necesită anestezie generală. Dar desigur ea poate fi efectuată, în cazul în care dvs. nu vă simţiţi confortabil cu anestezia locală.

Pacienţi care beneficiază de tratamente dermato-estetice prezintă schimbări vizibile ale ridurilor şi liniilor faciale nedorite. Echipa de medici ai Clinicii Eliade are expertiza şi experienţa necesară pentru a efectua procedurile în deplină siguranţă cu scopul comun de a obţine un aspect rejuvenat şi natural.

• reduceţi nivelul stresului prin tehnici de relaxare şi exerciţii fizice;
• consumaţi o dietă variată compusă din alimente nutritive, fructe şi legume cu frunze verzi, cereale integrale şi grăsimi sănătoase;
• acordaţi atenţia cuvenită programului de somn care are rol de detoxifiere şi reîncărcare naturală;
• folosiţi instrumente care duc la starea de relaxare – muzică terapeutică, aromaterapie, cromoterapie;
• acordaţi o atenţie sporită hidratării; beţi suficientă apă, care are rolul de a curăţa impurităţile din corpul dumneavoastră şi de a menţine un ten curat;
• igiena mâinilor este foarte importantă, deoarece bacteriile cu care luăm contact zilnic prin intermediul mâinilor pot ajunge necontrolat pe pielea feţei;
• acordaţi zilnic un timp, în special dimineaţa şi seara, curăţării, tonifierii şi hidratării tenului.

Şi, desigur, “Alegeti conştient” să experimentaţi rejuvenarea facială în Clinica Eliade!

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin