+4 0748 01 11 11
Image Alt

Mascneea – Acneea cauzată de purtarea măştii

  /  Dermato Cosmetică   /  Mascneea – Acneea cauzată de purtarea măştii

Purtarea îndelungată a măştii, asociată cu creşterea nivelului de stres, favorizează apariția unui nou tip de acnee care poartă numele de „Mascnee” sau „Acnee mecanică”. Comedoanele apar pe bărbie, sub bărbie, pe obraji sau în jurul gurii. Toate tipurile de măşti favorizează apariția acneei, iar motivul este mediul umed, care se formează sub mască.

Transpirația, sebumul și bacteriile sunt blocate pe piele, iar pielea se irită de la contactul cu materialul  şi marginile măştii. Intervine apoi umiditatea ridicată şi căldura, care duc la blocarea porilor, la acumularea de sebum în interiorul lor şi, automat, la creşterea numărului de bacterii ce provoacă inflamarea, rezultând astfel apariția comedoanelor.

Pentru a preveni mascneea, este recomandat să folosiți o cremă hidratantă, cu 30 de minure înainte de a pune masca pe față, astfel încât să aibă timp să acționeze.

Dupa ce înlăturați masca, este indicat să vă spălați fața şi să aplicați din nou crema hidratantă destinată tipului dumneavoastră de ten.

Vă recomandăm, de asemenea, să folosiți peelingurile chimice, ca, de exemplu, cele de la Sesderma pe care le utilizăm cu succes în Clinica Eliade şi despre care Mihaela Stratulat, specialist cosmetolog, vă oferă mai multe detalii în video-ul de mai sus.

 

Pentru mai multe detalii şi programări, ne puteți contacta la 0748 01 11 11.

Cu o experienţă de 12 ani în cosmetică, Mihaela Stratulat s-a specializat ca naturoestetician la prestigioasa academie Phyt’s în Franţa şi a urmat cursuri în Milano şi Londra fiind în prezent şi trainer Phyt’s, lucrând, de asemenea, cu branduri prestigioase ca Obagi şi Sesderma la Clinica Eliade

Leave a Comment:

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin