+4 0748 01 11 11

Cum ingrijim tenul cu venirea sezonului rece?

  /  Dermato Cosmetică   /  Cum ingrijim tenul cu venirea sezonului rece?

Pe măsură ce zilele devin mai scurte, temperaturile scad și aerul devine mai uscat, iar pielea poate pierde din hidratarea prețioasă. Toamna este o perioada de tranziție, iar cele mai bune rutine de îngrijire a pielii vor corecta orice leziune din vara care a avut loc și vor pregăti pielea pentru iarnă.

Soarele, clorul și apa sărată pot avea o influența asupra pielii pe parcursul verii, asa ca toamna este perioada optima pentru aplicarea de peeling-uri și hidratare.

Peelingul chimic superficial este o procedură care se poate realiza de către profesionişti nostri în Clinica Eliade. Acesta presupune aplicarea unor substanțe chimice la nivelul zonei afectate, efectul fiind de exfoliere, îndepărtarea celulelor moarte și stimularea procesului natural  de regenerare al pielii.

În funcție de problemele pe care le prezintă fiecare pacient, cosmetologul va decide tipul de peeling necesar rezolvării problemei – riduri fine, cicatrici post acnee, deshidratare pielii provocate de soare și fum, hiperpigmentare.

Un alt tratament pe care il recomandam în sezonul rece este Microneedling-ul. Acesta se face folosind un aparat cu ace care produce microintepaturi superficiale multiple. Procedura mai este numita și “terapia de inducere a colagenului”.

Principiul terapeutic pe care se bazează este acela de a crea în mod controlat o înțepătura a pielii astfel încât sa stimulam organismul sa formeze straturi noi de elastina și colagen, precum și noi capilare de sânge. În plus fata de efectul de inducție a colagenului, canalele verticale produse de microace permit, în timpul procedurii, absorbția mai eficienta a unor substanțe active prin piele (acid hialuronic, substanțe depigmentare, celule stem, serumuri antiaging.

Un alt tratament recomandat care va poate aduce multiple beneficii in sezonul rece este tratamentul facial cu Oxigen, realizat cu un Oxy5Modes. Acesta este un tratament de rejuvenare și hidratare intensa bazat pe oxigen hiperbaric, fiind singura metoda non invaziva de a introduce acid hialuronic în derm.

Aparatul Oxy5Modes produce oxigen hiperbaric prin intermediul căruia este transportat în straturile profunde ale pielii un complex de acid hialuronic și vitamine, antioxidanți care vor acționa din interior pt o piele superba la exterior.

Vă aşteptăm să descoperiți tratamentele şi procedurile faciale de la Clinica Eliade cu multiple beneficii pentru ten, ce vă pot oferi atât frumusețe, cât şi sănătate într-un mod natural, integrativ.

Programează-te acum la +40 (748) 01 11 11 / +40 (756) 082 204 / +40 (742) 131 111 sau pe office@clinicaeliade.ro

Cosmetolog și make-up artist cu peste 17 ani de experiență, Olivia Veveriță se reîntoarce în Echipa Clinicii Eliade, cu dorința de a le oferi celor care aleg sa îmbine Sănătatea cu Frumusețea, tratamente faciale personalizate, ce au la bază ingrediente şi tehnici naturale, non-invazive. O persoană caldă cu o vastă experienƫă în domeniu, Olivia este profesionistul care răspunde celor care ne aleg, cu o vastă paletă de tratamente dermato-cosmetice faciale şi corporale, evaluare şi informaƫii personalizate despre ten şi îngrijrea sa.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin