+4 0748 01 11 11

Îndepărtarea petelor pigmentare și hidratarea tenului

  /  Dermato Cosmetică   /  Îndepărtarea petelor pigmentare și hidratarea tenului

Expunerea îndelungată la soare deshidratează pielea și poate duce la apariția petelor pigmentare. De aceea, la finalul verii, este extrem de important ca pielea să beneficieze de tratamentele dermato-cosmetice. Acestea trebuie să îndeplinească anumite condiții pentru refacerea tenului, cum ar fi: să hidrateze, să stimuleze regenerarea celulară și să estompeze defectele de pigmentare.
Deshidratarea consecutivă expunerii la soare duce și la scăderea reacțiilor de sinteze de colagen, elastină și acid hialuronic, dar și la scăderea regenerării celulare, motiv pentru care apar ridurile fine.

Persoanelor care au suferit arsuri solare li se adresează tratamentul ce combină aparatul de microdermabraziune cu ajutorul căruia se elimină stratul de piele afectat, ce constituie o piedică în o buna absorbție a ingredientelor active cu aparatele de oxigen normobaric și hiperbaric prin intermediul cărora sunt transmise la nivelul dermului un cocktail de acid hialuronic, vitamine si antioxidanți, care vor restabili nivelul de hidratare al pielii.

Pentru categoria persoanelor care în urma expunerii la soare au căpătat un ten tern, lipsit de strălucire le recomand tratamentul peeling revitalizant Sesderma ce conține o cantitate foarte mare de vitamina C.
În cele mai multe cazuri, expunerea neadecvată la soare este principalul declanșator al petelor pigmentare. Pentru acestea, se recomandă o serie de tratamente de peeling ce conțin agenti activi lipozomali care acționează direct asupra petelor pentru uniformizarea aspectului pielii și de tratamente realizate cu dispozitivul de microneedling Nanopore Stylus, conceput să reducă semnificativ hiperpigmentarea.

Specialistul nostru cosmetolog, Mihaela Stratulat, vă poate oferi mai multe detalii despre tratamentele și soluțiile disponibile pentru îndepărtarea petelor pigmentare și hidratarea tenului printr-o programare la 0748 01 11 11.

Cu o experienţă de 12 ani în cosmetică, Mihaela Stratulat s-a specializat ca naturoestetician la prestigioasa academie Phyt’s în Franţa şi a urmat cursuri în Milano şi Londra fiind în prezent şi trainer Phyt’s, lucrând, de asemenea, cu branduri prestigioase ca Obagi şi Sesderma la Clinica Eliade

Leave a Comment:

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin