+4 0748 01 11 11

Descoperă secretul tinereții cu ajutorul ozonoterapiei – prp facial

  /  Dermato Cosmetică   /  Descoperă secretul tinereții cu ajutorul ozonoterapiei – prp facial

Dacă până nu demult secretul tinereții părea departe de a fi descoperit, astăzi se poate spune că suntem cel mai aproape de el, ba chiar că l-am descoperit, iar terapiile alternative precum ozonoterapia sau prp contribuie din plin la această descoperire.

Într-adevăr, există terapii care ajută în mod considerabil la menținerea sau la îmbunătățirea aspectului pielii, iar despre două dintre acestea vei afla mai multe din acest articol.

 

Ce este ozonoterapia și care sunt beneficiile acesteia?

Din ce în ce mai mulți află despre această terapie folosită în dermato cosmetica pentru tratarea unor afecțiuni medicale și estetice diverse.

 

Aceasta este folosită cu precădere în domeniul cosmetic, prezentând efecte benefice în ceea ce privește aspectul pielii; ozonoterapia nu numai că îmbunătățește aspectul pielii, dar ajută și la stimularea proceselor naturale de vindecare și regenerare.

 

Printre cele mai importante beneficii ale ozonoterapiei se numără stimularea producției de colagen și elastină, îmbunătățirea aspectului cicatricilor și vergeturilor sau reducerea ridurilor și liniilor fine.

 

Într-adevăr, ozonoterapia conduce către a avea o piele mai fermă și mai elastică, are efecte benefice de regenerare a pielii și poate îmbunătăți circulația sanguină și aportul de oxigen din țesuturi.

 

PRP facial și efectele sale benefice asupra pielii îmbătrânite

 

PRP (Platelet-Rich Plasma) facial, cunoscut și sub denumirea de „Vampire Facial”, implică extragerea unei mici cantități de sânge din corpul unui pacient, centrifugarea acestuia pentru a separa plasma bogată în trombocite și apoi reintroducerea plasmei concentrate în piele, utilizând microinjecții. Trombocitele conțin factori de creștere care pot stimula regenerarea celulară și producția de colagen în piele.

 

Printre principalele beneficii oferite de PRP facial se numără reducerea ridurilor și a liniilor fine, dată fiind stimularea producției de colagen, uniformizarea și îmbunătățirea texturii pe care o are pielea ta sau stimularea vindecării și a regenerării pielii.

 

Este important ca PRP facial, la fel ca terapia cu ozon, să fie realizată de către un specialist calificat, astfel încât să existe șansa de a obține cele mai bune rezultate, dar și pentru a minimiza posibilele riscuri asociate.

 

Menținerea pielii sănătoase și frumoase din punct de vedere estetic reprezintă o prioritate pentru multe persoane, însă este important să ții cont că este necesară o abordare cuprinzătoare care include și alte aspecte diverse, respectiv alimentația echilibrată, hidratarea adecvată, protecția solară etc.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin