+4 0748 01 11 11

Cum îngrijim tenul pe timp de iarnă

  /  Dermato Cosmetică   /  Cum îngrijim tenul pe timp de iarnă

Pielea este cel mai mare organ al corpului și reprezintă mult mai mult decât un simplu înveliș, iar de aceea trebuie să-i acordăm o atenție sporită.

Pe perioada sezonului rece, pielea are nevoie de o îngrijire specială. Frigul și oscilațiile bruște de temperatură prin trecerea de la cald la rece și invers, precum și purtarea măștilor, nu fac decât să deshidrateze, usuce și să irite pielea.

In cazul in care stratul cornos nu este hidratat corespunzător, rata de îndepărtare a corneocitelor crește  și se acumulează celule la suprafață epitelială, rezultând o piele rugoasă, dură si lipsită de strălucire.

Recomand tratamentele de curățare realizate cu aparatul de microdermabraziune, care cu ajutorul capătului cu particule de diamant și a vacuum ului, îndepărtează delicat celule moarte și lasă pielea suplă și catifelată, pregătită pt o hidratare corespunzătoare. De asemenea, in sezonul rece, se pot face multiple combinații de peelinguri chimice cu rol de regenerare și reducere a imperfecțiunilor . Tratamentele cu aparatul de microneedlihng sunt potrivite in aceasta perioada, deoarece cu ajutorul miilor de micro înțepături controlate se realizează un puternic efect de reîntinerire asupra fibrelor de colagen și elastina, atât prin acțiunea mecanică, cât și prin introducerea substanțelor active (vitamine, antioxidanti, aminoacizi) direct in straturile profunde ale pielii.

De asemenea, recomand pentru îngrijirea corporală folosirea saunei cu ozon sau a celei cu raze infraroșii combinate cu diverse masaje realizate cu ajutorul unor produse hidratante.

Neacordarea atenției cuvenite pielii pe timp de iarnă are drept consecință îmbătrânirea precoce a epidermei.

Va aștept la Clinica Eliade pentru a alege împreună tratamentele potrivit tenului dumneavoastră. Pentru programari ne puteti contacta la 0748 01 11 11 sau la office@clinicaeliade.ro.

Cu o experienţă de 12 ani în cosmetică, Mihaela Stratulat s-a specializat ca naturoestetician la prestigioasa academie Phyt’s în Franţa şi a urmat cursuri în Milano şi Londra fiind în prezent şi trainer Phyt’s, lucrând, de asemenea, cu branduri prestigioase ca Obagi şi Sesderma la Clinica Eliade

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin