Image Alt

Tratamente Sesderma – Peelinguri

  /    /  Tratamente Sesderma – Peelinguri

PEELING-URILE SESDERMA

In dermato-cosmetica peeling-urile (exfolierile) sunt realizate pentru a stimula regenerarea accelerată a celulelor pielii cu scopul de a curăƫa, hrăni, hidrata, și reduce efectele de îmbătrânire.

În zilele noastre, exfolierile chimice sunt recunoscute ca fiind o opƫiune eficientă şi minim invazivă de tratament, rezultate fiind confirmate în păstrarea unei ten sănătos şi în inhibarea semnelor de îmbătrânire.

Tratamentele dermato cosmetice SESDERMA au avantajul de a fi tratamente complete, nu doar de exfoliere care pe lângă acizii de peeling, combină enzime de reparare a AND-ului, zinc şi aminoacizi sau factori de creştere care să stimuleze activitatea keratinociterilor şi fibroblastelor.

Retinolul si retinaldehida sunt, de asemenea, componente ale tratamentelor SESDERMA cu rol de a proteja, repara, stimula sinteza colagenului şi cu efect demonstrat în protocoalele dermato-cosmetice anti-aging.

CE EFECTE ARE TRATAMENTUL ANTI-AGING SESDERMA?

Acest tratament inovativ luptă cu primele semne de îmbătrânire, dar este indicat şi în prevenƫia anti-aging deoarece protejează celulele ADN, prevenind atacul radicalilor liberi şi prelungind durata de viaƫă a celulelor pielii.

Cu efect antioxidant, stimulează şi creste metodele de aparare ale antioxidantilor din corpul nostru, încurajeaza sinteza colagenului, echilibrează nuanƫa pielii şi îmbunătăƫeşte hidratarea pielii cu un efect catifelant. Lumineaza pielea prin inhibarea sintezei de melanina. Arginina utilizată în combinaƫie cu acidul lactic are toate proprietatile alpha hidroxi acizilor (exfoliere, regenerare crescută a celulelor, îmbunătăƫirea fermităƫii pielii, reducerea hiperpigmentarii). Acidul hialuronic are un efect de “umplere” care netezeşte ridurile.

SOLICITĂ O PROGRAMARE

    Vă rugăm să alegeți terapia
    Alegeți data

    Coșul tău