+4 0748 01 11 11
Image Alt

Tratamente radiofrecventa

  /    /  Tratamente radiofrecventa

RADIOFRECVENȚA TRIPOLARĂ

Radiofrecvenƫa tripolară este cea mai nouă tehnologie bazată pe radio-frecvenƫă, fiind eficientă încă de la primul tratament în cazul lipsei de fermitate şi elasticităƫii pielii (atât faciale, cât şi corporale).

 

FERMITATE ȘI RECONTURARE FACIALĂ

Colagenul şi elastina – sunt produse de o celulă a pielii numită fibroblast. Energia RF stimulează aceste fibroblaste.

Încălzirea locală cauzează o contracƫie imediata a fibrei de colagen şi, în acelaşi timp stimulează metabolismul fibroblastelor, accelerând producerea de noi fibre de colagen şi elastină.

Contracƫia fibrelor de colagen şi regenerarea depozitelor de colagen şi elastina conferă fermitate şi elasticitate pielii asigurându-i un aspect sănătos şi întinerit.

Prin contracƫia fibrelor de colagen se obƫine un efect imediat, iar prin refacerea depozitelor de colagen şi elastina avem garanƫia unor rezultate pe termen lung.

Studii clinice au dovedit îmbunătăirea fermitătii, elasticitătii şi tonusului pielii, precum şi atenuarea ridurilor la toate tipurile de piele.

 

TRATAMENTUL VERGETURILOR

Indiferent de vârstă femeile ajung să se confrunte cu două probleme extrem de frecvente: celulita şi vergeturile.

In Clinica Eliade vă oferim o soluƫie care combină doua tratamente inovatoare cu rezultate exceptionale în redarea tonusului cutanat, tratarea celulitei şi a vergeturilor.

Este vorba despre Radiofrecvenƫă tripolară şi Tratamentul antivergeturi cu microneedling de la Sesderma.

Radiofrecvenƫa stimulează contracƫia fibrelor de colagen şi regenerarea depozitelor de colagen şi elastină conferă fermitate şi elasticitate pielii asigurându-i un aspect sănătos şi întinerit.

Microneedling-ul creează perforaƫii până la nivelul dermului prin care se produce intenƫionat un microtraumatism ce stimulează fibroblaştii şi secreƫia de factori de creştere ce duc la regenerarea celulară rapidă.

Noutatea acestui tratament constă in efectul de excepƫie pe vergeturile incipiente, roşii pe care rezultatul este foarte rapid, dar ceea ce este special este rezultatul pe vergeturile de culoare albă, vechi, asupra cărora nici un alt tratament nu a adus un rezultat vizibil.

Sinergia celor două metode de tratament este unică şi cu rezultate uimitoare.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin