+4 0748 01 11 11
Image Alt

Peeling Pressensa

  /    /  Peeling Pressensa

PEELING-URILE PRESSENSA

În dermato-cosmetica peeling-urile (exfolierile) sunt realizate pentru a stimula regenerarea accelerată a celulelor pielii cu scopul de a curăța, hrăni, hidrata, și reduce efectele de îmbătrânire.
În zilele noastre, exfolierile chimice sunt recunoscute ca fiind o opțiune eficientă și minim invazivă de tratament, rezultate fiind confirmate în păstrarea unei ten sănătos și în inhibarea semnelor de îmbătrânire.
Tratamentele dermato cosmetice PRESSENSA au avantajul de a fi tratamente complete, nu doar de exfoliere care pe lângă acizii de peeling, combină enzime de reparare a AND-ului, zinc şi aminoacizi sau factori de creștere care să stimuleze activitatea keratinociterilor și fibroblastelor.
Colagenul si siliconul organic sunt, de asemenea, componente ale tratamentelor PRESSENSA cu rol de a proteja, repara, stimula sinteza colagenului și cu efect demonstrat în protocoalele dermato-cosmetice anti-aging.

CE EFECTE ARE TRATAMENTUL ANTI-AGING PRESSENSA?

Acest tratament inovativ luptă cu primele semne de îmbătrânire, dar este indicat și în prevenția anti-aging deoarece protejează celulele ADN, prevenind atacul radicalilor liberi și prelungind durata de viață a celulelor pielii.
Cu efect antioxidant, stimulează și creste metodele de apărare ale antioxidanților din corpul nostru, încurajează sinteza colagenului, echilibrează nuanța pielii și îmbunătățește hidratarea pielii cu un efect catifelant. Luminează pielea prin inhibarea sintezei de melanina. Arginina utilizată în combinație cu acidul lactic are toate proprietățile alpha hidroxi acizilor (exfoliere, regenerare crescută a celulelor, îmbunătățirea fermității pielii, reducerea hiperpigmentarii).

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin