+4 0748 01 11 11
Image Alt

Microdermabraziune faciala

  /    /  Microdermabraziune faciala

Aparatul de microdermabraziune îmbină peeling-ul blând al pielii realizat cu ajutorul microcristalelor cu diamant cu vacuum-ul, obținându-se astfel eliminarea stratului cornos al pielii alcătuit din celule moarte, înlăturarea bacteriilor care se înmulțesc in piele în timpul procesului de oxidare al sebumului, stimularea membranei bazale să producă celule noi, activarea circulaƫie sanguine şi limfatice, atenuarea petelor pigmentare şi simularea elasticităƫii pielii şi a tonusului muscular.

Specialiştii consideră că în prezent tratamentul facial cu microdermabraziune este cel mai eficient tratament de curățare, reîmprospătare şi refacere a supleƫii tenului.

CARE ESTE PROCEDURA?

Tratamentul facial începe cu demachiere, tonifiere şi exfoliere cu microdermabraziunea care crește receptivitatea pielii la procedurile care urmează.

Microdermabraziunea este, în acest caz, etapa de inițiere a tratamentului cosmetic deoarece facilitează absorbƫia produselor specifice aplicate pe piele. Urmează masajul facial cu ajutorul unui ser şi tratamentul cu ultrasunete care încălzește pielea şi permite o penetrare amplă a ingredientelor active. Tratamentul se încheie cu o mască şi o cremă specifică.

Microdermabraziunea folosită în mod regulat curăță tenul în profunzime și regenerează celulele, astfel că pielea va deveni mai curată, luminoasă și frumoasă. Se recomandă o cură de tratament de minim 4 ședințe realizate la un interval de 1-3 săptămâni, rezultatele fiind vizibile de la prima ședințaă.

  • Estompează și chiar șterge semnele de îmbătrânire ale pielii
  • Elimină petele și imperfecțiunile tenului, cum ar fi cicatricile
  • Redă aspectul sănătos și tânăr al pielii

Costul unei ședințe este de 300 lei.

Descoperă lista de preţuri Microdermabraziune faciala

MICRODERMOABRAZIUNE FAȚĂ

Lei 120

20 min

MICRODERMOABRAZIUNE SPATE

Lei 150

20 min

TRATAMENT FACIAL COMPLEX CU MICRODERMOABRAZIUNE

Lei 300

60 min

TRATAMENT EXPRESS

Lei 220

45 min

EVALUARE + TRATAMENT DE CURĂȚARE

Lei 290

60 min

TRATAMENT FACIAL COMPLEX CU MICRODERMABRAZIUNE / OXYGEN/ FOTOBIOMODULARE

Lei 310

60 min

TRATAMENT DERMATO-FACIAL COMPLEX (MICRODERMABRAZIUNE, DERMAPEN, PRP FACIAL CU OZON SI CREMA HIDRATANTA - DR. SAMI)

Lei 1350

60 min

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin