+4 0748 01 11 11
Image Alt

Microdermabraziune

  /    /  Microdermabraziune

Aparatul de microdermabraziune îmbină peeling-ul blând al pielii realizat cu ajutorul microcristalelor cu diamant cu vacuum-ul, obținându-se astfel eliminarea stratului cornos al pielii alcătuit din celule moarte, înlăturarea bacteriilor care se înmulțesc in piele în timpul procesului de oxidare al sebumului, stimularea membranei bazale să producă celule noi, activarea circulaƫie sanguine şi limfatice, atenuarea petelor pigmentare şi simularea elasticităƫii pielii şi a tonusului muscular.

Specialiştii consideră că în prezent tratamentul facial cu microdermabraziune este cel mai eficient tratament de curățare, reîmprospătare şi refacere a supleƫii tenului.

CARE ESTE PROCEDURA?

Tratamentul facial începe cu demachiere, tonifiere şi exfoliere cu microdermabraziunea care crește receptivitatea pielii la procedurile care urmează.

Microdermabraziunea este, în acest caz, etapa de inițiere a tratamentului cosmetic deoarece facilitează absorbƫia produselor specifice aplicate pe piele. Urmează masajul facial cu ajutorul unui ser şi tratamentul cu ultrasunete care încălzește pielea şi permite o penetrare amplă a ingredientelor active. Tratamentul se încheie cu o mască şi o cremă specifică.

SOLICITĂ O PROGRAMARE

    Vă rugăm să alegeți terapia
    Alegeți data

    Clinica Eliade prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul de a raspunde solicitarii dumneavoastra. Aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora, de a restrictiona prelucrarea lor sau de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor. Pentru mai multe detalii in legatura cu prelucrarea datelor personale va invitam sa consultati Poltica de Confidentialitate a site-ului nostru.