+4 0748 01 11 11
Image Alt

Tehnica LPG pentru fata si corp

  /    /  Tehnica LPG pentru fata si corp

Celulele care alcătuiesc pielea și țesutul conjunctiv se deteriorează în timp și se „relaxează”, dând naștere ridurilor, celulitei, pierderii tonusului pielii, greutate și rigiditate musculară. Pentru a evita această deteriorare este necesar ca țesutul conjunctiv să fie stimulat și masat, revitalizând activitatea celulară.

Recomandat pentru zonele greu accesibile ale corpului la care echipamentele mari nu pot interveni precum brațe, zone genunchi și interior coapse LPG Față și Corp este un dispozitiv de masaj pentru față și corp, care contribuie la eliminarea celulitei și a pielii cu aspect de coajă de portocală, conferindu-i pielii un aspect neted și tonifiat.

LPG Față și Corp este o tehnică de manipulare mecanică a țesuturilor inventată în Franța în anii 1980 care acționează asupra țesutului conjunctiv, cu rezultate surprinzătoare în tratamentul celulitei și pentru modelarea corpului.

Este 100% naturală și eficientă. Vizează țesuturile conjunctive ale corpului și feței, inclusiv pielea, mușchii, sângele și circulația limfatică. Această tehnică de masaj mecanic asigură o mobilizare profundă a țesutului în capul de tratament, cu aplicații de frumusețe, wellness, reabilitare, sport și medicină estetică. Tehnicile LPG sunt non-invazive, fară efecte secundare cunoscute.

Folosind capetele de tratament brevetate LPG Față și Corp este echipat cu tehnologie brevetată cu role motorizate independente pentru corp și tehnologie brevetată cu clapă pulsatorie motorizată pentru față, împreună cu un sistem de aspirație care oferă o pliere a pielii pentru a stimula ușor țesuturile corpului și ale feței.

Rezultate: pielea devine mai fermă, mai tânără și mai tonifiată.

LPG Față și Corp respectă naturalețea pielii și răspunde nevoilor estetice ale tuturor femeilor: piele cu coajă de portocală, piele lăsată și riduri.

Rezultate:

 • 76,4% dintre femei au constatat că ridurile din jurul gurii s-au redus;
 • 71% observă o piele mai fermă și mai elastică;
 • Reducerea celulitei până la -20%;
 • Reducerea circumferinței coapselor până la -3,5 cm;

LPG Față și Corp trezește fibroblastele inactive (celulele responsabile de întinerirea pielii), care sintetizează colagen nou, elastină și acid hialuronic. Pielea este redensificată, vizibil mai netedă și plină.

Rezultate:

 • Ten luminos
 • Reducerea ridurilor
 • Decolteu tonifiat
 • Piele mai fermă
 • Aspect odihnit

Datorită tratamentului cu LPG Față și Corp, veți obține o siluetă mai subțire într-un timp scurt, cu o scădere notabilă a aspectului pielii de coajă de portocală.
Capetele ROLL specifice pentru corp acționează nedureros asupra pielii, accelerând eliminarea grăsimilor, chiar și a celor mai rezistente.
Masajul LPG Endermologie se bazează pe acțiunea a două role motorizate și a aspirației controlate, care permite modelarea grăsimilor subcutanate.
LPG Față și Corp folosește masajul Palper-Rouler motorizat și patentat (palpare și rulare), un adevărat activator de lipoliză care acționează acolo unde corpul stochează grăsimi greu de eliminat cu diete și exerciții fizice.
Acțiunea motorizată Palper Rouler acționează asupra țesutului conjunctiv, eliberează grăsimile, chiar și cele mai rezistente și, prin urmare, reduce celulita.
Palparea motorizată a LPG Față și Corp și acțiunea de rulare masează fibrele musculare, ajutând la ameliorarea durerii, la creșterea circulației sângelui și, în consecință, la îmbunătățirea stării de sănătate.
Capetele ROLL sunt echipate cu role care ridică, rulează și derulează țesuturile pentru a elimina acumulările de grăsime localizate și rezistente și pentru a reactiva microcirculația. După utilizare, pielea este mai fină, iar aspectul de coajă de portocală diminuat.
Cele două capete de tratament Lift, sunt special concepute pentru a reda tinerețe fetei efectuând un masaj mecanic care activează colagenul și elastina. Capetele LIFT sunt echipate cu aripioare care transmit micro-bătăi către piele care stimulează fibroblastele (celulele responsabile de producerea colagenului și elastinei). Elasticitatea pielii este restabilită, pielea este mai tonifiată și ridurile sunt vizibil reduse.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎnaoi la magazin