+4 0748 01 11 11
Image Alt

Hairbooster

  /    /  Hairbooster

Tehnologie Laser de frecvenƫă joasă LLLT pentru un păr des şi sănătos

Hair Booster conƫine un număr total de 69 de leduri. Lumina laser stimulează papila dermală a părului, o zonă importantă unde se găsesc celulele stem ale firului de păr.

Această tehnologie face ca părul să beneficieze de o cantitate sporită de oxigen şi nutrienƫi. Simultan, sunt secretaƫi factori de creştere ai părului care determină o proliferare accelerată a keratinocitelor foliculare şi un proces dublu de creştere şi îngroşare a tecii firului de păr.

Dispozitiv de avangardă pentru tratamentul părului – medi+derma professional care

INVESTIGARE LASER, VIBRAȚIE ŞI ACUPRESURĂ

În timpul operării laserului, casca exercită o presiune confortabilă şi egală (950 g) asupra scalpului, efectul obƫinut fiind creşterea debitului sângelui la nivelul papilei foliculare a părului; suplimentar, se obƫine o relaxare a pielii scalpului prin acƫiunea razelor fine de lumină provenite de la diodele laser, raze care pătrund adânc până la rădăcina firului de păr, stimulând, astfel, creşterea şi aducând sănătate firului de păr.

Tehnologia LLLT (Terapie Laser de joasă frecvenƫă) este aprobată de FDA. Ea foloseşte anumite lungimi de undă Laser, ceea ce reprezintă o terapie optică de mică putere. La contactul cu pielea, tehnologia LLLT este sigură. Tehnologia Laser pentru păr LLLT este folosită îndeosebi de persoane care au probleme cu căderea părului şi cu reducerea podoabei capilare.

  • Lungime de undă de 650nm
  • LLLT (Terapie Laser de Joasă Frecvență)
  • Sursa de lumină – 69 de Leduri
  • Utilizare confortabilă

SOLICITĂ O PROGRAMARE

    Vă rugăm să alegeți terapia
    Alegeți data

    Clinica Eliade prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul de a raspunde solicitarii dumneavoastra. Aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora, de a restrictiona prelucrarea lor sau de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor. Pentru mai multe detalii in legatura cu prelucrarea datelor personale va invitam sa consultati Poltica de Confidentialitate a site-ului nostru.