+4 0748 01 11 11
Image Alt

DERMALUX FLEX MD

  /    /  DERMALUX FLEX MD

DERMALUX FLEX MD

Una dintre cele mai deosebite dezvoltări in industria tratamentelor pielii este tehnologia LED-Light Emitting Diode( diode emiƫătoare de lumină) cu multiple lungimi de undă şi 4 programe monocromatice cu aplicaƫii în tratamentele estetice faciale şi corporale.

Lumina colorată încorporată aduce rezultate minunate în tratarea şi vindecarea problemelor pielii. Aplicarea culorii prin energia luminii non-termice constituie terapia prin Fotobiomodulare, care stimulează producƫia de colagen şi elastina pentru un ten fin şi ferm, previne şi reduce astfel problemele de îmbătrânire ale pielii, reduce proliferarea bacteriilor care cauzează acneea, calmează tenul inflamat şi cel predispus la rozacee .

Cel mai important beneficiu este activarea sistemul propriu de reglare a pielii fără să producă prejudicii aşa cum se întamplă în tratamentele bazate pe laser şi lumina intens pulsată.

Diferitele frecvenƫe de lungime de undă ale culorilor penetreaza in diferite straturi ale pielii, fiecare culoare adresandu- se unor probleme particulare.

îmbunătăƫeşte circulaƫia sanguină şi oxigenarea ƫesuturilor, prin stimularea fibroblastilor determină producerea colagenului şi elastinei – esenƫiale în pre-întâmpinarea şi reducerea ridurilor. Este foarte potrivită pentru tratamente progresive anti-îmbătrânire şi repararea ƫesuturilor afectate;

reduce inflamaƫiile, aduce rezultate vizibile în rozacee şi tenului predispus la înroşire, foarte eficientă în tratamentul erupƫiilor acneice prin reducerea proliferării bacteriilor, previne astfel şi apariƫia cicatricilor, iar acolo unde sunt deja formate le îmbunătăƫeşte aspectul;

favorizează vindecarea problemelor pielii, absorbƫia nuƫrientilor, foarte utilă în discoloraƫii ale pielii, în pigmentări ale pielii prin stimularea creşterii celulelor capabile să repare ƫesutul afectat, calmează tenul cu dilataƫii capilare, are efect de hidratare şi lifting;

stimulează sistemul limfatic şi nervos, îmbunătăƫeşte musculatura, sistemul imunitar, calmează şi balansează tenul sensibil.

Tipuri de tratamente ce pot fi realizate cu Fotobiomodularea combinata cu produse cosmetice 100% naturale:

 • tratament regenerativ
 • tratament anti-rid
 • tratament pentru ten gras si acnee
 • tratament pentru ten sensibil şi cuperoză
 • tratament de drenaj limfatic şi celulită

Dermalux Flex MD este primul dispozitiv de acest gen, certificat pentru a trata o serie de afecțiuni ale feței și corpului și a fost certificat medical.

Dermalux Flex MD este un tratament eficient pentru probleme ale pielii, cum ar fi acneea, roșeața, pigmentarea, semnele îmbătrânirii, cicatricile, porii mari și tonul neuniform. De asemenea, este certificat pentru oferi beneficii la nivelul sănătatii oaselor, pentru a trata leziunile sportive și durerile articulare. Acest lucru îl face un dispozitiv util pentru întregul corp.

Spre deosebire de alte tratamente, nu conține lungimi de undă dăunătoare sau raze UV, ceea ce înseamnă că nu produce deteriorări ale pielii. Neinvaziv, sigur și eficient, nu există niciun risc de rănire sau de nefuncționare ulterior și poate fi utilizat pentru toate tonurile și tipurile pielii.

Dovedit clinic pentru a reduce ridurile, terapia cu lumină roșie și cea cu infraroșii lucrează împreună pentru a trata liniile fine, ridurile și inflamația.

Lumina albastră elimină bacteriile care provoacă erupții și reduce producția de ulei, făcându-l un tratament eficient pentru acnee – atunci când este utilizat cu lumină roșie, procesul de vindecare este îmbunătățit.

Razele infraroșii funcționează în straturile cele mai adânci ale pielii pentru a promova vindecarea rănilor și a oferi substanțe nutritive. De asemenea, este eficient din punct de vedere clinic în tratamentul pigmentării.

Dermalux Flex MD este certificat medical pentru a trata o serie de afecțiuni ale pielii, inclusiv psoriazis, utilizând un protocol independent de 30 de minute pe față și corp.

Dovedit clinic pentru a trata afecțiunile medicale – cum ar fi durerile articulare – și problemele cosmetice, dispozitivul este, de asemenea, aprobat de reglementările medicale pentru calitatea și siguranța oferite.

SOLICITĂ O PROGRAMARE

  Vă rugăm să alegeți terapia

  Alegeți data

  Clinica Eliade prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul de a raspunde solicitarii dumneavoastra. Aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora, de a restrictiona prelucrarea lor sau de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor. Pentru mai multe detalii in legatura cu prelucrarea datelor personale va invitam sa consultati Poltica de Confidentialitate a site-ului nostru.  Ultimele articole

  Articole recomandate

  0
   0
   Coșul tău
   Coșul tău este golÎnaoi la magazin