+4 0748 01 11 11
Image Alt

Rollshape – Drenaj Limfatic și Masaj Miofascial

  /    /  Rollshape – Drenaj Limfatic și Masaj Miofascial

ROLLSHAPE este cel mai complex şi eficient echipament de masaj, cu beneficii remarcabile pentru țesutul miofascial şi muscular, reducerea CELULITEI, eliminarea celulelor grase și transformarea lor în energie, creşterea fermității pielii și reducerea țesutul adipos în cel mai rapid, eficient şi plăcut mod.

Cum funcționează?

Folosirea regulată a ROLLSHAPE, în special ca role de masaj profund pentru țesuturi, oferă multe dintre aceleași avantaje ca și masajul sportiv – deep tissue. Determină reducerea inflamatiilor, a țesuturilor cicatriceale și a stresului articular, creşterea flexibilitatii precum şi îmbunătățirea circulației sanguine şi limfatice, hrănirea țesuturilor prin aport crescut de oxigen.

Folosirea regulată ajută la pregătirea mușchilor pentru antrenamentul care urmează și, de asemenea, ajută la recuperarea musculaturii post antrenament.

1. Ionizarea aerului

Mediul modern este plin de ioni pozitivi, produşi de echipamente electronice. Ionizarea aerului sporeşte starea de bine și îi ofera corpului energia de care are nevoie.

2. Recuperare rapidă după leziuni musculare sau posterioare 

Relaxarea auto-miofascială vă poate ajuta să vă antrenați mai eficient și să arătați mai bine, reducând în același timp posibilitatea accidentarii.

3. Vindecarea țesutului cicatricial

Eliminarea țesutului cicatricial și aderența dintre piele, mușchi și oase este crucială pentru un corp sănătos.

Când utilizați ROLLSHAPE pentru diferite părți ale corpului, exercitați o presiune direcționată asupra fasciei, eliberând aderențele din punctele şi zonele în care simțiți durere. De asemenea, elimină problemele cauzate de constricțiile fasciei.

Elimină toxinele acumulate în straturile profunde ale pielii, iar sub acțiunea razelor infraroții care duc la încălzirea corpului se produce îmbunătățirea circulației sanguine şi limfatice şi o profundă relaxare musculară.

Razele cu infrarosii asigură eliminarea toxinelor depozitate în organism. Încălzirea produce relaxarea mușchilor făcând tratamentul mai eficient.

4. Cromoterapie

Este terapia care folosește efectele terapeutice ale culorilor. Are impact terapeutic asupra organismului si a  răspunsului hormonal. Mulțumită acestei terapii, putem reechilibra organismul și crește rezistența acestuia.

5. Îmbunătățirea mobilității și a flexibilității

Ingrijirea corespunzătoare a fasciei subiacente este noua ta armă secretă pentru îmbunătățirea mobilității si flexibilității.

6. Stimulareaproducției de elastină şi colagen

Odată cu înaintarea in vârstă, cantitatea de fibre de colagen este din ce în ce mai mică. Pentru a preveni acest lucru ROLLSHAPE adaugă acțiunea razelor infraroșii sub acțiunea cărora sunt activate procesele de reparare a pielii.

Colagenul este stimulat de razele de lumină, favorizând dispariția vergeturilor, dând suplețe pielii și oferindu-i un aspect fin, plăcut. De asemenea, este stimulată și producerea de elastină, cea care dă pielii elasticitatea.

ROLLSHAPE are rolul principal de a elimina celulita și de a contura o silueta zveltă. Cu toate acestea, există o mulțime de alte beneficii suplimentare. Acestea includ: stimularea sistemului limfatic, diminuarea țesutului adipos, reabilitarea post-traumatică, pregătirea pentru antrenament sportiv, tonifierea pielii. 

O caracteristică care distinge ROLLSHAPE de alte dispozitive similare de masaj este personalizarea în funcție de nevoile fiecăruia.

Fiecare dintre zonele cu probleme de acumulare de grăsime și celulită poate fi adresată cu ROLLSHAPE, în programe structurate astfel:

 • 36 de minute: 9 poziții (zone) a câte 4 minute fiecare
 • 45 de minute: 15 poziții (zone) a câte 3 minute fiecare
 • 60 de minute: 15 poziții (zone) a câte 4 minute fiecare
 • Femei însărcinate
 • În timpul mestruației
 • Persoanele cu varice
 • Persoanele cu probleme cardiace
 • Persoanele cu tensiune arterială oscilantă
 • Epilepsie
 • Boli autoimune
 • Afecțiuni dermatologice
 • Intervenții chirurgicale recente
 • Litiază renală şi biliară

Vă invităm la Clinica Eliade să vă programați pentru o prezentare a opțiunilor de PERSONALIZARE ale unui PROGRAM DE TRATAMENT şi ÎNTREȚINERE care să vă susțină în atingerea obietivelor de pierdere în greutate, tonifiere şi o adevărată stare de sănătate (Vibrashape, Activeshape, sau BodyShape).

Programare online

  Vă rugăm să alegeți terapia
  Alegeți data

  Clinica Eliade prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul de a raspunde solicitarii dumneavoastra. Aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora, de a restrictiona prelucrarea lor sau de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor. Pentru mai multe detalii in legatura cu prelucrarea datelor personale va invitam sa consultati Poltica de Confidentialitate a site-ului nostru.

  Pentru programări, ne puteți contacta și la 0748 01 11 11 sau la office@clinicaeliade.ro.