+4 0748 01 11 11

Celliss – Total body slimming

  /    /  Celliss – Total body slimming

UNIC în România,
CELLISS DELIMITEAZĂ ȘI
REDUCE CELULITA

Experți dovediți în domeniul imagisticii de diagnostic medical, prezintă „CELLISS”, un dispozitiv inovator de conturare a corpului pentru a trata celulita și pentru a ajuta la reducerea greutății.

CELLISS țintește celulita, rafinează silueta, netezește și tonifică pielea, detoxifică organismul, accelerează recuperarea… și multe altele…

Acest aparat unic de slăbit se bazează pe tehnologia patentată „Total Slimming System” (T.S.S.), un proces non-invaziv de aspirație/percuție care tratează simultan coapsele și șoldurile, precum și fesele sau abdomenul (în funcție de poziția clientului).

CELLISS este un instrument puternic conceput pentru a satisface toate cerințele dumneavoastră. Prin interfața intuitivă cu ecran tactil, programul de tratament poate fi personalizat. Protocoalele pot fi accesate printr-o atingere rapidă, iar odată cu lansarea tratamentului, nu necesită nicio intervenție. Protocoalele integrate au fost dezvoltate de profesioniști în sănătate/frumusețe/sport și permit ajustarea în funcție de tratamentele selectate și de profilul clientului. Ușor de utilizat, acest dispozitiv de înaltă tehnologie este remarcabil de eficient.

Rezultate de exceptie

FACILITEAZĂ drenajul limfatic

ÎMBUNĂTĂȚEȘTE cirulația

STIMULEAZĂ producerea de elastină, ceea ce conferă pielii elasticitate

REDUCE celulita

ELIMINĂ celulele grase și le transformă în energie

CREȘTE fermitatea pielii și reduce țesutul adipos

STIMULEAZĂ colagenul prin undele de percuție, favorizând dispariția vergeturilor, dând suplețe pielii și oferindu-i u aspect fin, plăcut

TONIFICĂ musculatura

Tehnologia CELLISS

Metoda Cellumassage, prezentată pe CELLISS, oferă SINGURA soluție capabilă să trateze o suprafață semnificativă a corpului, simultan. Ciclul de aspirație/percuție reglabil și adaptabil, cu intensități și viteze variabile, masează pielea și mușchii în trei dimensiuni. CELLISS optimizează obiectivele de tratament prin abordarea completă, „întreg” a programelor sale de tratament. Stimularea și tratarea unei zone atât de mari în același timp face ca efectul general al tratamentului să fie mai eficient.

Coaja de portocală este redusă, strălucirea și fermitatea pielii sunt îmbunătățite, silueta este remodelată și coapsele, abdomenul și fesele sunt tonifiate.

Cum funcționează?

 • Aspirația întinde și mișcă pielea dând o senzație de „ușurință”.
 • Percuția declanșează o undă de șoc mecanic și comprimă grăsimea, stimulând în același timp procesul natural de detoxifiere al organismului.
 • Combinația aspirație/percuție pe o suprafață atât de mare optimizează în același timp efectele tratamentului.

Cât durează o sesiune?

Sesiunile durează de obicei 30 de minute. În funcție de obiectivele și programele selectate în faza de diagnostic, se recomandă până la 10 ședințe personalizate.

 • Aplicații diferite pentru ținte diferite
 • Tratament sigur și natural permițând continuitate datorită diferitelor programe
 • Combinație de programe pentru a corespunde profilului și nevoilor clientului

Care este prețul pentru procedura de Body Slimming?

Recomandăm pachetul de 10 ședințe pentru rezultate optime care este în valoare de 3800 lei, la care i se mai alătură 2 ședinte gratuite.

Beneficii

Reduce grăsimea subcutanată și îmbunătățește aspectul pielii

Fibroblastele întinse mecanic stimulează producția de proteine ​​ale pielii, îmbunătățesc fermitatea și tonicitatea

Curăță presiunea și restabilește fluxul optim asupra sistemelor vascular și limfatic

Pregătește mușchii și asigură recuperarea

Design

O tehnologie de slăbit excepțională concepută pentru confort și eficiență

Cu un design excepțional de lux și contemporan, cu materiale delicate și moi la atingere, precum și culori neutre și calde, CELLISS se integrează în mod natural în spații relaxante, zen. Designul a fost elaborat ținând cont de constrângerile de spațiu, dar fără a compromite confortul sau eficiența tratamentului.

Ultimele articole

Articole recomandate

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎnaoi la magazin