+4 0748 01 11 11
Image Alt

Exerciții cardio si remodelare corporală cu Bodyshape

  /    /  Exerciții cardio si remodelare corporală cu Bodyshape

TEHNOLOGIE DE FITNESS INOVATOARE PENTRU PIERDEREA ÎN GREUTATE

Îți dorești să fii mândru/ă de corpul tău? Ești pregătită pentru cea mai bună versiune a ta?

Descoperă Bodyshape Treadmill, banda de alergare anti-gravitație cu vacuum și raze infraroșii, un echipament inovator de remodelare coporală care îmbină exercițiile cardio cu multiple beneficii de îngrijire a pielii. Capsula închisă cu bandă de alergare încorporată în care antrenamentul este susținut de terapia cu încălzire în infraroșu, vacuum și alte funcții suplimentare, cresc eficiența exercițiilor, facilitează pierderea în greutate și reducerea celulitei. 

Aspect modern, funcționare intuitivă, tehnologie inovatoare – fac ca Bodyshape să fie un echipament revoluționar de remodelare corporală și slăbit. 

FUNCȚII SUPLIMENTARE COMBINATE ÎNTR-UN SINGUR APARAT INOVATOR

Aromaterapia

Stimulează sistemul imunitar al organismului să funcționeze optim și îi restabilește echilibrul natural. Utilizarea uleiurilor esențiale selectate susțin: regenerarea epidermei, combaterea infecțiilor, circulația și oxigenarea sângelui.

Ozonoterapia

Bodyshape Treadmill utilizează proprietățile naturale ale ozonului – un puternic stimulent bactericid și fungicid. Acest element are, de asemenea, proprietăți oxidante semnificative. Amestecul de oxigen și ozon este cea mai eficientă armă în lupta împotriva microorganismelor care atacă corpul uman. Ozonoterapia este utilizată în cazul infecțiilor bacteriene, pentru stimularea sistemului circulator și pentru îmbunătățirea metabolismului celular.

Cromoterapia

Există anumite culori care stimulează creierul și determină reacții hormonale specifice, urmând ca hormonii produși în glande să fie transmiși prin fluxul sanguin către organele interne, activându-le și reglându-le activitatea. Cromoterapia crește imunitatea, conferă energie suplimentară, restabilește echilibrul organismului și crește nivelul general de bunăstare.

Lampa cu colagen

Lampa cu colagen stimulează activitatea celulară a pielii prin intermediul luminii roșii și lungimile de undă selectate corespunzător. Lumina pătrunde adânc în piele și stimulează suplimentar procesele de auto-vindecare și regenerare celulară. În acest fel, vindecarea rănilor și dispariția cicatricilor este accelerată. Procesul de îmbătrânire a pielii încetinește, de asemenea, iar fibrele de colagen și elastină sunt reconstruite.

Ionizare

Mediul nostru înconjurător este plin de ioni pozitivi produși de echipamente electronice. A trăi într-un astfel de mediu crește somnolența, înrăutățește bunăstarea generală și crește oboseala. Ionizarea oferită de Bodyshape Treadmill îmbunătățeste funcționarea psihofizică a corpului, care primește și o porțiune de energie suplimentară.

DE CE ESTE BODYSHAPE TREADMILL AT DE EFICIENT ÎN LUPTA CU KILOGRAMELE ÎN PLUS ȘI CELULITA?

 

Tehnologie anti-gravitațională cu vacuum

Generat de o pompă de vid special concepută, VACUUM-ul crește de câteva ori eficiența fiecărei sesiuni de antrenament și:

 • susține arderea grăsimilor;
 • elimină celulita cu până la 80%;
 • facilitează reducerea circumferinței;
 • subțiază și remodelează corpul;
 • îmbunătățește circulația sângelui (piele netedă, elastică și fermă);
 • îmbunătățește funcționarea sistemelor circulator și limfatic.

Raze Infraroșii

Radiatoarele moderne ale Benzii de alergare anti-gravitațională Bodyshape Treadmill oferă întregul spectru de radiații infraroșii IR-A, IR-B și IR-C. Ele transmit radiații termice de vindecare direct în straturile subcutanate profunde. În acest fel, accelerează procesul metabolic, dilată vasele de sânge, îmbunătățesc fluxul sanguin, oxigenează țesuturile și:

 • curăță organismul de toxine,
 • ajută în tratamentul leziunilor și reumatismului;
 • facilitează eliminarea stresului;
 • reduc senzația de oboseală,
 • ajută la arderea kilogramelor în plus și la tonifierea pielii.

În doar 30 de minute de antrenament cu Bodyshape Treadmill arzi intre 500-1000 de calorii, cu 65% mai multe calorii decât cu o bandă de alergare obișnută.

REDESCOPERĂ BUCURIA DE A FACE EXERCIȚII FIZICE ȘI DE A TE ANTRENA

Bodyshape Treadmill este echipat cu un afișaj interactiv care vă oferă multe opțiuni.

Folosind ecranul tactil, puteți verifica statisticile de antrenament, opțiunile de antrenament și chiar deschide aplicațiile preferate, cum ar fi Netflix, YouTube sau Spotify. Bodyshape Treadmill este compatibil cu dispozitivele mobile – iPod-urile și iPhone-urile pot fi ușor conectate la acesta.

După ce vă configurați programul de antrenament, puteți alege din peste 6 tipuri de spatii de alergare virtuale pentru a vă bucura de un playlist de muzica motivant sau de serialul dvs. preferat.

Interfață intuitivă

Acest echipament de fitness inovator este ușor de utilizat datorită meniului său intuitiv. După o singură utilizare, veți știi totul despre modul de utilizare și gestionare, chiar dacă specialiștii Clinicii Eliade vor fi alături de dvs. pe tot parcursul antrenamentului pentru a vă ghida.

Vizualizare virtuală revoluționară

Această caracteristică inovatoare îmbogățește sedința cu o vizualizare virtuală, sincronizată cu viteza de alergare și ascensiuni.

Imaginați-vă că alergați de-a lungul coastei Los Angelesului, pe străzile Veneției, printre nisipurile deșertului sau sălbăticia pădurilor – acestea sunt doar câteva dintre multele posibilități oferite.

Afișare informații

Puteți verifica viteza și unghiul de înclinare al benzii de alergat, valoarea vacuumului, intensitatea razelor infraroșii, caloriile arse,

timpul rămas până la sfârșitul antrenamentului, nivelul ritmului cardiac și distanța parcursă.

În timpul antrenamentului puteți modificați parametrii în funcție de nevoile dvs.

Multiple tehnologii inovatoare într-un singur dispozitiv

Această bandă de alergat anti-gravitationala combină numeroase beneficii, inclusiv remodelarea corpului, pierderea kilogramelor în plus, eliminarea celuliltei, detoxicarea și relaxarea. Acest echipament este perfect pentru tratamente anticelulitice pentru femei, ajutându-le să obțină rezultate în mai puțin de 10 sesiuni. Este sigur și ușor de utilizat cu multiple opțiuni și programe personalizabile.

Antrenamentul cu banda de alergare Bodyshape Treadmill asigură un aspect îmbunătățit al corpului și al pielii, relaxare și energie, ceea ce îmbunătățește starea noastră fizica, emoțională, mentală și energetică.

Această metodă complet nouă de combatere a celulitei și a kilogramelor în plus este în prezent cea mai eficientă și garantează succesul total, cu condiția efectuării unui număr adecvat de tratamente. 

Banda de alergare anti-gravitație cu vacuum și raze infraroșii, un echipament inovator de remodelare coporală care îmbină exercițiile cardio cu multiple beneficii de îngrijire a pielii.

Capsula închisă cu bandă de alergare încorporată în care antrenamentul este susținut de terapia cu încălzire în infraroșu, vacuum și alte funcții suplimentare, cresc eficiența exercițiilor, facilitează pierderea în greutate și reducerea celulitei.

Această bandă de alergat anti-gravitationala combină numeroase beneficii, inclusiv remodelarea corpului, pierderea kilogramelor în plus, eliminarea celuliltei, detoxicarea și relaxarea. Acest echipament este perfect pentru tratamente anticelulitice pentru femei, ajutându-le să obțină rezultate în mai puțin de 10 sesiuni. Este sigur și ușor de utilizat cu multiple opțiuni și programe personalizabile.

Vă invităm la Clinica Eliade să vă programați pentru o prezentare a opțiunilor de PERSONALIZARE ale unui PROGRAM DE TRATAMENT şi ÎNTREȚINERE care să vă susțină în atingerea obietivelor de pierdere în greutate, tonifiere şi o adevărată stare de sănătate (Vibrashape, Activeshape sau Rollshape). 

Ultimele articole

Articole recomandate

0
  0
  Coșul tău
  Coșul tău este golÎnaoi la magazin