+4 0748 01 11 11
Image Alt

Activeshape

  /    /  Activeshape

Echipament inovator – UNIC ÎN ROMÂNIA- de modelare corporală

ACTIVESHAPE este un echipament revoluționar non-invaziv de modelare corporală cu efect anti-celulitic şi de creştere a fermităƫii ƫesuturilor care elimină grăsimea localizată pe brațe, abdomen, fese şi picioare.

 ACTIVESHAPE combină trei tehnologii diferite, incluzând RF (radio-frecvență) și manipularea mecanică a țesuturilor folosind role pulsate și role de masaj. Combinația de Masaj cu Vacuum şi Role şi Radiofrecvenƫă stimulează producƫia de fibroblaști care la rândul său stimulează producƫia de colagen și elastină, scade nivelul de adipocite care face să dispară aspectul de “coaja de portocală’’ al CELULITEI, remodelând conturul siluetei. Manipularea mecanică suplimentară a țesuturilor determină o creștere imediată a circulației și a drenajului limfatic, ambele componente esențiale pentru tonusul şi structura sănătoasă a pielii.

Terapia cu Masaj cu Role şi Vacuum, de asemenea, cunoscută sub numele de – Drenaj Limfatic Electronic – are efect anticelulitic, reduce retenția de lichide, îmbunătățește textura pielii, crește circulația limfatică și sanguină şi reduce tensiunea musculară. 

Tratamentul de masaj cu role presupune utilizarea unor role motorizate pentru a masa ƫesutul pielii. Un alt beneficiu al masajului cu role este acela ca este un tratament nechirurgical, numit şi METODA DE LIPOSUCȚIE NEINVAZIVĂ.

Tratamentul ANTI-CELULITĂ nu este singurul beneficiu care se poate obține folosind aparatul de masaj cu role ACTIVESHAPE. Acest echipament de modelare corporală poate ajuta, de asemenea, la ameliorarea musculaturii minore, la îmbunătățirea stării pielii și a circulației sângelui și limfei.

CELULITA este cuvântul folosit pentru a descrie micile buzunare cu grăsime blocate, ce creează gropiƫe în piele şi dau aspectul pielii “de portocală”.

Coapsele, fesele și abdomenul sunt cele mai frecvente zone favorabile dezvoltării CELULITEI. Deși este adesea confundată cu obezitatea, CELULITA nu este de fapt legată de obezitate, deoarece poate apărea și la femeile “slabe”. Celulita tinde să se dezvolte în straturile de grăsime subcutanată. Acest strat de grăsime este unic în structura sa în comparație cu celelalte straturi, deoarece părțile sale grase sunt structurate în mici cămăruƫe specifice. Hormonii secretaƫi în mod normal în stare de echilibru şi un metabolism bun favorizează, de asemenea, destructurarea depozitelor de grăsime din straturile subcutanate.

CELULITA se regăsește în cea mai mare parte la femei în timpul modificărilor hormonale, cum ar fi pubertatea, sarcina și menopauză și, de asemenea, în timpul tratamentului cu anticoncepționale.

ACTIVESHAPE ajută, de asemenea, la eliminarea toxinelor metabolice cauzate de efortul intens, astfel prevenind durerilor musculare şi scurtând timpul de refacere. Masarea profunda MIOFASCIALĂ a țesuturilor musculare creşte elasticitatea, fluiditatea, diminuarea aderenƫelor, ducând astfel la o altă calitate și precizie a mișcării. MASAJUL MIOFASCIAL curăƫă, regenerează şi hrăneşte toate structurile corpului.

ACTIVESHAPE determină pierderea în greutate și tonifierea întregului corp prin stimularea zonelor vizate și de-a lungul canalelor limfatice. Aceste zone speciale oferă sistemului circulator energia necesară pentru a metaboliza grăsimea corporală, inclusiv grăsimea din zonele cu probleme și grăsimea din jurul organelor interne, care este O REALĂ PROBLEMĂ DE SĂNĂTATE. O circulație intensă, sănătoasă facilitează eliminarea toxinelor și a excesului de apă care provoacă problemele de greutate.

Aspirația creată de vacuum şi role ajută la diminuarea celulelor adipoase situate la nivelul cel mai profund și la separarea de fibrele musculare.

Masajul cu Role, Vacuum şi Infraroşii este un tratament profund care se efectuează prin manipularea unui cap de masaj portabil ce se roteşte, masează şi determină sucƫiuni pe zona afectată și țesutul moale subjacent. Această combinație unică de aspirație cu Vacuum, Infraroșii și masaj profund cu role se aplică zonelor afectate într-o manieră care nu poate fi efectuată prin alte tratamente. Acest tratament se efectuează numai de terapeuƫi special instruiƫi. 

ACTIVESHAPE va oferă optiunea de a alege din cele 4 ZONE (ABDOMEN, TALIE ŞI ZONA LOMBARĂ, COAPSE ŞI ZONA POSTERIORĂ, MÂINI ŞI GAMBE) şi 4 EFECTE (RELAXARE, ELIMINARE CELULITĂ, TONIFIERE şI WELLNESS).

În timpul tratamentelor, tehnicianul va rula capul de masaj portabil pe corpul dvs. urmând o procedură şi un program special, adaptând intensitatea tratamentului la cantitatea de CELULITĂ prezentă, concentrându-se pe zonele care au nevoie de un tratament mai profund. 

Stimulate de role de masaj motorizate, fibroblastele eliberează colagen și elastină. Acest lucru permite celulelor grase să se deplaseze din poziția lor actuală, eliberând ƫesuturile şi lăsând spațiu pentru o piele netedă, întinerită și vizibil mai clară.

Un astfel de masaj ANTI-CELULITIC masează țesuturile pentru a elimina buzunarele de celulită și stimulează circulația prin toate straturile pielii. Fluxurile crescute de sânge și limfă aduc oxigen și substanțe nutritive în straturile profunde ale pielii și chiar la țesuturile de sub piele. 

Această circulație îmbunătățită elimină excesul de apă, grăsimi și deșeuri celulare eliberate de masaj. Mișcările de masaj ale rolelor motorizate elimină buzunarele de grăsime determinând pielea să devină mai fermă. Rolele mişcă pielea în 3 direcƫii diferite şi această mişcare rulează pielea în interiorul lor pentru a ƫinti excesul de grăsime din zonele profunde. 

 ACTIVESHAPE îmbunătățește fluxul de sânge și elimină toxinele din organism. De asemenea, stimulează producția naturală de colagen a organismului, ceea ce duce la o piele mai fermă și cu aspect tonifiat.

Vă recomandăm un pachet de cel puțin 5 şedinƫe de câte 30-45 de minute fiecare, cu câte 3 tratamente în fiecare săptămână. După încheierea programului, vă recomandăm un program de întreƫinere pe care îl puteƫi personaliza alături de terapeuƫii noştri. Prima lună de tratament este cea mai importantă pentru că este momentul în care corpul trimite impulsuri celulelor pentru a le activa, ştergând o informaƫie veche şi creând o obişnuiƫă nouă. De aceea, este foarte important să urmați programul recomandat, repetiƫia şi intensitatea tratamentelor din prima lună fiind determinante pentru succes.

Desigur, vă încurajăm să mentineƫi un stil de viaƫă şi o nutriƫie sănătoase.

ACTIVESHAPE stimulează sistemul limfatic responsabil cu detoxifierea corpului. De aceea, vă recomandăm să consumați multe lichide (apă), după efectuarea unei sesiuni. Vă veƫi putea întoarce la activităƫile normale imediat dupa terminarea sesiunii. Uneori pot apărea vânătăi minore care însă vor dispărea în 2-3 zile de la efectuarea sesiunii.

Vă invităm la Clinica Eliade pe Bd. Mircea Eliade, nr. 46 sau la +40 (748) 01 11 11 / +40 (756) 082 204 / +40 (742) 131 111 pentru a vă programa la o prezentare a opƫiunilor de PERSONALIZARE ale unui PROGRAM DE TRATAMENT şi ÎNTREȚINERE care să vă susƫină în atingerea obietivelor de pierdere în greutate, tonifiere şi o adevărata stare de sănătate. 

Ultimele articole

Articole recomandate

0
    0
    Coșul tău
    Coșul tău este golÎnaoi la magazin