Image Alt

Activeshape – Masaj de Modelare cu Role, Vacuum și RF

  /    /  Activeshape – Masaj de Modelare cu Role, Vacuum și RF

Echipament inovator – UNIC ÎN ROMÂNIA- de modelare corporală

ACTIVESHAPE este un echipament revoluționar non-invaziv de modelare corporală, cu efect anti- celulitic şi de creştere a fermității țesuturilor care elimină grăsimea localizată pe abdomen, fese şi picioare.

ACTIVESHAPE combină trei tehnologii diferite, incluzând RF (radio-frecvență) și manipularea mecanică a țesuturilor folosind role pulsate și role de masaj. Combinația de Masaj cu Vacuum şi Role şi Radiofrecvență stimulează producția de fibroblasti care la rândul său stimulează producția de colagen și elastină, scade nivelul de adipocite care face să dispară aspectul de “coaja de portocală’’ al CELULITEI, remodelând conturul siluetei. Manipularea mecanică suplimentară a țesuturilor determină o creștere imediată a circulației și a drenajului limfatic, ambele componente esențiale pentru tonusul şi structura sănătoasă a pielii.

Terapia cu Masaj cu Role şi Vacuum, de asemenea, cunoscută sub numele de – Drenaj Limfatic Electronic – are efect anticelulitic, reduce retenția de lichide, îmbunătățește textura pielii, crește circulația limfatică și sanguină şi reduce tensiunea musculară.

Tratamentul de masaj cu role presupune utilizarea unor role motorizate pentru a masa țesutul pielii. Un al beneficiu al masajului cu role este ca este un tratament nechirurgical, numit şi METODA DE LIPOSUCȚIE NEINVAZIVĂ.

Tratamentul ANTI-CELULITĂ nu este singurul beneficiu care se poate obține folosind aparatul de masaj cu role ACTIVESHAPE. Acest echipament de modelare corporală poate ajuta, de asemenea, la ameliorarea musculaturii minore, la îmbunătățirea stării pielii și a circulației sângelui și limfei.

CELULITA este cuvântul folosit pentru a descrie micile buzunare cu grăsime blocate, ce creează gropițe în piele şi dau aspectul pielii “de portocală”.

Coapsele, fesele și abdomenul sunt cele mai frecvente zone favorabile dezvoltării CELULITEI. Deși este adesea confundată cu obezitatea, CELULITA nu este de fapt legată de obezitate, deoarece poate apărea și la femeile slabe. Celulita tinde să se dezvolte în straturile de grăsime subcutanată. Acest strat de grăsime este unic în structura sa în comparație cu celelalte straturi, deoarece părțile sale grase sunt structurate în mici  cămăruțe specifice, agățate de țesuturile din jur. Hormonii secretați în mod normal în stare de echilibru şi un metabolism bun favorizează, de asemenea, destructurarea depozitelor de grăsime din straturile subcutanate.

CELULITA se regăsește în cea mai mare parte la femei în timpul modificărilor hormonale, cum ar fi pubertatea, sarcina și menopauză și, de asemenea, în timpul tratamentului cu anti-conceptionale.

ACTIVESHAPE ajută, de asemenea, la eliminarea toxinelor metabolice cauzate de efortul intens, astfel prevenind durerilor musculare şi scurtând timpul de refacere. Masarea profunda MIOFASCIALĂ a țesuturilor musculare creşte elasticitatea, fluiditatea, diminuarea aderențelor, ducând astfel la o altă calitate si precizie a mișcării. MASAJUL MIOFASCIAL curăță, regenerează şi hrăneşte toate structurille corpului.

ACTIVESHAPE determină pierderea în greutate și tonifierea întregului corp prin stimularea zonelor vizate și de-a lungul canalelor limfatice. Aceste zone speciale oferă sistemului circulator energia necesară pentru a metaboliza grăsimea corporală, inclusiv grăsimea din zonele cu probleme și grăsimea din jurul organelor interne, care este O REALĂ PROBLEMĂ DE SĂNĂTATE. O circulație intensă, sănătoasă facilitează eliminarea toxinelor și a excesului de apă care provoacă problemele de greutate.

Aspirația creată de vacuum şi role ajută la diminuarea celulelor adipoase situate la nivelul cel mai profund și la separarea de fibrele musculare.

Masajul cu Role, Vacuum şi Infraroşii este un tratament profund, care se efectuează prin manipularea unui cap de masaj portabil, care se roteşte, masează şi determină sucțiuni pe zona afectată și țesutul moale subjacent. Această combinație unică de aspirație cu Vacuum, Infrarosii și masaj profund cu role se aplică zonelor afectate într-o manieră care nu poate fi efectuată prin alte tratamente.  Acest tratament se efectuează numai de terapeuți special instruiți.

ACTIVESHAPE va oferă optiune de a alege din cele 4 ZONE (ABDOMEN, TALIE ŞI ZONA LOMBARĂ, COAPSE ŞI ZONA POSTERIORĂ, MÂINI ŞI GAMBE) şi 4 EFECTE (RELAXARE, ELIMINARE CELULITĂ, TONIFIERE şI WELLNESS).

În timpul tratamentelor, tehnicianul va rula capul de masaj portabil, pe corpul dvs. urmând o procedură şi un program special, adaptând intensitatea tratamentului la cantitatea de CELULITĂ prezentă, concentrându-se pe zonele care au nevoie de un tratament mai profund.

Stimulate de role de masaj motorizate, fibroblastele eliberează colagen și elastină. Acest lucru permite celulelor grase să se deplaseze din poziția lor actuală, eliberând țesuturile şi lăsând spațiu pentru o piele netedă, întinerită și vizibil mai clară.

Un astfel de masaj ANTI-CELULITIC masează țesuturile pentru a elimina buzunarele de celulită și stimulează circulația prin toate straturile pielii. Fluxurile crescute de sânge și limfă aduc oxigen și substanțe nutritive în straturile profunde ale pielii și chiar la țesuturile de sub piele.

Această circulație îmbunătățită elimină excesul de apă, grăsimi și deșeuri celulare eliberate de masaj. Mișcările de masaj ale rolelor motorizate elimină buzunarele de grăsime determinând pielea să devină mai fermă. Rolele mişcă pielea în 3 direcții diferite şi această mişcare rulează pielea în interiorul lor pentru a ținti excesul de grăsime din zonele profunde.

ACTIVESHAPE îmbunătățește fluxul de sânge și elimină toxinele din organism. De asemenea, stimulează producția naturală de colagen a organismului, ceea ce duce la o piele mai fermă și cu aspect tonifiat.

Vă recomandăm un pachet de cel putin 12 şedințe de câte 30-45 de minute fiecare, cu câte 3 tratamente în fiecare săptămână. Dupa încheierea programului, vă recomandăm un program de întreținere pe care îl puteți personaliza alături de terapeuții noştri. Prima lună de tratament este cea mai importantă pentru că este momentul în care corpul trimite impulsuri celulelor pentru a le activa, ştergând o informație veche şi creând o obişnuiță nouă. De aceea, este foarte important să urmați programul recomandat, repetiția şi intensitatea tratamentelor din prima lună sunt determinante pentru succes.

Desigur, vă încurajăm să mentineți un stil de viață şi o nutriție sănătoase.

ACTIVESHAPE stimulează sistemul limfatic responsabil cu detoxifierea corpului. De aceea, va recomandăm să consumati multe lichide (apă), dupa efectuarea unei sesiuni. Vă veți putea întoarce la activitățile normale imediat dupa terminarea sesiunii. Uneori pot apărea vânătăi minore care însă vor dispărea în 2-3 zile de la efectuarea sesiunii.

 • Femei însărcinate
 • În timpul mestruației
 • Persoanele cu varice
 • Persoanele cu probleme cardiace
 • Persoanele cu tensiune arterială oscilantă
 • Epilepsie
 • Boli autoimune
 • Afecțiuni dermatologice
 • Intervenții chirurgicale recente
 • Litiază renală şi biliară

Vă invităm la Clinica Eliade să vă programați pentru o prezentare a opțiunilor de PERSONALIZARE ale unui PROGRAM DE TRATAMENT şi ÎNTREȚINERE care să vă susțină în atingerea obietivelor de pierdere în greutate, tonifiere şi o adevărată stare de sănătate (Vibrashape, BodyShape sau Rollshape).

Programare online

  Vă rugăm să alegeți terapia
  Alegeți data

  Clinica Eliade prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal in scopul de a raspunde solicitarii dumneavoastra. Aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dumneavoastra cu caracter personal, rectificarea sau stergerea acestora, de a restrictiona prelucrarea lor sau de a va opune prelucrarii, precum si dreptul la portabilitatea datelor. Pentru mai multe detalii in legatura cu prelucrarea datelor personale va invitam sa consultati Poltica de Confidentialitate a site-ului nostru.

  Pentru programări, ne puteți contacta și la 0748 01 11 11 sau la office@clinicaeliade.ro.

  Coșul tău